- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alister71
nagyúr
Pedig vasárnap az igazi fekete öltönyös csapat dolgozik, én csak mára várom őket. Hétköznap nem vernek meg annyira.
makoj: ezt az MS egy kicsit másképp fogja fel. Max örülnek, hogy ilyen nagy az érdeklődés az új op iránt. Ezek az emberek java része, a hivatalos megjelenés után meg is fogja vásárolni, akinek meg nem tetszik, az visszatér a 7-re.
Teszt kell, autót sem veszel meg úgy, hogy előtte ki sem próbálod.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
-
pvt.peter
őstag
Az augusztus 15-én MSDN-re felkerülő Win8-ban lesz már magyar nyelv?
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
fuze
őstag
Érdemes feltenni élesben? Vagy egyelőre maradjak a virtuális gépnél?
adms.hu | UI Designer
-
Victoryus94
őstag
Én felttettem "élesbe" a 64 bites üzletit.. 30GB-s particióra másodlagos oprendszerként.
Viszont a pro 32 bitesbe sokkal jobban bejött, mint az RC, szóval feltettem azt elsődlegesbe és minden mást töröltem.
A 64 bites üzletivel ellentétbe minden drivert automatikusan felismert és telepített. Sem a (2002-ben vásárolt) kormánnyal (ami Win7 alatt nem is futott), sem a logitech webcammal nem volt semmi gond. +nem letölteni akarta a drivert netről(akkor kompatibilitási hibával kilép "nem támogatott oprendszer"), hanem egyből felismerte.
Most indításkor bejelentkezéskor kérte, hogy aktiváljam. Kiléptem. Az értesítések között is kiírta, ott pedig elrejtettem. Azóta nem telt el 3 óra.. kíváncsi vagyok, hányszor írja még ki az aktivációt.
Aktiválás nélkül egyedül a "Metro" felület beállításai nem hajthatók végre. Ezen kívül semmi korlátozás. -
makoj
tag
Amúgy ami kiszivárgott az nem a végleges w8!
Hogy miért?
1. Vízjel ott van. (Vista,7-nél nincs)
2. 1000-szer lehet a 30-napot resetelni. (Vista,7-et csak 3-szor)[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
Windows 8 alatt hogy lehet beállítani egy programnál az auto startot? (ugye Win7-nél legegyszeűbben behúztam a start menünél az autostart mappába..)
Itt van valami helyette?Pontosabban: Az outlook 2013 levelezőt szeretném, ha automatikusan indulna.. de csak a háttérben. Találtam leírást az outlook 2007-hez, de itt nem működik. (induláskor befagy ha automatikusan minimalizáltan indul + autostartot nem tudtam beállítani.)
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
vista, win7 eseten egy reg kulcs modositasaval ki lehet tenni a vizjelet.
szerl.: a 30 napot pedig mar irtak, hogy nincs.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Atom_Anti
senior tag
De mennyien fogják aktiválni ha egy szép vizjel kivételével nincs más kellemetlenség?
-
Воланд
titán
válasz Atom_Anti #10122 üzenetére
3 orankent sir a rendszer, hogy aktivald, a szemelyre szabast illetoen vannak korlatozasok. plusz az ms is konnyeden megteheti, hogy tiltja az adott microsoft fiokot.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
makoj
tag
Akkor mikor jár le?
-
Воланд
titán
-
Atom_Anti
senior tag
válasz Victoryus94 #10123 üzenetére
Azt tényleg nem lehet, nagy kár...
woland_y2k:
Mikor lesz az első bejelentkezés mikor aktiválni próbál és milyen lenne ha letiltanák a Microsoft fiókot? -
Victoryus94
őstag
válasz Atom_Anti #10128 üzenetére
Újraindítás után nekem egyből kidobta, hogy aktiválás.. ebből ki lehet lépni, gondolom legközelebb megint kidobja.
15-e előtt nem hiszem hogy letiltana az MS, de akkor tilt le, amikor akar. Valszeg tömegesen tiltana.. de szerintem nem fog letiltani senkit. Vagy lehet, hogy októberben mindenkit.. nincs róla adat.[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
válasz Atom_Anti #10128 üzenetére
"Mikor lesz az első bejelentkezés mikor aktiválni próbál "
telepites utan. bar ennek meg utana kell neznem, de gyanitom, hogy mar akkor maszna ki a netre aktivalni magat.
"milyen lenne ha letiltanák a Microsoft fiókot?"
kurva szar. most tetelezzuk fel, hogy valakinek van egy x eves microsoft-fiokja, amin rajta van egy csomo e-mail, wlm partnerek, xbox-live fiok (akar gold es meg mellette van egy csomo acsija), wp (a marketen vasarolt programokkal egyutt), skydrive a csaladi kepekkel, egyeb, fontosabb dokumentumokkal, szoval kb. a fel virtualis elete es ezt az ms letiltja, hat az nem lenne valami kellemes. mondom ez a legrosszabb eset es nincsenek olyan informacioim, hogy a kesobbiekben ezzel elne az ms.
-
makoj
tag
válasz Victoryus94 #10129 üzenetére
Nem hinném hogy a Microsoft csinálna vmit.
-
ricshard444
veterán
Hogy all az oprendszer a driver es program supporttal?+ Milyen a sebessege desktopon es jatekokban win7hez kepest?
Vannak dolgok...
-
fatallerror
addikt
válasz ricshard444 #10135 üzenetére
nekem minden simábban megy mint a 7esen, pl a kresz tesztet macerás volt elindítani 7esen itt nem, mindig rémálom volt megszólaltatni az sb audigy hangkártyám de itt azonnal ment minden csak a vga driver kellett. nekem maga a rendszer sokkal gyorsabb a 7esnél, boot idő 30-40 másodperccel kevesebb, gyorsan áll fel
játék most csak a pes 2013 demoja van fent aminél nem tudok nyilatkozni mert az minden gépen hasítazt nem tudom h a logi drivere megy e majd mert ha jön az f1 akkor kell a g27hez
[ Szerkesztve ]
don't tell me what i can't do!
-
pzstm
titán
vagy felfüggeszti addig a fiókhoz való hozzáférést és minden hozzá kapcsolódó szolgáltatást jegel amíg nem aktiválod és nem lesz eredeti...ez simán járható út és teljesen korrekt is véleményem szerint
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
kovsol
titán
én kaptam sms ben mikor felraktam valami kódot, azt hova kell beírni amúgy ?
May the Force be with you!
-
-
nagyúr
válasz fatallerror #10137 üzenetére
Rp alatt ment, csak win7 komp módban kellett indítani a telepítőt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
fatal`
titán
válasz fatallerror #10137 üzenetére
Formula Force Exem van, működik.
-
pzstm
titán
válasz kovsol #10140 üzenetére
én emailt és SMS-t is kaptam SMS 3 darabban jött meg és pontosan leírta mit hol kell beírni linkkel. Vagy emailben egyszerűen kattintasz a linkre. Ahhoz kell hogy megerősítsd, hogy az adott gép biztonságos és a beállítások szinkelődhetnek
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
nagyúr
válasz fatal` #10146 üzenetére
Azért csináltam komp. módban, mert ha egy windows 7 ati drivert indítottam el simán, semmi funkció nem volt a driverben. Ezért, józan félelemből ( ) a logi drivert is így indítottam el.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
pzstm
titán
válasz fatal` #10146 üzenetére
Azért lassan előrukkolhatna egy driverrel az AMD, 9 nap múlva már MSDN release van.
MSDN-esek játszani pont nem akarnak, sanszos hogy integrált kártyájuk van. Október 26ig ráér
-
pvt.peter
őstag
bocsi, ezt nem ide akartam :S
[ Szerkesztve ]
Ez egy .50-es rombolópuska, elég szép visszarúgással.
-
exact6
tag
Sziasztok!
Most, hogy eléggé kiherélték az Aero-t a Win 8-ban, az egyéb hasonló feature-ök azért megmaradtak? A legfontosabb a snap (odaillesztjük az ablakot a képernyő széléhez, és kinagyítja ill. megfelezi az ablakot), vagy esetleg a tálcán az óra melletti kis gomb, ami letesz mindent és az asztalt mutatja. Ja meg a kis betekintőablak, mikor a tálcán az ikon fölé viszed az egeret. Ezek szerintem nagyon hasznosak, én legalábbis nagyon hozzájuk szoktam, és hiányozna ha most hülye indokokkal kivennék őket.
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest