Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PAtr0n

    addikt

    válasz SoulReaver #10800 üzenetére

    Látom a repcsik jobban bejönnek :)

    Pár dolgot tisztázzunk. Első, ez nem WoT, az ottani beidegződéseket felejtsd el. :D
    Itt nem legénységet pakolgatsz. Alul amik vannak slot-ok, azok nem garázshelyek, hanem crew csoportok. Ergo, ha ráteszel egy járművet az első slot-ra, ami ott nem volt még sose, a játék szól hogy képezd hozzá a legénységet (ezüst oroszlánból). Nyilván ez Tier-enként egyre drágább lesz! Amelyik járművet egyszer megtanulták, azt már ingyen visszateheted oda. Alapból 5 crew slot van, a többi egyre drágábban vásárolható meg (nekem németeknél 9 van :D)
    Minden crew csoport képezhető azokból a pontokból (xp) amiket a csaták után kapnak, és szétosztható a tulajdonságaik között. Nyilván a tankoknál más képességek lesznek.
    Érdemes már az elején kialakítani egy olyan sorrendet a crew csapatok között, hogy kiket mire használsz, mert lesznek feleslegesen kiosztott pontok, és mint írtam minden egyre drágább a tierekben lépkedve. Mondok erre konkrét példát. Nekem a német ágnál az 5-6-7-es crew csoportban vannak mindig a bombázók. Azért, mert a repülőknél vannak olyan skillek amik csak a lövészekre vannak hatással (tapasztalt lövészek száma, pontosság, fegyver kezelés, életerő stb...) Evidens ha egy slotban csak vadászt használsz, akkor ezt a fület nem húzod mert felesleges és xp pazarló, nem profitálsz belőle.
    Pilótát tápolni csak úgy lehet, hogy a túlélőképességét, g-erő érzékenységét fejleszted. Tehát olyan nincs, hogy egy gép jobban fordul, vagy jobban céloz a pilóta. Tankoknál viszont a vezetőt lehet képezni! (hogy milyen gyorsan reagál a megváltozott terepviszonyokra, milyen ügyesen használja a váltót stb...)

    Pénzt egyre többet fogsz kapni! Menj rá egy gépre, és nézd meg az adatlap legalján, hogy mit ír silver ill. tp pont jutalomra. Tier 1-ben még nem nagyon adnak a gépek pénzt (30-60% körül). Érdemes prém járműre beruházni, ott nagyon jó szorzók vannak. Vannak nagyon hatékony, és relatíve olcsó prém járművek. Eleve a prémium előfizetés dob sokat.

    Egyenlőre ennyi. Ha valami még nem tiszta írj bátran. ;)

    "Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"

Új hozzászólás Aktív témák