Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • _Smooth

    senior tag

    Most csak a saját szemszögemből (ahogy itt olvasgatom az ezzel kapcsolatos kommenteket), bennem fel se merült, hogy emagon vásárolt termék illegális lenne.
    Megmondom őszintén, le se tojtam, miért kerül annyiba, amúgy valójában mennyibe kellene kerüljön.
    Nem feltételeztem, hogy emagra felkerülhet bárminemű lopott/kalóz/illegál holmi.
    Nem tudom, mi a MAK, jelen esetben OEM és társai. (utóbbit azért persze sejtem, magát a betűszót ismerem).
    Nekem kellett egy Win 10, Home elegendő, felmentem és rákerestem. Ennyi volt az ára, megvettem. 20-25k környékén is voltak. Nekem nem kell doboz, lemez, emlék plakett, egyszerre több gépre telepíthetőség, Pro verzió, plüssfigura, kiskutyagumi. Egy W10 Home, csak kulcsot ad, szedd le magadnak a gyártó oldaláról az oprendszert, csinálj magadnak belőle telepítőt. Gondoltam ennyi a difi, de ez nekem megfelel, mert meg tudom csinálni. Akkor minek fizetnék a többiért fölöslegesen +20k-t. Vagy MS tol egy promót, hogy visszaszorítsa a kalózkodást. Rájöttek, hogy ennyit ér a rendszerük. Nem tudom. Nem izgat.

    Amúgy, ha tudom, mi a valódi difi egy ilyen 4000Ft-os és egy 24000Ft-os verzió között, tudok mérlegelni.

    Persze, tisztában vagyok, hogy a törvény betartása alól nem mentesít annak nem ismerete. De honnan kellene tudnom, hogy erre vonatkozóan van bármilyen törvény, amit ismernem kéne? Azért nem a darkweben vásároltam. Vagy az ecserin pult alól.

    Megkaptam a kulcsot, számlát, beütöttem, működik.

    Amúgy meg vannak fent 25, 40, 60, 80-ért is. Akkor vegyem meg kapásból a legdrágábbat? Vagy kezdjem el guglizni, hogy a KW9-00135 és társai mit jelentenek?

    :R :R :R

    # I got bored one day and put everything on a bagel...

Új hozzászólás Aktív témák