- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Dede, így fog működni. Csak ugye a sima "world pvp" (nekem) azt jelentené, hogy bárhol igaz ez a lootolós dolog, pedig nem, csak Ashranban.
Bag:
WoD-ban jön a 30 slotos [link]
Vicces azért valahol, hogy annak idején a lockok soul shardos táskája volt kb. ekkora...[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
nofi
addikt
peterkeT; k.kristof; vvega30; Cathfaern Köszi az infokat! Akkor egyelőre ez a Haalani Bag lesz, mert ha jól látom most olyan 12 tokent kapok random dungeonözésért. Egyelőre kell a gold Northrendes repkedéshez
Xbox GT: nozsolt
-
parandroid
félisten
válasz Cathfaern #54251 üzenetére
A kérdés az, hogy mennyi fun item + tabard tűnik el a bankomból az új rendszerben, amiket semmi pénzért nem dobnék ki, viszont alig férek már tőlük. Ez a 30 slotos annyiban jónak tűnik, hogy remélem a cloth durván farmolható lesz, az egyéb anyag meg zöld, ergo megintcsak viszonylag könnyen beszerezhető.
Más kérdés, hogy a mainem bankjában így is már csak egy frostweave bag van (ha elkészül az utolsó royal satchel, az is csere), és akkor már equipelve 4 royal satchel, a bankban meg az összes bag valami különleges, 20-24 slotos drop lesz, amikért megint fájni fog a szívem, ha cserélni kell őket.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
k.kristof
őstag
Szerintem összekevered a Halaa Research Tokent és a Justice Pointot, előbbit Nagrandban lootolt itemek beváltásával lehet szerezni, utóbbit pedig instából. JP-ért nem lehet táskát venni.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz parandroid #54253 üzenetére
Mondjuk lassan a Blizz átdolgozhatná a bag rendszert valami olyanra mint az adibags is. Mert lassan az ember ha megnyitja a táskáit, akkor a teljes képernyőt kitakarják (főleg nem full hd felbontáson)
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
k.kristof
őstag
válasz parandroid #54253 üzenetére
A tabardok emlékem szerint nem kerülnek be a Toy Boxba, de így is rengeteg helyet fel fog szabadítani. Ráadásul lesz külön Reagent Bank, ahová az alapanyagokat pakolhatod, és onnan kivétel nélkül is lehet craftolni.
-
nofi
addikt
Robin Williams a bétában
Xbox GT: nozsolt
-
malacka87
őstag
válasz parandroid #54248 üzenetére
Ezért farmolom a kulcsokat!:-) Ládákból esik ilyen cloth!:-) Már vagy 80táskát legyártottam.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
for3l
senior tag
Oké srácok, visszavonom a kérdést. Tegnap este 6 Boss-ból 5 Secrets of the Empire esett Így nézve a dolgot, 2 hét alatt meg lesz ez, aztán még (rosszabb esetben) 2 hét a Titan Runestone (ugye abból csak 12 kell, de sajnos csak 14 Boss dobja). Szóval, 10 hét van még WoD-ig és nagyon úgy néz ki (ha fent marad a buff, de miért ne maradna), hogy 4 hét alatt meg lehet a köpeny.
Aztán rájöttem, hogy igazából több értelem van, mint ha most teszem azt 533-as gear-ről felfejlődnék 550-re, az első zöld cucc úgy is erősebb lesz, mint a jelenlegi epic-ek. -
BoneDragon
veterán
A buff 2 hétig szokott tartani, de mivel eléggé a kieg vége van, lehet végig megmarad. Ugye a mostani és az előző buff között is csak 1 hét szünet volt, de pont jól jött. Igazából az egész legendary quest alatt ami időrabló az a 3k valor, ugye az 3 hét. Nekem 4 és fél hét ( lehet van az 5 - 5,5 ) alatt meglett a back. Persze a secret alatt is pont buff volt és mind a 20 kiesett első héten. Így már a 3. karimnak is meg van. Monkomnak nagy szenvedés volt, csak a titan volt 4!!! hét és úgy, hogy 2 hétig közben buff volt. Huh de szidtam őket...
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
-
for3l
senior tag
Húha, igazatok van, most néztem fel az oldalra és sajnos tényleg azt írják, ez lesz az utolsó alkalom és csak 16-ig tart... Mondjuk megy az osztás kőkeményen, hogy miért nem tolják ki 6.0/WoD-ig, szerintem ha fenntartják ezt a lázadást, akkor van rá esély.
Jelen állás szerint viszont úgy néz ki, Titan Runestone-ra már nem lesz buffom, nem baj, hátha 3 hét alatt meg lesz, 1 heti "csúszás"-on nem fogok fennakadni, majd lesz valami.
BoneDragon,
20/20 Secret az elég mákos még buff-al is!
[ Szerkesztve ]
-
for3l
senior tag
válasz BoneDragon #54267 üzenetére
Lehet, hogy minden 2hetes buff között is van drop-rate különbség, én egyszer csináltam még a main-nek tavaly vmikor, azóta ez az első (alt-nak), hogy neki kezdtem újra.
Mindenesetre nálad a 20/20 (meg nálam is eddig a 6/5) elég meggyőző.
[ Szerkesztve ]
-
BoneDragon
veterán
Sigilekről teljesen megfeledkeztem. Azt hiszem az első héten nem lett meg, 2 vagy 3db hiányzott... Na levezettem mennyi időbe telt kb. Jól írtam zárójelbe, pontosan 5 és fél hét, mert vasárnap kezdtem és szerdán fejeztem be. Szóval ha még nagyobb mákja van az embernek akkor lehet ez 4,5 is.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
válasz zola09 #54270 üzenetére
Pandariaban a vendorok 372-es cuccokat árultak, hogy fel tudd zöldbe gearelni magad, a sima zöld loot 377-es volt, quest chainek végén járt 404-es kék cucc, ehhez képest azért emlékszem, hogy nagy könnyebbség volt a mainemnek 400+ ilvl-lel indulnia (ráadásul gemekkkel, enchantokkal) - jó, persze, instákból már 410-415-ös cuccok estek, de nyilván azért nem lehetett mindent azonnal lecserélni.
Aztán ahogy ment előre a kiegészítő, és ellepték az ah-t a már 84-85-ön hordható 415-450-es cuccok, úgy lett egyre egyszerűbb az altok gearelése, de azért az elején ezek nemigen voltak hétköznapi értelemben véve elérhetőek.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
kenwood
veterán
mop gearen a socketek maradnak ?
mop gemekkel mi lesz?
wodban mar nincs primary statos gem.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
-
kenwood
veterán
válasz laceszgamer #54274 üzenetére
nem igazan.
30 k kornyeken lesz a dps az elso tierben.
[link]Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Vistaboy
veterán
Na, ha minden jól megy - nem akarom elkiabálni - jövő hónapban tudok venni egy GC-t. Egyelőre más nem fér bele - pedig jó lenne még a pandás kieg is mellé -, majd meglátom, mennyit tudok összeszedni decemberre. Utána lesz egy pár hónap szünet, mert kell venni néhány fontosabb dolgot, azok élveznek prioritást. De jövő év végén valószínűleg újra beszállok pár hónap erejéig.
Jut eszembe: meddig lehet frozen az accom? Úgy értem, van ennek limitje? Mert nem lenne etikus dolog. Maga a játék megvan - még ha ingyen adták is -, ha lejár az idő, és nem tudom meghosszabbítani, csak nem veszik el, ugye?
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
Vistaboy
veterán
Tudom, ez van. Ha valami megéri, nincs rá keret... minden boltban fizetés előtt vannak akciók, ez alól ez sem kivétel.
"A battle has been fought, and is now over. Place your sword upon the ground, and rest in the temporal peace. After dozing in the warmth of a dream, a new day will begin." - Fate/Stay Night. Diablo III: Vistaboy#1222
-
TBT
addikt
Én még mindig abban a dilemmában vagyok, hogy megvegyem-e a MoP CE-t 11k-ért vagy a simát 2990 Ft-ért. Nehéz a döntés. 11k-ból megvan a Pandás kieg + 60 nap előfizetés.
De kéne az Artbook és zenei CD, nameg az a bazi doboz is."I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
Vistaboy
veterán
Nincs kártyám. Csak GC jöhet szóba. Jó lesz ez így, egyelőre az a fontos, hogy tudjak játszani és fejlődni. Majd ha november elején elérem a Cataclysm határait, akkor megveszem a kiege(ke)t. Decemberben pedig jöhet egy újabb GC, ezután pedig valószínűleg egy ideig újra búcsút mondok Azeroth-nak... persze nem végleg.
[ Szerkesztve ]
-
Zedz
addikt
válasz Vistaboy #54283 üzenetére
WoW oldalán amikor kéri a kártya adatait, akkor a kártya logók alatt van egy link ami átvisz a battle.net shopba. Ott tudsz Paypallal is fizetni, havi 4k. Csak azért írom le, mert most a MoP jó árban van, és a kieg + még 1 hónap szerintem jobban megéri, mint 2 hónap Cata. Van most 1 hónapod + még egy, ami alatt bőven 90 lehetsz és már mehetsz is raidelni, ismerkedni.
-
Vistaboy
veterán
Az is kártyás - tudtommal -, ergo nem jó. De javíts ki, ha tévedek.
Más: Eldöntöttem végre, milyen mesterségeket fejlesztek ki. A két elsődlegesnek bányászatot és ékszerészetet választottam (Mining, Jewelcrafting), másodlagosnak pedig elsősegélyt és archeológiát (First Aid, Archaeology). Gondolkodom a horgászaton is, de így is sok időm elmegy ezek fejleszgetésével, nem tudnék órákon át a vizet bámulva fogni a bot végét...
Egyébként ezzel az archeológiával lehet értelmes cuccokat találni? Mármint megéri felderíteni a lelőhelyeket? Eddig egyet sikerült bejárnom és nem igazán tudom, mire lehet használni a feltárt Night Elf ereklyét, azon kívül, hogy megtudtam pár érdekes információt a játék történelméből.
[ Szerkesztve ]
-
-
Vistaboy
veterán
válasz slayer006 #54289 üzenetére
Tudom, de nem vagyok időmilliomos. Nekem kettő is bőven elég, nemhogy az összes.
-
Vistaboy
veterán
válasz slayer006 #54291 üzenetére
Értem. Hát, akkor lehet, hogy megpróbálom azt is, bár a macskámat így is elkényeztetem különféle húsokkal harcok után, de változatosságképpen kap majd pár keszeget is.
[ Szerkesztve ]
-
k.kristof
őstag
válasz laceszgamer #54274 üzenetére
Inkább Cata-MoP félúton. 97-es szinten van kb 150k HP-m van, a gearem 578-as (még mindig SoO gear, plusz 620-as alchemy trinket).
-
laceszgamer
addikt
válasz Vistaboy #54292 üzenetére
Archeology most nem tudom mennyi xp-t ad, de ha van a közelben kiszedhető akkor érdemes kiszedni, meg elég jo kis vendorcuccok is eshetnek, van ami 100g t is ér, na persze az nem sürü.
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
TBT
addikt
Megérkezett a második rész:
Lords of War Part Two – GrommashHa már "rajzfilm". A Mists of Pandaria-hoz tartozó "rajzfilmsorozat" is rajta van a MoP CE Behind the Scenes DVD/Blu-ray lemezen?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
csecso22
tag
Sziasztok
Van most ez az egy hónap ajándék játékidő, és az lenne a kérdésem az idő letelte után ha játsszani akkarok majde meg kell vennem a Battlechestet, vagy ezt én örökre megkaptam?"Csak a puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot"
-
Vistaboy
veterán
válasz csecso22 #54296 üzenetére
Eredetileg is a szövetségnél voltam, csak kipróbáltam a hordát, de mindenképp lesz Blood Elf karakterem is a későbbiekben, terveim szerint egy Death Knight (Amint ezzel elérem az 55-öt.).
(#54299) csecso22: Ezt ajándékba kaptuk, vagyis mostantól megmarad nekünk, csak játékidőt - és opcionálisan az újabb kiegészítőket - kell megvennünk hozzá, ha tovább akarunk játszani.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Óra topik
- Opel topik
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- LG 27MR400 Monitor
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS Touch, I5-8350U, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, SZÁMLA, GARANCIA
- Lenovo Thinkpad T450, 14" HD+ IPS, I5-5300U CPU, 8GB DDR3, 250GB SSD, Dupla akku, WIN 10, Számla, Ga
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest