Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Mobil flották
- Csokornyi S25 Ultra renderkép érkezett
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- IFA 2024: Gombnyomásra vált kijelzőmódot a TCL telefonja
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Hirdetés
-
IFA 2024: Maradtak a gombok, búcsúzott az Android
ma Az AGM elhozta az M7 mellett az M6-ot váltó M6 SE-t is a kiállításra. Mondjuk ránzésére ember legyen a talpán, aki megkülönbözteti őket.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
-
A cégek zöme már AI-t használ
it 200 millió heti szinten aktív felhasználója van már a ChatGPT-nek, miközben a 100 milliárd dollárosra értékelt OpenAI-ba az Apple és az NVIDIA is befektetne. Az OpenAI és az Anthropic aláírt az amerikai kormánnyal az AI-kutatás kapcsán, míg a Meta modelljeit bankok és tech cégek vezették be.
-
Mobilarena
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Körbe néztem a többi idetartozó topikban is, de nem találtam releváns információt. Szóval a kérdésem lenne,hogy mely oldalak foglalkoznak WP8 programozással? Tudom SDK még meg sem jelent, de valamilyen úton szeretnék elindulni,gondolom a nagyobb WP7 developer oldalaknak csak van WP8 szekciójuk,szeretném őket betárazni. Tudom, Google a barátom,de hátha nem sikerül megtalálnom az ügyetlenségem miatt
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Új, bontatlan Google Pixel 9 256GB Black
- iPhone 16 - összes tárhely és szín bontatlan, gyári független - 1év Apple garancia - Szept 21.
- Új, bontatlan Samsung Galaxy A55 5G Black
- Honor Magic 5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen