- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borealis
csendes tag
Egy hasznos módszer a leállításra: le kell menni az asztalra, majd ALT + F4 és már csak egy ENTER.
[ Szerkesztve ]
-
pzstm
titán
válasz Victoryus94 #10806 üzenetére
CP az a Barcelonai Mobil kiállításon került leleplezésre és nekem valami koradélutáni időpont rémlik onnan.
De teljesen lényegtelen amúgy
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
vlevi
nagyúr
"akkor is tovább tart"
Ezért írtam néhány napja azt, hogy többet hadonászok a metróban az egérrel, mint a fruit ninjában23"-os FullHD monitoron már nem olyan vicces, mint egy 10" méretű táblán. Azon hüvelykujjal elérem a kijelző bármelyik sarkát, de itt ez nem az igazi. És szerintem akinek 27"-os, 2500-as felbontású moncsija van, az mégtöbbet egerészik feleslegesen.
-
überfall
csendes tag
Akkor nyugati part éjfél az alap? Mert akkor ez keletin reggel 9 et jelent
-
Ice&Lime
veterán
érdemes áttérni win7-ről 8-ra egy átlagfelhasználónak?
a windows 8 gyorsabb?, gyorsabban tölti be a rendszert és a programokat?, kevesebb cpu erőt igényel? szóval van értelme számomra, mert nekem ezek a szempontok fontosak?
vagy ha ezt így nem tudja a 8, akkor inkább jobb a 7-nél maradnom, mert a 7 bőven elég... -
t72killer
titán
válasz Ice&Lime #10818 üzenetére
A rendszer SzVSz gyorsabban töltődik (ill. még vírusirtót, tűzfalat nem raktam) Átütő teljesítménybeli változást ne várj (a gma3150 nem fogja hirtelen elvinni a krízist).
A 7 egyelőre tökéletes OS, nem muszáj váltani. Főleg, hogy pár driver még gyerekcipőben jár, pl az AMD grafikákkal kapcsolatban panaszkodtak páran a topiclakók közül (nekem nvidiám van, az simán megy). Vírusvédelem sincs még túl nagy választékban, pl az Avira, amit 7 alatt használtam sem megy még fel.
Szumma szummárum: végre van 2 teljesértékű windows OS, az ember azt választja, ami neki tetszik, különösebb hátrány nélkül
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
pzstm
titán
válasz Ice&Lime #10823 üzenetére
4éves lesz szeptemberben a laptopom. Még az ujjlenyomatleolvasóhoz is szedett le drivert
Szóval nem biztos egyáltalán. Próbáld ki VHD-n az RP-t mondjuk
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
t72killer
titán
válasz Ice&Lime #10823 üzenetére
Kipróbálni sosem gáz Amúgy a HP elég megengedő drivertéren, simán letöltheted az adott hardverkomponens gyártójától vagy a station-drivers.com-ról a hiányzó/frissebb meghajtót.
Más: fokozták a biztonságot - bár ezt (rezisztensebb kernel, stb) valszleg a win7 is megkapja update/sp formájában.
#10822: Azért kíváncsi leszek én arra a vírusirtóra, hogy teljesít a dzsungelben
-
-
-
Neo85
tag
Helló X-Fi hangkártyák működnek win8-on?
-
Ice&Lime
veterán
akkor egy próbát megér kipróbálni ugye, hátha megtetszik.
meglehet valahogy csinálni majd a 8-at, hogy ne jöjjön be mindig az a sitt ikonos asztal,ki lehet azt valahogy kapcsolni benne?,, hanem a sima win7-es desktop legyen állandóan?
mert az az ikonos baromság nem tetszik, meg gondolom plusz cpu-t visz el meg a sok csiribi vacak is, amiket remélem szintén ki lehet kapcsolni.?? -
t72killer
titán
válasz Ice&Lime #10837 üzenetére
Az "ikonos baromság" (gondolom a metró) hardverileg nem eszik többet, mint pl az XP-ben a start menü - mivel gyakorlatilag az is. Amúgy ha jól tudom, át lehet ugrani a csempéket, bár nem olyan feleslegesek, mint elsőre tűnnek (tele lehet rakni hasznos appok ikonjaival, amiről ha indítasz, azonnal desktopon vagy).
-
mrhitoshi
veterán
Úgy látszik nem soká itt van az új Skydrive.
PS4
-
pzstm
titán
válasz mrhitoshi #10842 üzenetére
pontosan,és nekem nagyon bejön,pláne hogy jön az official android app is hamarosan
(tervben van betateam.hu-ra egy magyar cikk is belőle,csak hát eléggé el vagyunk havazva meg nyár is van )
-
pzstm
titán
válasz mrhitoshi #10849 üzenetére
kizárt szerintem...199$-ért nem tudnának eleget gyártani, ha csak a 16GB-os alap RT anyniért lenne akkor azonnal kettőt rendelnék....
mondhatni annyiért a hülyének is megérné...hát még nekem
szerk.: erre felmegyek twitterre és ezt látom
Charlie Kindel@ckindelIf MSRP on surface is really $199, I will shave my head
Hát beszabehu lenne ha az alap RT ennyibe kerülne...ull Office-al és "normál" windows-al....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Milyen monitort vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest