- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch
- Apple iPhone 11 - népalma
-
Mobilarena
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dark Wander
tag
Kéne 1 kis help. Kiakarom kapcsolni a frissítéseket a gwx tool-lal de van 1 kis baj. Programban az első kiírás ez nálam: " Is get Windows 10 icon app running - App not found". Emiatt nem is tudok tovább lépni.
Nem jó helyre tettem a gwx-et? -
netpeti98
addikt
válasz Dark Wander #45406 üzenetére
Az a program a régi rendszereken kapcsolta ki a GWX-et, ami a Windows 10-re való frissítésért felelt.
-
CirrMee
addikt
-
Doky586
nagyúr
válasz #58000384 #45401 üzenetére
"A második meg teljesen új gépre vonatkozik, nem hardvercserére."
Ha azt hiszed hogy azért mert a 220-as kábel ugyanaz marad (és 'csak' az alaplap és processzor lett cserélve) minden más (billentyűzet, egér, ház) ugyanaz maradt, emiatt ugyanannak a gépnek (hardvercserének) tekinti a M$ akkor téged még fognak meglepetések érni...
Egyébként mint olvastad Ad-m egy teljesen új gépről beszélt..
-
törölt tag
válasz Doky586 #45410 üzenetére
Ez nem hit kérdése, oda van írva feketén-fehéren, pont ezért hozták létre azt a funkciót. Korábban ilyen lehetőség nem volt.
"Egyébként mint olvastad Ad-m egy teljesen új gépről beszélt.."
Ezért sem értettem, hogy miért linkelted az alaplapcserés hozzászólást úgy, hogy "korlátlan" számú gépen aktiválható így a rendszer?
Az új gép ott van a kivételek között, úgy nem működik (ha mégis, akkor szerencse). Ha kicseréled az alaplapot, az még aktiválható. A másik laptop már új eszköz, ott egyik hardver sem passzol -> új gép, nem aktiválható. -
Balion
senior tag
Életbevágóan fontos kérdés
Nektek sem karikázik már a restarting, amikor újraindítjátok a gépet?
Csak a kiírás van. Ugyanúgy shutdownkor.
(Anniversary után)
Illetve ez csak valami bug volt, hogy újraindítás után bejött a be nem zárt progi, vagy ez is vmi újítás?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Doky586 #45414 üzenetére
Ezt direkt csinálod, vagy a szövegértés nem az erősséged? Senki sem mondta, hogy nem kell az új géphez új rendszert venni, megint olyant magyarázol bele, ami nincs.
Tele van a net cikkekkel erről, ott van az online súgó, de még a gépházban is le van írva. Alaplapcsere ≠ új gép. Régen nem aktiválta neten magát (csak ügyfélszolgálattal), most már van rá mód. Itt egy cikk, példa is van benne az eltérő eszköztípusra. Viszont ha nem megy, akkor tovább ne erőltessük, nem fogom a kedvedért sem folyton ismételgetni. -
Doky586
nagyúr
válasz #58000384 #45416 üzenetére
Látom a szövegértés nem az erősséged.. igen, lehet cserélni, de ez már így volt XP-7-8-on is, ezügyben újítás nem történt. (A beépített tool a telefonos ügyfélszolgálatról veszi csak le a terhet.) De ebbe sosem fért bele az Intel/AMD platformváltás, a cikk(ek) is hdd, vga és hasonló példákról szól(nak)..
-
Nagytoll
senior tag
Hello! Legutóbb nem találtam választ, meg végigbújtam a google-t, de nem jött össze semmi, ezért megint itt vagyok. Kérdés: Mit csináljak ha nem megy a search? Hiába nyomok a gombra a start menü mellett, semmi, start menüből sem megy. Szolgáltatás letiltása/indítása stb volt. Kezd idegesíteni, hogy minden egyes programomhoz meg kell keresni az exe-t.
-
GEPESZ66
veterán
Feleségem laptopján,ill. az én asztali gépemen is az ESS9 van telepítve.
A laptopnál többször előjön a figyelmeztetés,hogy a Defender ki van kapcsolva.
Nálam ilyen figyelmeztetés nincs.
Hogyan lehetne a laptopnál is ezt kikapcsolni? -
Lackooo84
nagyúr
-
Nagytoll
senior tag
Mit csináljak ha az sfc /scannow parancs talált hibákat, de nem tudta őket javítani? Megnéztem a logot, de nem nagyon jött le belőle semmi.
-
raidx
őstag
válasz Nagytoll #45421 üzenetére
Mondjuk tedd be a logot. Hátha valaki ért hozzá.
_____________A napokba járt nálam egy ASUS laptop. Irdatlanul be volt lassulva a masina. Nem tudom, hogyan csinálták de ment a Defender, Avira, meg egy AVAST egyszerre. De a lagjobb az egészbe, hogy volt vírus is a gépen!
Aki nem próbálja meg a lehetetlent, az a lehetségest sem fogja elérni soha. (Goethe) RaidX
-
nesh_019
senior tag
sziasztok, hogyan tudom kikapcsolni a Windows 10 frissítéseit?
Csak az káromkodik aki nem tudja szavakba önteni amit gondol.
-
nagyúr
válasz nesh_019 #45423 üzenetére
Sehogy...
Annyit lehet "hackelni" hogy a jelenlegi kapcsolatod átbütykölöd (registryben kell turkálni hozzá) mért kapcsolatra (metered) és azt állítod be windowsban hogy ezen a típusú kapcsolaton ne frissítsen.
[ Szerkesztve ]
Steam/Origin/Uplay/PSN/Xbox: FollowTheORI / BF Discord server: https://discord.gg/9ezkK3m
-
davidsone
addikt
ma toltam fel a 1607-et nekem eddig okés a cucc...
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
Sztlaci
aktív tag
SwiftKey
A SwiftKey Keyboard és a kapcsolódó alkalmazások és szolgáltatások adatok gyűjtenek arról, hogy Ön hogyan végzi a beírást, és ezeket az adatokat arra használják, hogy megismerjék az írási stílusát, és Önhöz igazodó, személyre szabott automatikus javítást és prediktív szövegbevitelt biztosítsanak.
Így működik a billentyűzet figyelő jelszó lopó vírus is. (Mikrofos szerződésből.)
Hogyan tiltható le?
Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
törölt tag
válasz Sztlaci #45426 üzenetére
SwiftKey asztali rendszeren nincs, Androidon és iOS-en a "jelszólopás" meg a felvásárlás előtt is így ment
Doky586: Azt írják a felhasználók, hogy az i3-ról i7-re, vagy az AMD-ről Intelre váltáskor sem deaktiválódott a rendszer (a 7 sem), meg vannak akiknek állítólag egy HDD-SSD csere után is telefonálniuk kellett, mert már nem volt digitális jogosultságuk. De oké, legyen igazad, kezeljük úgy, hogy a proci+alaplap nem biztos, mert azt nem tüntették fel így sehol. Majd ha valaki ki is próbálja, akkor kiderül.
-
yanna
addikt
válasz davidsone #45425 üzenetére
Frissítés után nálam is használható. Csak azért vannak "érdekességek".
Windows.old mappa, benne 2 db file, sehogy nem törölhető. A gyártói drivereket lecserélte őnagysága a saját elgondolása szerint. Az értesítési területen nem jelenik meg néhány ikon a beállítások ellenére, csak ha a programot indítom. Meg -mint már írtam- 2x annyi mind a boot, mind a leállási idő.
Bár mégis csak egy windows ugye...[ Szerkesztve ]
-
davidsone
addikt
Lemezkarbantartóval tudnék 30GB helyet felszabadítani úgy h törlöm az ideiglenes win telepítési fájlokat, korábbi win telepítéseket, kézbesítésoptimalizálási fájlokat
Az utolsó az mi törölhetem azt is?
...reklámozzák, terjesztik, beszippantják az agyadat, megerjesztik...
-
yanna
addikt
-
SpongyaBob
veterán
válasz SpongyaBob #45311 üzenetére
Megválaszolom magamnak ha valakinek ilyen problémája lenne.
A vírusírtó (Kaspersky) rendszer betöltéskori indítása volt a gond, valamiért összeakadtak. Kikapcsoltam az írtót ezután már "rendben" feltelepült a 1607, de... RAW-ba rakott egy 500GB-os vinyómat ez a mocsok, úgyhogy csókoltatom a Microsoft-ot tehetnek egy szívességet..
i11 White 64GB, AirPods 2, Lumix GX7
-
törölt tag
válasz SpongyaBob #45433 üzenetére
Állítsd vissza az előző kiadásra, vagy rakd át másik gépbe, állítólag az segít.
-
Cane
őstag
Hurrá! Újabban ezt BSOD üzenetet kapom: clock_watchdog_timeout. A 8.1 alatt soha nem láttam. Ezt mi a jóélet okozza?
▫■ Ω Sēctσr - Γhē lαsτ lιηē σf dēfēηsē ▪□
-
-
Воланд
titán
-
törölt tag
-
birorichard
őstag
Nem tudom, biztos bennem van a hiba, de ez a windows frissítésről frissítésre egyre használhatatlanabb. Crashel, memory leak, tekeri a merevlemezt, olyan programokat tölt elő a memóriába, amit az egy hónap alatt, mióta fent van a rendszer, egyszer nyitottam meg, amit gyakran használok, annak nyoma sincs, játék közben elkezd indexelni, áh... Ez egy kalap szar, már bocsánat.
Visszamegyek a 1511 előtti build-hez, az volt az utolsó, ami nem tett idegileg tönkre napjában többször is.Csak már a hátamon jön ki az örökös windows telepítés, utoljára tizenévesen raktam újra ennyiszer a 95-öt, mikor orrba-szájba barmoltam, hogy menjen az EGA monitoromon is.
[ Szerkesztve ]
-
droti25
őstag
Sziasztok
Van arra lehetőség hogy ne keljen minden Windows bejelentkezésnél beírni a Windows fiók jelszavát egy adott számítógépen?
-
zorzy4
addikt
Sziasztok!
Amióta vwin 10 van a gépen, és mindig nod jelzi a frissítéseket, az baj, hogy látom ez egyéb driverekhez is jött de a amikor letölti, már csak sz op rendszer, meg a office frissítések jönnek le. Hol tudom ezt beállítani? A vin 7nél ez sokkal átláthatóbb volt. Vagy hol tudom beállítani, hogy ne a nod jelezzen?A világon csak kétfajta ember létezik, jó és rossz. Mobilmementók!
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Óra topik
- Ukrajnai háború
- Háztartási gépek
- Android játékok topikja
- Microsoft Excel topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest