- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
marcusa
addikt
válasz barnam_ #5900 üzenetére
Hehe, rád még emlékszem a ZTE Blade-es topic-ban nyomtuk együtt sokáig
Egyébként nekem már az androidos HTC telefonok gyári zenelejátszója is csak ID3 tag-ot olvasott, és még ott megszerkesztettem itunes-sal a zenetáram, így itt már nem volt zavaró. De szerintem nincs ilyen zenelejátszó még wp-re:-)
-
Dzsosy
senior tag
válasz barnam_ #5900 üzenetére
Zune-ban gyorsan meg tudod oldani az id3 tag-ek kitöltését (meg a borítók hozzáadását) és legalább utána már soha többé nem lesz gondod velük.Szerk.:
Uhh.. bocs, neked wp8-ad van. Ott nincs Zune. De valami más van helyette, aminél gondolom ugyanúgy megejtheted az albumok szerkesztését.[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz marcusa #5901 üzenetére
Helló helló
Persze, át is szerkeszthetném az mp3-akat, de egyszerűbb ha rögtön megtalálom mappanév alapján. Ha volt Android-os telefonod, akkor biztos emlékszel a Poweramp nevű lejátszóra... na valami olyasmi hiányzik nekem (meg még rengeteg app a Google Play-ből, de erről hosszasan lehetne vitatkozni.)(#5903) Dzsosy: WP8-ra a Windows Phone asztali alkalmazás van, de az csak szinkronizálni tud a gép és telefon között. Az meg hála istennek megy Total Commanderből is.
-
Воланд
titán
-
törölt tag
Aki Zune-t használ, annak a Zune Social Tagger alkalmazást ajánlom! Zune piacról leszedi az albumfotókat, artist fotót, egyeztetni tudod, a számok sorrendjét
szerk: Desktop alkalmazás
[ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Ragdoll Run,Beem Plus és a HDR Photo is frissült ma.
Bocs nem adok linket, telóról vagyok.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
barnam_
nagyúr
Végül inkább manuálisan szerkesztettem a tag-eket, a WMP letöltötte az albumborítókat, de kb mindenhova ugyanazt. De a legidegesítőbb, hogy a telefon előadó+albumonként külön listázza, tehát mondjuk egy 100db-os válogatás albumnál, aminél normálisan kivannak töltve az id3 tag-ek, 100 különálló albumot mutat Fos.
-
-
consono
nagyúr
válasz #32711680 #5915 üzenetére
Ez a progi nekem azt mondja, hogy nálunk nem elérhető a Zune Marketplace és lehet, hogy nem kapok eredményeket. nem is kapok semmit...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
félisten
-
jbarnus
csendes tag
Sziasztok.
WP7.8-on mekkora a különség az UK-s és a magyar reghez képest a piactéren?
Megéri migrálni, valamint lesznek feltűnőbb változások, illetve ennek vannak-e vmilyen hátrányai? -
Воланд
titán
válasz jbarnus #5920 üzenetére
uk-ba ne migralj, sokkal dragabb, mint a magyar piacter. akkor mar inkabb amerika, de a kartyaelfogadas nagyon lutri. appokat tekintve nagyon nagy kulonbsegek nincsenek (hasznalt alkalmazasokat erdemes elotte leellenorizni), ellenben van xbox music pass.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
ket-harom kattintas az xbox oldalan. kartyaadatokat nem viszi at sajnos.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
-
Воланд
titán
hat, nekem nem sikerult, masnak meg igen. a magyar support nem tudta megmondani, h konkretan milyen ellenorzes van, de pl us proxyval nem ment a kartya hozzaadasa. nemsokara kesz lesz az otp-s, aztan majd azzal is megprobalom. wp8 eseten annyira meg nem fontos, van paypal.
-
Lall
veterán
WhatsApp frissült.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
törölt tag
Sziasztok!
WP7.8-ra van olyan app, amivel be tudom állítani, hogy pl. este 9-kor bekapcsolja automatikusan a repülő üzemmódot, reggel 7-kor pedig ki, minden nap? Erősen gyanítom hogy nincs, pedig nagyon hasznos lenne.
Szerk.: Köszi.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz SpongyaBob #5934 üzenetére
és tényleg...nekem most jelzett
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
pzstm
titán
WhatsApp receives another update, adds large live tile, hopefully bug fixes
Egyértelműen gyorsabb a minapi updatehez képest, szóval szerintem bugfixes is van benne
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
MODERÁTOR
-
MODERÁTOR
355Ft, valaki próbálta már?
Nem vagyok hős, egész nap internetezek.
-
polonic
félisten
Frissült az evernote.
-
polonic
félisten
A copilot naviszoftver jön wp8-ra és win8-ra is.
-
Lall
veterán
Megint frissult a WhatsApp.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest