Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz Francia91 #10841 üzenetére

    Nana! Nagyon is jól tejelt az. Emélkszem volt booster nélkül nem 1db 100k silver környéki köröm prémmel. (prém nélkül ez kb 60-70k) Bár már nyírbáltak az SL rendszeren, és érezhetően többet kell kínlódni ugyanannyi silverért mint régen, azért ha ügyes vagy jól tejel az. AB-ban az a lényeg, hogy csinálj mindent (+SoulRiever- ezt most főleg neked írom!), ha van 4-5 lelőtt géped, bombáztál 5-6 medium vagy annál nagyobb tankot/pillboxot, assistáltál eleget, vagy foglaltál zónát, nagyon szépen tejel. De főleg a kibombázott cuccok adnak rendesen.
    Volt olyan AB köröm, ahol sikerült 10-12 gépet lelőnöm, de mást nem csináltam, és prémmel sem kaptam többet 55-60k silvernél. Ha a fent leírtakkal operálok, akkor még több is ütheti a markomat.

    Na és most visszatérek az RB-re. Jól tejelne az, ha a ráfordított idő arányban lenne azzal amit ad. Ahhoz túl szarul tejel. Arról nem beszélve, ha béna voltál, és mész vissza a hangárba 3 perc felesleges repkedés után, akkor megette a fene. Ennyi idő alatt AB-ban a 6-7 bevitt géppel, minimum 10-15k silvert már összelőttél prém nélkül, és túl ügyesnek sem kell lenned, inkább az ellenségnek túl bénának.
    Farmolni egész egyszerűen nem jó se az RB se az SB. Nem az AB-t védem ezzel, és is szívesebben RB-znék, ha normálisan adna. De az édes kevés hogy 4-5 lelőtt gép után van 30-40k silvered. És repültél érte 20 de inkább annál több percet.

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák