- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
A témában tilos az aktivátorokkal, vagy egyéb illegálisan történő aktiválással kapcsolatos hozzászólás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mQWeXgsf
aktív tag
A Windows 8-at a Consumer Preview óta elsődleges rendszerként használom, teljes megelégedéssel. De nekem nem jött be a Metro felület, ki is irtottam. Classic Start Menu-vel hagyományos start menüre állítottam, + induláskor azonnal asztalra ugrik, + a sarkoknál előbukkanó metrós "maradvány" menük is le vannak tiltva. Viszont pdf olvasásra a metrós beépített pdf olvasót használom, mert nagyon gyors.
-
t72killer
titán
Egy érdekes dolgot vettem észre: win7 alatt az istennek se akart kapcsolódni a wifi a telefonon megosztott nethez és az otthoni dlink routerrel is baja van, de win8 alatt egy klikkre csatlakozik... (intel 4965agn)
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
dergander
addikt
válasz Krissz5435 #11906 üzenetére
bocsánat az átsiklásért jövök neked 1sör1féllel
-
BeeNiTTo
tag
+1 nekem is nagyon bejön !
-
Drag77
senior tag
Sziasztok!
Én két monitorral használom és hiányoznak a win 7es gadgetek(CPu,LAN..stb). Van valami megoldás rá, vagy hasonló progi?
üdv Drag
http://draginet.hu , MCSA, MCSE, UEWA, Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associa Microsoft Certified: Windows Server Hybrid Administrator Associatete,
-
mondomén
őstag
Miért állítja maxra a hangerőt minden egyes újraindításnál?
-
Ice&Lime
veterán
tök idegesítő, hogy amikor nézek egy filmet vagy hallgatok zenét nem tudom ki x-szelni, bezárni, majd amikor visszamegyek a metroba ott van, hogy milyen filmet nézek -folyamatban.
ezt nem lehet kikapcsolni vagy miért nincs kikapcs meg bekapcs gomb, hogy ne legyen már ott? -
BeeNiTTo
tag
[link]ez a rainmeter skin sem rosz megoldás annak aki hiányolja ,igaz ez nem start menü de van menülye és külön rkhatsz be programokat +weblapokat is
[ Szerkesztve ]
-
harry3
őstag
válasz Ice&Lime #11922 üzenetére
Ha a Kezdőképenyőn van megnyitva az alkalmazás, akkor azt úgy lehet bezárni, hogy a képernyő tetejére kell mozgatni az egeret, majd amikor megjelenik a kéz, bal egérgomb nyomva tart és le kell húzni az ablakot a képernyő aljára, majd elengedni.
Modern UI![ Szerkesztve ]
-
negyedes
addikt
feltoltam en is az enterpriset vhdre. repul a cucc, de erossen szokast igenyel
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
mQWeXgsf
aktív tag
-
t72killer
titán
válasz Taifa Díaz #11927 üzenetére
linux kernelt a mocsoknak, ne nyekeregjen
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
negyedes
addikt
beats audios lapija van itt valakinek?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Alister71
nagyúr
válasz Taifa Díaz #11927 üzenetére
Lassan felébrednek a csipke rózsikák is mély álmukból, és ha lesz még olyan aki eredeti rendszert használ, az nem a startmenü hekkeléssel fog foglalkozni, meg azzal, hogy tegye tönkre a rendszert, hanem azzal hogy megismerje és megszeresse.
Alister from Hell
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz dergander #11934 üzenetére
Igen URAM! Már törlöm is! Igaz, hogy minden tekintetben jobban szeretem a 8-at mint az előzőeket, de ha neked nem tetszik a MODERN UI-t idéző hátterem, és a "fabrikált" start menüm, akkor nincs mit tenni. Köszönöm, hogy diagnosztizáltad a látens ízlésficamomat, és remélem így már jobban fogsz aludni...
-
Krissz5435
aktív tag
válasz mQWeXgsf #11937 üzenetére
Én pl amikor megláttam azt hittem, hogy háttérnek úgy tetted be, hogy kattintható is, de tudva, hogy csak háttér a következő jutott eszembe: valaki vesz egy 8 magos gépet 24 giga rammal quad sli-vel, 1 terra ssd-vel, csak, hogy gyorsan tudjon facebookozni.
"Ha én pm-et kapok válaszolok is rá. Ezt mástól is elvárom akinek írok."
-
Boonen007
őstag
válasz mQWeXgsf #11940 üzenetére
Milyen kétségbeesésről beszélsz te ember? Minden ott van a szemed előtt, pofon egyszerű a dolog. Azért mert te így állsz hozzá a dolgokhoz az már az egyéni problémád. Mi lenne ha csak a saját magad nevében nyilatkoznál, és nem az elképzelt barátaidéban is?
Imádom az ilyen embereket, akik meg akarnak győzni, hogy de ez akkor is sz@r neked!
[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz Krissz5435 #11938 üzenetére
Nem talált, mert egy /egymagos/ 2500-as Athlon XP + 1GB DDR1 RAM-al használom a rendszert, ami így kb 30-40%-al gyorsabb mint WIN7 alatt. Ez a fő ok amiért használom, és úgy használom ahogy nekem tetszik, még ha ez itt egyeseknek valamilyen rejtélyes okból kifolyólag szúrja is a szemét.
[ Szerkesztve ]
-
mQWeXgsf
aktív tag
válasz fatallerror #11944 üzenetére
Ennyire zavar a MODERN UI-s hátterem? LOL
-
Alister71
nagyúr
válasz dergander #11946 üzenetére
Na de épp itt a lényeg, amiről már beszélek pár napja. A régebbi gyengébb gépeken is sokkal jobban fut mint a win 7, ezt most vallotta be bloody steve. Ezért nem értem, hogy lehet még mindíg ott tartani, hogy startmenü és színek.
Bár nekem eleve tetszik a kék, a fal is az, sőt én még az alapértelmezett hátteret se szoktam lecserélni a Vista óta. Az XP-n a lanka az eléggé gáz volt, de a többivel nem volt semmi bajom. most is ez a sárga virág virít az asztalomon.[ Szerkesztve ]
Alister from Hell
Új hozzászólás Aktív témák
• a Microsoft Windows 8 és Windows 8.1 (Blue) egyaránt a topic témája
• tilos a warez
• Windows Store - alkalmazások
• hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
• Tilos az OFF!
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Call of Duty: Black Ops 6
- Házimozi belépő szinten
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Escape from Tarkov
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Cégek számára kedvezmény! Irodai programok: Office, Word, Excel
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office OEM/Retail kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest