- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
front3r
őstag
válasz Victoryus94 #10351 üzenetére
64bites kell hozzá. 32 bitesben tényleg nincs, de azzal nincs is sok értelme az egésznek.
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Drughi
addikt
Üdv,
ha jól látom akkor a kapcsolatok és az üzenetek nevű alkalmazásokkal lehet az msn facebook stb fiókokat használni.
Ki lehet ezeket iktatni úgy, hogy a mail kliens megmaradjon?
(csak egyszerre lehet őket uninstallálni)Esetleg beállítani, hogy ne csatlakozzanak az msn-hez?
szerk:
Aktiválni lehet az rtm-et? Jobb lenne ha nem zaklatna ilyesmivel.
[ Szerkesztve ]
-
exact6
tag
Az RTM-ben nem valami sok magyar metro-s app van még, ugye? Gondolom ezek majd megjelenésre várhatóak.
off: Egyébként ahhoz képest, hogy a Windows 7 tervezésekor még mindenhova animációt meg glass effektet akartak rakni, mostanra jól meggondolták magukat és letisztították a kezelőfeületet.
-
mfercso
tag
Sziasztok a win 8 bemutató videjóában van egy olyan effekt amikor 2 metros appot raknak egymás mellé a windeoba ez 28. adik másodpercben van és ott ahogy én látom PC van [link]
Na most az hogy lehet hogy én ezt a effektet nem tudom megcsinálni ?
Teloszámot már az első pm-ben kérek !
-
-
Drughi
addikt
válasz fatallerror #10361 üzenetére
igen, úgy vagyok bejelentkezve.
Ha "turn live title off"-ra állítom, akkor nem fog bejelentkezni? -
Воланд
titán
válasz fatallerror #10363 üzenetére
live tile, elo csempe (de en csakazertis a lapka elnevezest hasznalom).
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz fatallerror #10365 üzenetére
onnan jon, hogy a tile, az csempet jelent.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
t72killer
titán
Használja valaki a geforce 302.80-as driver-t optimusos laptopon? Stabil, vagy értemes másikat levadászni? (laptopvideo2go-n van már 304.92-es is)
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
exact6
tag
Ha már a nyelveknél tartunk, kiszivárgott a x64-es nyelvi csomag (van benne magyar is). Nem tudom, hogy wareznek számít-e, de MyDigitalLife fórumon lehet kutakodni a torrent link után, akit érdekel.
-
RaZroX
addikt
Üdv!
Én a Gmail-es profilomat kapcsoltam össze a Microsoftal, tehát W8 alatt ezt használom.
A kérdésem az lenne, hogyha a Kapcsolatok app-ban létrehozok egy új névjegyet, akkor az szinkronizálódik a Gmail fiókommal és így az Androidos telefonomon is láthatóak lesznek ezek a névjegyek ?This is the way
-
exact6
tag
válasz Victoryus94 #10371 üzenetére
Biztos lesz, csak nem tudom még mikor. Én 2-3 napra tippelek és szerintem az is itt lesz.
Egyébként sajnos nem jó x86-hoz az x64-es nyelvi csomag. -
front3r
őstag
Nézzétek már meg pls! Elvileg a magyar 2012-es verzió. Láttok nagy különbséget az előző csomaghoz képest?
Itt van cikk róla![ Szerkesztve ]
PS5, PSVR2 - iPhone 14 Plus, Watch S7, iPad Pro(2021)
-
Alister71
nagyúr
Valóban kint van a hivatalos magyar nyelv, meg is csináltam.
Alister from Hell
-
SaitoX
tag
Sziasztok,
egy 1,7 ghz-es laptopra amiben 512 mb ram van fel lehet tenni ezt? -
nagyúr
válasz SaitoX #10377 üzenetére
Ha tudja a processzor az adott utasításkészleteket (lásd visszább) akkor fel tudod rakni, de nem lesz egy nagyon gyors gép.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
ricsi99
addikt
Udv
2 kerdes.
A side-bart nem lehet visszavarzsolni valahogy? Nagyon megszoktam a Gadget-eket.
Cd emulalasra az alcohol 120% progit hasznaltam Rp/ben ment ,pro ban nem ,tudtok valamit ajanlani helyette addig valamit amig nem jon ki belole ujjabb verzio?Egy Gyűrű mind fölött, Egy Gyűrű kegyetlen, Egy a sötétbe zár, bilincs az Egyetlen...
-
nagyúr
válasz front3r #10375 üzenetére
Kipróbáltam. Verziószám változáson és a live mash skydrive-ra cserélésen kívül semmi nem változott.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
-
nagyúr
válasz front3r #10390 üzenetére
Azt nem tudom, mert windows 7 alatt vagyok. Sajnos a skydrive-al nem vagyok kibékülve.
8 alatt ott a skydrive app és ide is berakják a masht meg kiveszik. Pedig nekem a mash sokkal jobban tetszik, mint skydrive."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
nagyúr
-
fatallerror
addikt
Sub-Zero
képzeld "hibásan" javította ki nekem azt a rendszerpartíciós dolgot amiben segítettél :]megcsinálta csak úgy h bevillan a még ezer éves xp-s boot screen is 1 pillanatra, óriásit röhögtem rajta bevillan az majd utána a win 8-é, óriási
don't tell me what i can't do!
-
nagyúr
válasz fatallerror #10396 üzenetére
Hát az az igazság, hogy neked nagyon sok partíció elsődleges, aktív és a windows 7/8 oda rakja magát csak. És mivel ebben már vannak 100-300 mb-os partíciók a bootnak, néha oda rakja őket. Ne kérdezd miért, de oda is, inkább így a jó.
Szóval, ha következőnek windowst telepítesz, mindent le kellene húznod, csak az a vinyó maradjon bent, amire telepíteni akarsz és akkor nem lesz máshol a boot fájlok.
Amúgy király."Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fatal`
titán
válasz Victoryus94 #10394 üzenetére
Ha x-szel küldted le kompatibilitás nélkül, akkor eltűnt az ablak és bejelentkezve maradtál (process beragadt). Kompatibilitással pedig nem látszódtak a betűk a tálcán lévő kis képnél
[ Szerkesztve ]
-
fatallerror
addikt
válasz Sub-ZeRo #10397 üzenetére
igen ez lehet az ok h már 3 vinyómon is volt win és ott ragadtak dolgok
köv gépbe már ssd megy de lehet nem klónozom ezt a partíciót úgyis a legtöbb beállításom megmarad az ms acc-ban ill google accban és felteszem nyersbe és akkor kihúzom a többit és megint javíttatom és hátha előkerül még a win7es boot screen is és akkor látni fogom 1 évtized majdnem összesét, xp, 7, 8
de lehet h azokat a partíciókat lehet törölnidon't tell me what i can't do!
-
Bazijoe73
senior tag
Sziasztok a Fifa2012-őt probálta valaki? Mert nekem bejőn az első képernyő és kilép?
Samsung Galaxy S5 Rootolt
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest