Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Lacces

    őstag

    Van egy másik nagyon zavaró dolog nálam. Olvasok utána, de még nem leltem megoldást:
    WIFI-t szeretném a kezdőképernyőről vagy csempéről mindig manuálisan ki-be kapcsolni. Nekem nem kell az állandó wifi, még odahaza sem. És ezért bemászni a beállításokhoz, az annyira nem jön be. Tényleg előjön a Symbianos múlt :).

    Meg van még egy másik gondom, és ez sajnos elég bosszantó:
    Google Drive-ra láttam pár alkalmazást, de egyikkel sem tudok letölteni... hogy az Office-cal megnyissam, esetleg szerkeszem.
    Próbálkoztam használni Internet Explorerben is a Google doksikat, de katasztrófa, újra-újra tölti be a doksit egy ciklusban.
    Erre van valakinek valami jó megoldása? Nézegettem böngészőket is, de IE-n kívül semmi sincs (Google doksiknál nem előnyös)

    Psychonaut: najó, majd meglátom. Igen, így is lehet csoportosítani, de vagy a Symbian múlt, befolyásol, vagy a PC-s ikon elrendezés :D.
    Ezt a csempézést meg kell szoknom. Mert amikor jobbra húzom a képernyőt az alkalmazásokra, akkor ez a lista nézet nem tetszik, lecserélném a hagyományosra, és ikonok alapján (kinézet- vizuálisan) keresem az alkalmazásokat, így meg egy kis olvasás mindig van. Lehet úgy kéne tényleg ki gondolnom ezt a csempézést.

    Meg várom a frissítéseket az FM transmitter sosem jönne jól :D.

    Sok kis ilyen apró dolog van ami zavar, de amúgy klassz rendszernek érzem, és nincs bennem az az érzés, hogy 1 Lumia 920-as rendszer többet tudna, mint egy 520-as szoftverek terén (max inkább hardver).

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák