- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola Edge 30 Fusion - fúziós kínai konyha
- iOS alkalmazások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolverine
félisten
Mivel túléli a mágikus sebzést is, nemcsak a meleet... (szvsz félreértettél valamit: a disc pap nem azért jó, mert öl, hanem azért, mert életben marad és életben tartja a csapattársait is nem offenzív, hanem defenzív)
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
FefeeX
veterán
-
-
FefeeX
veterán
válasz sptkyle #25855 üzenetére
Hm, 3.0-val vagy 3.1-el ezek is nagyokat változtak... A kisbubi kevesebb sec volt meg teljesen ütésképtelenné tett, nem is volt érdemes használni, itt meg látom, hogy teljesen megváltozott, nem von le az ütésből, csak a damaget felezi, így igaz...
És mivel ez nem is invulnerability, ezért warri le se tudja szedni... A mass dispell ez ellen is működik?
-
Kharg
tag
Tudna valaki magyar oldalt, ahol fennt vannak Naxx taxok?Pénteken raid, és még átkéne néznem őket.
Buffspoton néztem, de ott csak 2-3boss tax van Naxxból.Lehet marad a bosskillers.
Az epikheirema entimémákból álló elliptikus szillogizmusok lánca, vagy olyan rövidített poliszillogizmus, amelyben legalább az egyik premissza entiméma.
-
Wolverine
félisten
válasz robyroby #25861 üzenetére
/sigh Metamorphosis, a demonology lock 51 pontos talentje, másképpen Illidan-forma. (ha nerm ismered a többi kasztot, hogy akarsz sikeres lenni PvP-ben? )
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #25866 üzenetére
Azért a jellegzetes kulcsdolgokat illik ismerni, mint Illidan, a nagy piros hunterpet, a dagadt bagoly a fáival vagy a két bazi nagy fegyverrel aprító warrior
-
nierthen
tag
az itteni irományaitok annyira felizgattak tegnap, hogy két-három hónap után megin' belogoltam, megvettem a dual talentet, és a disc ágat választottam a talentchick segítségét igénybe véve a shadow mellé. mivel ezelőtt offenzív volt a játékstílusom, a disc ágat kipróbálva egyik battlegroundon sem voltam a toppon, kicsit szégyelltem is magam, hogy mennyire nem tudom mit hova.
de, hát ugye úgy tanul az emberfia, ha kipróbálgatja a dolgokat, ez nem nagyon jött be, most, ha esetleg van itt pro discipline priest az segíthetne, hogy általánosságban hogyan helyezkedik, mele ellen menekül (vagy milyen távolságot tart, ha tart), vagy bubizik, van e olyan mele, aki ellen ne is próbálkozzak, mint az itt hozott rugó. casterek ellen ugyanez lenne a kérdés, végül pedig, hogy milyen addonok kellenek esetleg a battlegroundozáshoz (arena team valszeg nem lesz)köszönöm, talentfám az aláírásomban
Nierthen#2767
-
FefeeX
veterán
Hogy híják a mindenkit táncoltató, idegesítő sípot?
-
nierthen
tag
válasz robyroby #25870 üzenetére
főellenség a BC-ben. A FŐELLENSÉG például, ha nem raideltél BC-ben akkor találkozhattál vele asszem, ha a dragon mountot farmoltad shadowmoon valleyban, mikor visszarepülsz shattratba az exalted elérésekor, akkor mintha ott pár szót váltana veled
[ Szerkesztve ]
Nierthen#2767
-
FefeeX
veterán
válasz robyroby #25870 üzenetére
Warcraft3? No comprende?
Illidan a NElf főhős testvére (annak a kentaurnak a neve épp nem jut eszembe ), a lényeg, hogy valami démoni lett, meg elvesztette a látását, és fogva volt tartva ezért, de kiszabadult... Elég kusza lett ez így, de már régen toltam a War3-akat, abban nagyon frankón benne van a történet...
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
-
ko9
addikt
Hello!
Nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy mennyi adatforgalmat generál a WOW? Pl. egy óra intenzív játék alatt mennyi az adatforgalma? Mert elő akarok fizetni egy mobilinternet csomagra, (mert azon a helyen ahol tudnék játszani ott van 3G, de kábeles net nincs), csakhogy tudjam, hogy mégis mekkora csomagba menjek bele...
Köszönöm a segítséget!
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
-
FefeeX
veterán
-
ko9
addikt
válasz FefeeX #25879 üzenetére
Na akkor elég lesz a Pannonos 1gigás... Húgom úgyse fog netezni, mert nem hagyom nála a telóm
Köszi az infót!
Üdv: ExPeacer--------------------------- Privátot privátba - Fórumtémát fórumba!! --------------------------- --------- I/DEBUG(3430): debuggerd committing suicide to free the zombie! ---------
-
FefeeX
veterán
Számold azért hozzá, hogy anyámék hétközben nem használták a netet, valamint azt, hogy azóta változott a wow (ez még BC korszak volt) tehát lehet hogy nagyobb forgalmat generál. És azt, hogy én mást akkor nem csináltam hétvégén neten, csak wow (mert hétközben volt csellóm BP-n) (mondjuk a napi 6-8 óra játékot viszont tartalmazza 3 napra)
-
L4mie
veterán
Számoljátok bele a Ventrit is, ami viszont sokat zabbant, ha nem haználod akkor okéés.
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
Wolverine
félisten
válasz FefeeX #25874 üzenetére
Ne keverd Cenariusszal
szerk: a síp Stratholme-ból esik, a Hearthsinger Forresten nevű rare bossból, ha ezt akartad megtudni
[ Szerkesztve ]
-
H.O.D.
senior tag
Hehe, ultra-mega-über casual guildünkben végre megvan a 25 lvl80-as tag. Kár, hogy ebben csak 2 healer van és 11 tank ... Gondoltuk is, hogy átkersztelkedünk Rent-a-Tank névre...
Where do you want to go today?
-
ko9
addikt
Hali!
Köszönöm a segítséget, anyámék nem fogják használni a netet, az csakis az én telómban lesz Ja és max az MSN megy majd mellette...
Mégegyszer köszönöm!
-
Louro
őstag
Sztem ott is van lehetőséged felfelé váltani majd, ha kevés, akkor betelefonálsz és felváltanak....
Mess with the best / Die like the rest
-
animatrix11
őstag
üdv
Mesélje már el valaki nekem a lockot miért kellet ennyire elb@szni pvpben?
Párszor már felmerült nálam a téma, de hagy nyugodni, most is voltam orgi előtt kicsit duellezni, ami amugy nem nagyon szoktam, inkább bg. Nekem a képességim nerfet kaptak, nem is kicsit, lassitó átok és curse of tungues ha jól tudom régen 60%al lassitotta a másik sebességét illetve a castolási idejét, most csak 30% sokat nem ér... a feart ledobják sebzéskor a karakterek nagyrész, hiába használta el a trinketjét, ráadásul kifut 6 kmre ugyhogy nem lövöldözök rá hanem futok utána, jó móka...
A melee gondolom a lag miatt 5 méterről is tudnak ütni, de akkor meg mitől melee, a rugó rámrakja a cuccát hogy ne tudjak varázsolni + zsibbaszt? hol van nekem olyan spell hogy ne tudjon monjuk csapni? Palának a zsibbasztása: hát castolni nem láttam, csak rámdobja, ha leszedem megint, rendben, sebzéstől nem jön le és nem futok ki 6 kmre hogy ne érjen el, hát bármikor cserélnék vele cc-t. Vagy használhatnék ribit is, de ha nincs kitalentolva jó ideig castolja a cc-t ami egyből lejön sebzésre , vagy amig a szerencsétlen kutyával leszedem magamról a debuffokat rég halott vagyok, ráadául rugó ellen nem sokat ér a kutya pedig elvileg látja a stealthben van, a dkkat nem is emlegetem..., hirtelen ennyi hátrány jut eszembe egyetlenegy újitás van ami tetszik a lockoknak a teleportja.Régen a lock volt a legjobb pvp-s cast, most semmit nem ér, orgi előtt rajtam kivül egy árva lock sem kószált ami érthető. Jah 700as resis gearem van, monjuk nem a legjobb mert nagyrészt varrt cucc, 2 valor, meg néhány honoros gear, ezért is van hogy pve gearben kb ugyanott vagyok mint pvpsben legalábbis jelenleg. Játéktudás, rendben nem vagyok imba, ettől függetlenül annyira rossz sem. Jah és ha valaki azzal jön hogy kezdjél más karaktert, hát nem kezdek mert ez teszik, illetve tetszene...
[ Szerkesztve ]
Hardvert vásárolok nagy tételben is!!! Elérhetőség: 18. kerületben.
-
Wolverine
félisten
válasz animatrix11 #25893 üzenetére
A Blizzard nem 1v1-re optimalizál, hanem főleg PvE-re; és ha PvP-ről van szó, akkor 3v3/5v5-re. 700 resilience kevés; 1000 fölött érződik igazán a hatása. Konklúzió: kezdj el rendesen arénázni, ha PvP-zel
-
Arnold2
őstag
Teljes mértékben egyetértek. Ugyan ezekkel szívok én is. Nálam ezért is parkoló pálya a PVP. Maximum félig meddig pre-made BG a guild társakkal, mert úgy egy kicsit elfogadhatóbb ha "2 kidney shoot" alatt halsz. Illetve még mondják, hogy a fear a legerősebb fegyvered... Detto amit leírtál. Ráadásul nálunk az én tapasztalataim szerint a horda kicsivel jobban el van látva PVP-s cuccokkal így csak az nem szedi le magáról a feart aki nem akarja.
BG-kben én nem szarozok az afflival (legyen akármilyen sok DoT-od is). Benyomom Ilident azt berohanok a tömegbe Immolate aurával + annyi CoS-t nyomok el amennyit tudok. Szóval ha egy kicsivel jobban akarsz kijönni a dologból, akkor deep demo Ilidenig + a maradék mehet afflira. Persze ezt csak akkor ha nem akarod vér komolyan venni a PVP-t, hanem mint mondjuk én. néha lenézel egy-egy BG-be (akár egyedül akár mondjuk cimbikkel).
De hál Istennek kezd beindulni a 25-ös Ulduar teamünk is, szóval igazából nem is kell menjek PVP-zni.U.i: még emlékszem, hogy mikor még lvlingeltem a lockom mennyien mondták, hogy majd meglásd, ha eléred a 70-et, te leszel a ház ura / a seriff a városban etc. Hát nem lettem
U.i 2: te is találd meg azokat a castokat amiket viszont dominálsz, pl mágus, némely bénább druida, esetleg paladin vagy priest. nem kell neki menni egy warriornak,rugónak DK-nak. Úgy is megtalálnak majd ők maguk -
FefeeX
veterán
válasz Arnold2 #25895 üzenetére
Mint ahogy wolvi mondta, 1v1-re nincs optimalizáció... Nincs is sok értelme, mert agasabb szinten balanszolná szét az egészet... Rugó pl egy ownage karakter, 1v1ben szinte mindent játszva ver. Nincs olyan kaszt szerintem, aki a folyamatos "stun" és az alatti ütéseknek ellen tudna állni.Talán a retard pala, mert van freedom-ja... (a rugó csak addig nagyágyu míg mögötted van, és te em vered csak ő téged...)
5v5ben a lokk igenis nagy huszár, 25-27k hp, ráadásul áldozással meg még +10-15ezer (ezért a petjét kell megölni mindig először) --> 40k hp... Ez már olyan, mintha tankot akarnál leverni, elsőnek nem érdemes... (70nél 5v5ben a lokk volt a prior ellen, mert bár nagyon erős volt dps-ben, leghamarabb abból lehetett repülőt hajtogatni) --> lokk, főleg ha kevésbé aréna skilles, ne 2v2-zzön, mert ahhoz nem lesz sok szerencséje, szerintem. 3v3 már kicsit másabb megint... Ja és 3v3 5v5 csapatokba most már alap egy disc priest... Nagyon unbalanced előny...
-
FefeeX
veterán
Jah, újdonság:
Tegnap retalent előtt, boss bábun 1600-1700 dps (fullepic, lásd Lámikirály @ Bloodscalp) - igazából pre 3.1 PVP builden nyomtam. 6-8 gombbal, félig kattingatással (igazából több ellenfél ellen jött ki a dps, ami azért 3k felett szökött lenni raiden)
-->
retalent a most menő, pvp és pve unholy/blood talent tree-re (kicsit alakítva az egyéni igények szerint) --> boss bábun ugyanúgy gombokkal 2100-2200dps. És itt jön a lényeg. Haverral írtunk egy makrot az "egygombos DK"-hoz -->nem kell figyelni, főleg pvpre csináltuk, azt gondoltam, pve-n bosson jobb ha figyelek inkább több gombbal... Hát nem. 2400 dps 1 gomb spammel... Szóval megszületett az 1-button-spam-dps DK-m -
F-ECT$
titán
Lock-kal pvp-zek is, és én nem így látom. Ezen mondatod: "Játéktudás, rendben nem vagyok imba, ettől függetlenül annyira rossz sem" kicsit ellentétben áll, azzal amit írsz:
-"A melee gondolom a lag miatt 5 méterről is tudnak ütni, de akkor meg mitől melee" - szerintem a melee már wow beta óta 5 yardra tud ütni, ez nem bug/lag
-"hol van nekem olyan spell hogy ne tudjon monjuk csapni?" - fear, seduce, sfury, dc
-"Vagy használhatnék ribit is, de ha nincs kitalentolva jó ideig castolja a cc-t" - hát talenteld ki, ha akarod használni
-"..cc ami egyből lejön sebzésre" - van rá glyph, hogy leszedje a dotot ha seduce-t nyomsz, így el tudsz szaladni, és távolról nukeolni
-"szerencsétlen kutyával leszedem magamról a debuffokat rég halott vagyok" - írj rá macrót
-"a kutya pedig elvileg látja a stealthben van" - ez már régóta nincs így. A vw látja consume shadows közbenPvP-re, főleg 1v1-re van jó talent: pl 0/17/54. Glyphelt SL + molten skin = 31% dmg csökkenés + 3x-osat healelő dc + 5k-t gyógyító HS. Sfury, mint stun, glyphelt sflame, ami 70%-os lassítást tol az ellenfélre. A vw sem hal már bele a sacrifice-ba, szóval azzal is érdemes lehet nyomulni. Ezen kívül melee ellen ott a succi, de nagyon jól jön a backdraft is.
Szintén jó 1v1-re a demon form (kivéve pala ellen). Ezen kívül csapatban használható a haunt build is, szóval messze nincs akkora gond, mint írtad. Ok, egy skilles rugó szétszed, egy unholy dk meg megölhetetlen, de a többi class ellen elég nagy esélyed van 1v1-ben.Dive ever, work never.
-
FefeeX
veterán
válasz LucifeI2 #25898 üzenetére
Igen? Meséld el nekem a DK hogy oldja fel a folyamatos movement blokkot? Mage tud blinkelni aztán mi lesz? Rugo eltünik, elkapja megint. Persze, lehet árnyalni, hogy lehet megveri. Hunter? Deterrence? Hát, szerintem az hátrafelé semmit nem ér. Jó lenne ha kifejtenéd a dolgokat, mert kasztneveket gyakorlatilag én is tudok beírni...
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
- Eladó Konfig I5-12400F 32GB DDR4 512GB M2 SSD RX6700XT 12GB!
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd 4/64Gb
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest