- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco X6 Pro - ötös alá
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
agent_k
őstag
Nha működik a forgatás win10 alatt.
Update jelzett új intel gpu drivert plusz utána már működött az következő registry módosítás
Windows Registry Editor Version 5.00
[HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Enum\ROOT\SENSOR\0000\Device Parameters\kxfusion]
"ACPI\\SMO8500\\1-0"="{5C42374B-5743-4266-B991-68096040118D}"
"Orientation"=hex:01,00,00,01,01,00,02 -
darthsmoke
Korrektor
-
Akinek van Chuwi vi10, mekkora kapacitású az aksi? Aida64 szerint csak 4980.Az rohadt messze van az ígért 8000-től.
Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle
-
MODERÁTOR
tescoban már van 10" lark is, 2/32, ajándék billentyűzettel, 59990ért
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
Thome
veterán
Nálatok is csinál olyat a facebook app, hogy random kidob a login screenre, s lehet újra beírni az adatokat?
-
darthsmoke
Korrektor
Ami még halálra idegesít: a lock screen-en a NumLock-ot sehogyan sem tudom alapértelmezetten bekapcsolttá tenni. Babráltam már a Registry-vel is, de pár újraindítás után mindig kikapcsol. Valakinek van esetleg valami ötlete?
I believe whatever doesn't kill you simply makes you... stranger. (The Joker)
-
Thome
veterán
Lark 7i-hez tudtok driver packot vagy legalább vga driverhez linket dobni? Én hülye megfrissítettem.
Ott a recovery partíció, de nem hajlandó belépni, vagy az alapján visszaállni, holott 1x már más okból megtettem.
Miix 3 driverét is megfrissítettem, ott is recoveryt kellett tolnom.
[ Szerkesztve ]
-
MrPetya19
addikt
válasz darthsmoke #7464 üzenetére
Esélytelen. Nekem még 8.1 alatt se jött össze.
Ezért teljesen kikapcsoltam, és mindig a num lockal oldom fel.,,Az Epöl térképei Kelet-Európában sivatagot mutatnak." Bog
-
Kasya
nagyúr
Milyen TF kartyat erdemes beszerezni sebesseg teren? Mit szoktak tudni kezelni altalaban, vagy mi lenne ajanlott?
-
mr.nagy
tag
Sziasztok!
Voyo A1 Mini tablet:
Feltettem a Win10-et de nem jól működött, mert nekem sem kapcsolt ki a képernyő mikor aludni küldtem. Viszont mikor frissítettem a 8-ról leszedte a recovery partíciót is és a régi windowst sem hagyta meg mondván kicsi a hely.
Vissza raktam a pendrive-ra megcsinált rendszer visszaállítási meghajtóról a 8-at de azóta,
- nem működnek a gombok
- nincs hang
- nem ismeri fel az SD kártyát
- nem ismeri fel az akkut.Amúgy ezek működnek, mert ha szabályosan leállítom a rendszert a gombbal el tudom indítani, a töltést veszi és működik akkuról is, az SD másik eszközben kifogástalanul működik.
Minden drivert telepítettem nincs fel nem ismert eszköz az eszközkezelőben.Szerintetek mi lehet a gond és hogyan tudom orvosolni?
HMNote10Pro
-
Thome
veterán
válasz #43783936 #7474 üzenetére
Telepítés közepén befagyott, igy rollbackelt, nem jutottam el a használatáig.
Más, ez mitől van, hogy a lenovoban ott van mindenféle beállítás, larkon meg l*fasz se. Recovery partícióhoz nem nyúltam, csak egyszer visszaállítottam, mert mikor hazahoztam, vmi random jelszó volt rajta és virtuál billt előhozva shiftet nyomtam és újraindítottam, igy bejutottam a recoverybe és visszaállítottam.Azóta nem sikerül.
-
csapee
őstag
50e-ig milyen windows-os tablet ajánlott (hdmi előny)?
Csapee
-
Thome
veterán
Van, de ha rányomok csak annyi jön elő, hogy tegyem be a helyreállítási lemezt vagy pendrivet majd indítsam újra a gépet.
Hozzáteszem, recoverybe csak windowsból tudtam belépni, kikapcsból gombnyomással sehogy.
Efi is érdekesen működik, 6 menüpont van, hangerő fel-le gombokkal léptetem az első két menüpont között (hiába nyomkodom, nem ugrik a következőre, de belépni sehogy sem tudok egyikbe sem. Külső bill kellene usb hubbal és egy win8 pennel?[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
Akkor valami gond lehet a tartalmával, rá kellene nézni, diskpart-al lehet neki meghajtó betűt adni, és megnézni hogy megvannak-e a wim fájlok. winre.wim és install.wim általában, rejtett mappákban.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
arnd
senior tag
Létezik valami olyasmi program, amivel a valós üzem időket tudnám mérni? Mint pl. a droid energia menüje...
Mert ez az érzésre jobb volt az akuidő 8.1 alatt nem túl tudományos. -
Thome
veterán
2 mappa van.
Recovery. Ez tök üres.
Windows images. Ebben van egy 5,5 gigás install.wim fájlIlletve van egy $winre_backup_partition.marker fájl.
A partíció is 6 giga, tehát ez ilyen lehetett.
Hol lehet a hiba? Ez már meghaladja a szintem itt. Install.wim-et ha áttolom a recoverybe, az megoldhatja a dolgot?[ Szerkesztve ]
-
-
mr.nagy
tag
válasz gyurkikrisz #7487 üzenetére
Már vagy öt oldalról töltöttem le driver csomagot, hellyel közzel azonos elemek voltak bennük. Ettől függetlenül minddel próbáltam és nem javított egyik sem.
HMNote10Pro
-
sbwolf
aktív tag
Sziasztok!
Chuwi Vi10 10.6 vs. Pipo w3f. Melyiket ajánlanátok.
Előre is köszönöm. -
-
bbdzyx
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek szeretnénk venni elsősorban Windowsos, vagy dual OS-es tabletet, suliban való használatra. Szempont, hogy minél kisebb és könnyebb legyen.
Én az itteni, meg a netes infók alapján a Chuwi Vi8-at néztem ki, a Vi10-est már nagynak találja, (viszont az a két USB port jól jött volna). Eléggé ódzkodik a kínai dolgoktól, banggood-on is van pár negatív visszajelzés képernyő hibákat említve (kék, zöld csíkok futnak keresztbe a kijelzőn). Honnan érdemes rendelni, ill. a hibás darabok ügyintézése, hogy működik a banggood-nál, vagy gearbest-nél?
Továbbá van egyéb (jobb) alternatíva itthon, úgy 30.000 Ft környékén?
“Going outside is highly overrated.” ― Ernest Cline, Ready Player One
-
csapee
őstag
Melyik chipsetes Windows-ok fognak frissülni Windows 10-re?
Csapee
-
csapee
őstag
Úgy értettem melyik vonaltól lesz update és melyik felejtős? Például ha jól tudom az Arm nem kap win10-et?
Csapee
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Elektromos autók - motorok
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Apple Smart Keyboard Folio-Gyári billentűs tok 3.generációs iPad Pro 12,9"-hoz Bontatlan, üzletből
- Samsung Galaxy Tab A9+ 8/128GB ÚJ 12hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest