Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Mobil flották
- Huawei Mate 50 Pro - blendemonda
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
-
Mobilarena
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Rick3D
senior tag
válasz jagada #126620 üzenetére
Ha eltudod rejteni az alsó lemezedet akkor a tornyodat elforgatva még a 330as heat sem viszi át Arról nem is beszélve még ha nem is tudod elrejteni az alsó lemezedet szépen élesen beforgatod alaplőszerrel az is pattint Szerintem ugorj be ha van E-100ad csapassál bele pár heatot és forgasd el a tornyodat még ma meglehet a küldi kitüntetéssel Hajrá !
(Bárcsak nekem is lett volna E-100am )
[ Szerkesztve ]
-
BogyóBP
addikt
válasz jagada #126661 üzenetére
Melyikről beszélsz?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
válasz jagada #127471 üzenetére
Ne is mondd. Engem tegnapelőtt 2000 HP-val tisztelt meg egy arty a csata elején. Ez el is döntötte a játékot szerintem, mert csak hárman voltunk tier 10-es tankban csapatonként (én T110E5-ben). Utálom ezt, mert így nem a skillekről, hanem a szerencséről szól a játék. És nem, nem egy helyben álltam, hanem folyamatosan mozogtam.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
rudii
tag
válasz jagada #127497 üzenetére
Szia!
Sajnos még mindig nem tudtam megoldani a problémát! Rengeteg embert megkérdeztem már, és senki se tudja mi lehet, mi okozhatja! Körülbelül 3 frissítéssel ezelőtt jött a patch-el. És igen én se akarom ez miatt csak újra húzni a game... lehet az se oldja meg.
Szóval én is várom bárki segítségét miért van az, hogy:
"nem beszélnek a legénységi tagok a játékban pl. találatnál, vagy lepattanónál." -
h1mpi
félisten
válasz jagada #127810 üzenetére
Nem nagyon játszok agresszív medekkel, a Skoda vonal és a Patton vonal se szereti ha első sorban vagyok majd az orosz medekre másképp osztok. Amúgy meg a BiA, venti, kaja mindent felturbóz valahogy azt én erősebbnek érzem mint egy-egy skilt.
[ Szerkesztve ]
Fully electric lifestyle!
-
Rick3D
senior tag
válasz jagada #128040 üzenetére
Jogos , párszor összefutottam ilyen csapatokkal . . . viszont azt mindig figyelem hogy merre helyezkednek , nyilván az alap spot bokrokat szeretem kihasználni ahova van rutinom de ha nem tudja lőni senki a spotom eleve oda sem megyek keresek mást Mind kettő ritka példa .
(#128041) 4580693 : Hajrá ! Nyomd tovább , sajna senki nem úgy születik hogy keni vágja a wot-ot
(#128042) galervin93 : Köszi , már már zavarba jöttem Nekem sem egyformák a napjaim van amikor heavyvel megy jobban van amikor meddel ... mikor hogy. Közbe elő jön belőlem az igazi sneakyb*tch és beülök e-25be megy az aprítás ha normális mapot kapok Azt hittem a grille is ilyen lesz.
(#128045) Antonius1978 : Köszönöm a felkérést de egyedül játszom amíg el nem érem a kitűzött céljaimat. Másoknak is ugyan ezt szoktam írni csak általában angolul. Szeretek független maradni és élvezni a random tomato illatát every f*cking day
[ Szerkesztve ]
-
kchryss
veterán
válasz jagada #128356 üzenetére
Egyik sem szellemlövedék volt. 8:17-től egymás után kb 6x lőttél a falba. Hibás a fal modellje ott. Nem egyezik a vizuális modell a ténylegessel, láthatatlan fal van ott. Sok helyen van a játékban láthatatlan fal ami elég szemét dolog szerintem. Főleg olyan helyeken alkalmazzák ahol megakadályozzák vele, hogy olyan helyre menj ahova nem szabadna, persze itt erlengergen nem ezért van ott hanem szimplán elcseszték a modellt.
Ha megnézed az átütés indikátorod végig piros volt akárhova céloztál a tankokon, mivel valójában a láthatatlan falat céloztad előtted.Itt látszik kb hova csapódtak a lövedékeid:
Mások is panaszkodtak az erlenbergi várfalra:
''invisible wall'' at erlenberg
Invisible Wall bug - ErlenbergEgyébként jól ki lehet ott így tolni az ellenféllel. Mivel a fal téged is véd így ki lehet állni azt hiszik lőhetnek aztán nyeli a lövedéket a fal előtted.
(#128358) @Emu:
Mi a képen a hiba? Túl sok xp-t kaptál vesztes csatára?
9.16-os replay-eidet verzióváltáskor megnéztem mind. Élveztem őket. Feldobhatnál ezekből is párat.[ Szerkesztve ]
-
rlazol
veterán
válasz jagada #128971 üzenetére
Arról kaptam volna emailt vagy egyéb jelzést. Rákatt a akapcsolódásra gondolkodik és visszalép ugyanoda, nincs felirat, semmi. A WG oldalán simán belépek.
Aslaint használok, megpróbálom frissíteni, hátha az okozza a bajt.Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- PlayStation 5
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Yettel topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Elemlámpa, zseblámpa
- Subaru topik
- További aktív témák...
- Intel Core I7 14700KF BOX , 3 ÉV GARI , BONTATLAN !
- Keresek-Hegel H390
- Hibátlan - GIGABYTE Z370 HD3 LGA1151v2 alaplap + Windows 11 Pro digitális licensz
- Hibátlan - INTEL Core i7-8700 LGA1151v2 dobozos CPU processzor
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5530 Laptop -80% 15,6" i9-8950HK 32/512 QUADRO P2000 4GB FHD IPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest