- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7949 üzenetére
Hagyjuk mar ezt, nem kell sajnalni szegeny T64B-t, amint kicsit tobb lesz, es meglesz a jobb loszeruk is roflstompolni fognak siman.
Challengernek is van ketfele APFSDS loszere, megis mit kap alapnak egy olan APDS-t ami meg a T64A-t sem tudja atvinni...azzal kell grindolni.
Cukormazazhatod megy egy darabig, a lenyeg nem valtozik, a T64B-t olyan erosre csinaltak amennyire lehet (jopar statja ugye BV igazabol), a tobbit meg amolyan ex-has alapon ugy hogy pont ne ne legyenek igazan ellenfelek neki...lasd Chally loszer pont annyira lett gimpelve az atutese hogy ne tudja atloni a T64B-t
[ Szerkesztve ]
-
Tactical
tag
válasz Francia91 #7952 üzenetére
Ha meglesz az M1, akkor szerintem komoly pénzügyi gondjaink lesznek.
A legutóbbi játék egyenlege (prémiummal):
MBT-70, egy pontos foglalás a sivatagban, a csapat veszít.
0 halál 6 tank kilövés egy asszisztálás. 5023 ezüstoroszlán.
Ha kilőtték volna az MBT-t, akkor mínuszba ment volna át.
Az M1 Abrams javítási költsége kifejlett állapotban kb. 15.000 lesz.Szerk: Most nézem csak, hogy csak AB-ben, RB-ben jóval olcsóbb.
[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
Egyébként ha ennyire frusztrál miért játszotok vele? De tényleg - néha én is észreveszem magamon hogy nem megy, idegeskedek, na olyankor abbahagyom, és inkább csinálok mást mert az már nem szórakozás.
Vagy átmegyek a német P-47-el állatkodni
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
SP4C3
veterán
Mintha lehetne is vele állatkodni... Mivel tank reálban sz@rt sem ér, szétnerfelték.
Wirbel és OPwind szétszed, jön a skilless fokker, szétszed, jön hulladék balzafa halhatatlan japán gép szétszed, minden jobban fordul nála, minden gyorsabb...
A rakéták max a soviet tejeskocsikat ölik meg, a bombákkal is 1 dobásod van a 2x1000 font.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Tactical
tag
válasz Malibutomi #7954 üzenetére
Ellövöldöztem 11.000-et. Baromi nagy az a sivatag.
-
maximilian4
addikt
válasz Francia91 #7961 üzenetére
Részvét, ismerős szitu és égető problémája a játéknak szvsz.
Más: RB/SB esetén valóban érdemes az élsimítást teljesen kikapcsolni? Úgy értettem egy angol nyelvű videóból hogy nagyon elmossa az éleket és nehezebb észrevenni a tankokat. Jobban belesimulnak a környezetbe.
Maxi
-
Francia91
veterán
válasz maximilian4 #7962 üzenetére
Nekem alapból ki van kapcsolva, mert nem egy erőmű a videokártyám
Amúgy az anyagi részén is változtathatnának a Realistic résznek, mert azért odab*sz, hogy 5 killel, 1 zónafoglalással a 29 ezerből csak 5 ezer marad nekem.... Eleve itt már minden tanknak 8-10 ezer a javítása...
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Malibutomi
nagyúr
Imadom mikor full amcsi csapatba tesz be (ABrams MBT.)
Pl tunisia, gyerunk A-hoz...mire odaerek mindenkit kinyirtak elfogaltak..akkor irany B...de valaki foglalja A-t gyerunk vissza..mar majdnem ott vagyok, kinyirtak az illetot es visszafoglaltak...na jo akkor irany B fele..na azt mar valaki foglalja...akkor tovabb C hu egy ellenfel...Crit...assist.....na elfoglaltak C-t is..akkor ennyi...lemaradtam mindenrol -
SP4C3
veterán
válasz Francia91 #7963 üzenetére
Különösképp, hogy az 1.77-es update érkeztével majdnem megduplázódott a játék gpu igénye. DirectX 9-et eltávolították... Nem lenne akkora gond, de akkor miért nem kaptunk Vulcan-hoz supportot?! Hol van már? Mindenki úgy hype-olta a DX12-t, a Vulcan meg még fényesebbnek nézett ki, de sehol semmi, pedig már 2 éve "piacon" van...
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Tactical
tag
válasz Malibutomi #7964 üzenetére
Ismerős szitu. -
SP4C3
veterán
válasz Francia91 #7969 üzenetére
Kinek mi a játszható... Sokan elvannak a laggfesztivállal, de Nem véletlenül 60Hz-esek a monitorok, nem azért, hogy 30fps-sel szaggason rajta a játék.
-
PAtr0n
addikt
-
Tactical
tag
válasz Malibutomi #7975 üzenetére
Nekem meg az M1 Abrams. Mentem vele 3 kört.... minden kilő. Tudom, hogy nem kell tőle csodát várni, de elég gáz volt ez a három menet. Nem bírtam szemből belőni egy Jagdtigert, egy T95E1 viszont engem szemből simán kilőtt. Lényegében minden lövést bekaptam, amit rámküldtek, folyamatos javítgatás, 'oszt halál. Nem volt vicces.
-
Francia91
veterán
150%-os Booster, és 500-as ping, majd kibasz a meccsből... Mekkor vééééletlen.... Érdekes, hogy csak Booster alatt történik ilyen mindig... Tegnap nem volt Boosterem, fix 60-as ping....
Puszta véletlen, hogy csak Booster alatt basz ki meccsből 500-as ping miatt, máskor sosem?"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz laskr99 #7980 üzenetére
Na akkor az nem véletlen van, hogy a moderátor nem engedi...
Csak az az érdekes, hogy Booster nélkül sosem dobott ki, meg a pingem is rendben volt, amint aktiválok egy nagyobb fokozót, szinte biztos, hogy ez lesz[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
laskr99
addikt
válasz Francia91 #7981 üzenetére
Csak ennyit írtam:
Same hapoening to me, weekly 5-6 times randomly, and happened now too, and lost one try from gonden wager. I reported this long time ago, but you said it is ISP problem. BUT I do NOT have any problem with other games like Battlefield 1, Armored Warfare, WOWs, BSGO,Crew1. So it is definetly your games problem, playing other games without problem all day, but here it is do timeout..
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Na csak meg egy kiegeszites az uj tankokhoz:
A Challenger legjobb loszere nem tudja atloni a T64B tornyat sem sehol kiveve az agyunal.
Szoval sem a front plate sem a torony...az agyut is kivehetjuk ha nem agyhalott es elforditja a tornyot,Szoval egy T64B akinek nem latszik az also lemeze, es nem agyhalott az kiloheto egy 10x2cm-es driver viewporton keresztul...ennyi. Sok sikert hozza mondju Kursk-on 1500 meterrol.
Mig o barhol atlovi a Challengert.
-
SP4C3
veterán
USSR+GER+FR vs. US+GB meccs volt, egyik csapattárs beírja, hogy sok szerencsét, mondom neki, hogy nem lesz rá szükség, nyomja meg a tab-ot, a bias velünk van. Mit ad Isten, győztünk 2 perc alatt. A meccs után kapom az üzenetet:
-
laskr99
addikt
-
Malibutomi
nagyúr
Fura tgenap jo csapatokat kaptam, miota megvan a Challenger csak agyhalottakat
-
-
Francia91
veterán
válasz Malibutomi #7989 üzenetére
Rohadt jó tényleg... Bejövök tankkal, már a spawnon kibasznak bombával....
-
Francia91
veterán
válasz Malibutomi #7991 üzenetére
10 m-t mozdultam el, már b*ssza rám a tonna bombát....
Ma is 60 ezer minusz, csakmert minden meccsen egy tonna szart rámb*sznak[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
válasz Malibutomi #7991 üzenetére
Az akkor nem működik, mert nekem is többször volt olyan hogy bespawnoltam és 5 sec múlva ki is bombáztak. Sőt olyan is volt h az arty szedett ki, pedig elvileg spawn védelem is járt volna és nem is lehet spawnra artyzni.
Maxi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz maximilian4 #7993 üzenetére
Arty-t nem lehet a spawn kozelebe sem.
De bombazni siman lehet.
-
maximilian4
addikt
válasz Malibutomi #7995 üzenetére
Attól függetlenül megtörtént...
Elvileg kibombázni sem tudott volna pár másodpercel (kb. 5) a bespawnolást követően.
Illetve meccs utáni ládából most nyitottam 50k ezüst oroszlánt, ba**ott hozzáadni az egyenlegemhez. Komolyan ez egy trash játék. Nem adok neki több esélyt törlöm a picsába. Amúgy sem pálya az hogy minden meccsen azon kell stresszelnem hogy majd mennyi mínuszban jövök ki a végén.Maxi
-
Francia91
veterán
válasz maximilian4 #7996 üzenetére
26 meccs alatt nem tudtam plusz Lion-t szerezni, hiába van prémium fiókom... A kibombázásokkal annyi minuszt beszedek a 8-10k-s javításokkal, hogy nincs plusz Lionom.... 1.18 millión stagnálok egy hete...
Ráadásul ezek az új prémium Magach tankok uralják a meccseket... Érdekes, hogy ami új prémium, az mind visz mindent az első pár héten....[ Szerkesztve ]
-
Alg
veterán
válasz maximilian4 #7996 üzenetére
Amikor a meccsből kijössz, már forgatás előtt hozzáadja a kiforgatott trophy-t.
De ha stresszel, akkor hagy tényleg a picsbe, az már nem játék.
De ez a folyamatos sírás már tényleg fárasztó itt, néha benézek mi hír van de csak az megy hogy így szar úgy szar minden OP csak az nem amivel éppen én megyek, drága a javítás, szemét játék soha nem játszok többet vele stb.
Szóval a fenti gondolatmenet alapján azt hiszem én a fórumot fogom hanyagolni
[ Szerkesztve ]
"I love not man the less, but Nature more" // Giant TCR Adv. '16 Di2 // Fenix 7 SS // FiiO BTR3 + Truthear ZERO
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Óra topik