- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
laskr99
addikt
válasz Malibutomi #7550 üzenetére
Nem is fognak, elvileg farmold ki meg a tankokat fejleszd ki botok ellen. Már bele is futottam az első bugba, nem tudtam légi csapást rendezni, mert nem működött a gomb. Ment is a jelentés.
-
maximilian4
addikt
válasz Malibutomi #7547 üzenetére
Továbbra is várom azokat az adatokat amiből arra következtettél hogy a T64 messze jobb mint az Abrams. Megnézted x-ray-el milyen kompozit páncélzat van az anyag alatt? Töltési sebesség, tank sebessége, torony fordulási sebessége, kompozit páncélzat... Komolyan érdekelne mire alapozod, mert igaz tapasztalatom nincs, de számok alapján az Abramset mondanám jóval erősebb tanknak.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
[link] Szerintem is szar.
Ha utána megnézem az új T-64-et, akkor azt látom hogy sokkal lassabb, lassabban fordul jóval és lassabban is tölt. Szerintem ezek a tényezők jóval többet jelentenek már ebben a tierben mint maga a páncélzat. De elvileg összességében az is jobb az abramsnél, talán a t64 tornya erősebb.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
maximilian4
addikt
válasz maximilian4 #7554 üzenetére
Tehát rövid véleményem alapján ba**ós lesz ez az abrams és szerintem kárpótolja az amerikaiakat az eddig elszenvedett sérelmekért. Na de majd a gyakorlat megmutatja.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz maximilian4 #7554 üzenetére
Latom nem jutottal el egy perccel kesobbig ahol nem tudja atloni a T64B frontjat kb 5 meterrol.
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7556 üzenetére
túl sok a panaszkodás... Abrams jó kezekben sokkal többet ér mint a T64B
abrams 380mm torony/front a T64 meg 400 viszont löveg mellett sokkal sebezhetőbb, 150 vs 320 és a mobilitás messze elmarad[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7557 üzenetére
Akkor nem lesz panaszkodas ha gyakorlatilag minden adat placeholder most a dev szerveren
Valaki mar osszefoglalta a Challengert:
>worse turret armour than Chieftain 10!!!!
>starts with APDS
>lacks 36km/h reverse speed
>can't get up to 56km/h
>doesn't have correct 480mil/s turret traverse speed (6 seconds)
>gun is still widely inaccurate
>APFSDS still lacking 80mm of pen
>APFSDS can't pen the new T-64 tank frontally anywhere
>drivers hatch weakspot is bigger than it should be
>no ERA like it should have
>engine can't pop smoke, like the T-64A can, despite being able to IRLPlusz jelenleg meg a reload is lassabb rajta mint a Chieftain-en....10 masodperc ACE crew-val. Ezt megerositette az adatbanyasz is:
The challenger's gun has shotFreq 0.1, it takes 10s to reload one shot. Chieftains have 0.134. Never trust the stat card.
Plusz ilyen aprosagok hogy a gyakorlatilag ugyanolyan pancelzat SOKKAL erosebb az Abramson mint a
Challengeren.
"I mean, really gaijin? same 600mm but 3 times better vs KE and 5 times better vs CE? The M1 actually has ((31.75+101)*1.01+600*0.5)/sin 50°= 566mm CE protection but Challenger 1 only has what? ((150+80)*1.01+600*0.1)/sin 30°=382.6mm vs CE? I really hope someone can point out that I made some mistakes here."Plusz az adatbanyas srac szerint a T64B loszere meg 1000 meterrol is atmegy a Challenger tornyan jelen allas szerint.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7558 üzenetére
dev szerón mindig sok minden hibás szokott lenni szóval még felesleges kiakadni.
T64-nek meg a hülye hiszi el, hogy 480-at véd KE&HEAT ellen. ( bár szerintem megérdemelne legalább egy átlőhetetlen frontot mert vicces egy T64B-t Abrams-el és Challengerrel egy lapon említeni )"Plusz az adatbanyas srac szerint a T64B loszere meg 1000 meterrol is atmegy a Challenger tornyan jelen allas szerint." Éles szerón már semmi nem fog átmenni rajta
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7560 üzenetére
Ugye tudod, hogy ez nem igazi test szerver mint wotba?
-
laskr99
addikt
válasz Malibutomi #7560 üzenetére
pld, bug kiderítés Mint az,hogy sikerült repcsivel vissza pattannom a földről és nem volt sérülés, pont csata vége volt
-
CHaooSS
őstag
Amúgy ahogy stream-ben látom T64B top lőszere nem viszi be Abrams tornyát..
-
CHaooSS
őstag
válasz CHaooSS #7563 üzenetére
*alap lőszere, bocsánat
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz CHaooSS #7559 üzenetére
[link] Igaz nem ruszki de ez is egy forrás. Eszerint még az M829A3 sem megy át a challenger tornyán
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
maximilian4
addikt
válasz milkabrams #7565 üzenetére
Forrásnak forrás, a legtöbbnek a hitelességével van a probléma.
Maxi
-
CHaooSS
őstag
válasz milkabrams #7565 üzenetére
Ez semmit nem ér. már az hatalmas baromság, hogy a hasán az ERA 494mm vs KE.. dokumentumokban fel van tüntetve, hogy kinetikus lőszerek ellen hatástalan
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7568 üzenetére
Ezek a lőszerek ellen hatástalan.. csak felesleges extra súly
Ami igazán hatásos lenne a játékban az a T-80U Kontakt5-el.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
ehe ehe
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7571 üzenetére
Mennyi is a gyűrűnél 50 vagy 70mm ?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7572 üzenetére
Eloszor viccesen irtak paran hogy persze ugy kell megcsinalni hogy a T34-85 be tudja loni, meg hogy Irakban is milyen szornyu vesztesegeket szenvedtek mikor az orosz tankok sorban lottek ki oket a toronygyurunel meg a driver portnal.
Ugy latszik a gazsi komolyan vette.
Parodia.[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz CHaooSS #7567 üzenetére
Nem tudom milyen páncél védi a hasát, gondolom nem csak acél. És igen tudom, hogy működik az ERA.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
CHaooSS
őstag
válasz milkabrams #7574 üzenetére
képen lévő torony/test becsült adatok biztosan közel vannak a valósághoz, de az ERA nem. RPG ellen lett felszerelve amit egy egyszerű szerkezeti acélváz tart. Tudtommal ruszkikon kívül nem nagyon használtak mások ERA-t főleg nem olyat ami kinetikus lőszerek ellen is véd.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Hat igen na a nemet orosz osszeallitas a tobbiek ellen olyan balanszolt hogy beszaras
Erre mondtam hogy a Chieftain-nek semi keresnivaloja a top tierben. 50 metert nem lehet menni a spawntol mer egy hegytetore felmaszott T64 vagy Kpz kivag a francba. Mert amig en megteszek 50 metert ok atszelik a fel terkepet.
[ Szerkesztve ]
-
Tactical
tag
Sziasztok!
A Challenger 1-en kívül van valami új brit harckocsi a dev szerveren? -
Francia91
veterán
Sajár BR-t nem ismert a Gaijin, csak kizárólag +1.0-ás uptiert 10-ből 10 meccsen?
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
SP4C3
veterán
válasz Tactical #7579 üzenetére
LOL? T95E1-et végig uptier-ben szenvedtem át az MBT-ig. Bizony van ám ott uptier, és a 9.0 szanaszét' szed.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7576 üzenetére
Csak úgy kíváncsiságból milyen BR-t adnál neki, hogy ne legyenek gyors/erős tankok?
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #7583 üzenetére
Meg annyi elvileg az Mk10 tok jo lenne hulldown tankkent hasznalva. Csak epp sosem tud eljutni semmi pozicioba mert mindenki haromszor gyorsabb.
Figyelj mutatom az extrem esetet. A piros en vagyok a kek pedig az ellenseges Kpz. Mintegy 40-50 masodpercet toltottem a csataban aztan ott kilott.
Ez ellen mit tudsz tenni? Meg alig indultal el vegigondolod hova menj, de puff a spawn elott mar veged is. Ez nem jo vagy rossz jatekos kerdese, vagy figyeleme, ki a franc szamit ilyenre?
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7584 üzenetére
Ezen a pályán számítani kell, T64-el mikor már elfoglaltuk B v C pontot már nézek körbe mert tudom, hogy mindig van 1-2 aki rushol mint az állat.
Abrams eszméletlen gyors szóval majd 1.77-től meg nem csak papír rush-ra, hanem elég komoly támadásra kell majd számítaniViszont, ha ennyire nem tetszik és nem tudsz vele játszani akkor minek erőlteted?
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7586 üzenetére
Igen mikor elfoglaltuk en is. De nem egy balkanyar utan a spawtol.
Szoval ez egy ilyen captain obvious tanacs volt most.
Hogy minek eroltetem jo kerdes.
Szivesen jatszanek top tiert, de egyreszt a "ez a legjobbb tank ezt hasznalja mindenki akkor en is, easymod MBT, T-64" tema nem igazan tetszik. Elovegetnem az oroszokat en is aztan elvezhetnem hogy a nemetekkel parositva leapritunk mindenkit az esetek nagyreszeben, de valahogy nem visz ra a lelek.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #7587 üzenetére
Bocs telorol irtam, sok benne a hiba.
Jatszani amugy tudok vele, ha nincs ilyen "kilolek az elso 10 masodpercben mert mar a spawnotok mogott vagyok akkor mindig az elso 5-ben vagyok. -
maximilian4
addikt
Saját tapasztalatomból tudom, hogy hiába panaszkodik az ember és írja le minden nap ugyanazt nem lesz neki jobb, és csak saját magadat idegesíted fel. El kell dönteni, mérlegelni kell, hogy neked megéri-e az idegeskedés vagy inkább abbahagyod, de szerintem ez már tényleg nem pálya hogy nap-mint nap ugyanazt leírjuk, mérgelődünk. Valamint a másik hiba amit jómagam is elkövettem: a körülmények hibáztatása. Nem csak a tankon múlik a dolog, vagy az adott pályától stb., vannak nálad sokkal jobb játékosok...és igen, kilő a pálya másik végéről...legyél jobb, vedd észre hamarabb és lődd ki te. Ha tudod hogy vannak sokkal gyorsabb tankok légy óvatosabb, már mikor kijössz a spawnról nézz meg minden sarkot és ne a főút közepén vonulj. Én már nem panaszkodok, mert mérlegeltem és folytatom így ahogy van. Tényleg nem lesz nekem jobb ha századjára is leírom ugyanazt, csak idegesebb leszek.
Maxi
-
Malibutomi
nagyúr
válasz maximilian4 #7589 üzenetére
Addig el akarok jutni hogy meglegyen az APFSDS vele legalabb, mert (thanks gaijin) kell hozza egy 150.000RP grind.
-
CHaooSS
őstag
Amúgy vicces, hogy mindenki csak 0 fokos átütéseket nézni és azt hiszik, hogy az összes szovjet lőszer jobb mint a többi..
0°/60°
Abrams: 360-169 | 415-194
T-64B: 440-169 | 475-182A korai szovjet nyilak rövidek és vastagok voltak, különösen a hegye felé ami miatt gyengébben teljesítenek komolyabban döntött páncél ellen. Hál Isten 3BM-22től már kezd javulni, de visszafele az összes vicc.. Ezért nem is értem, hogy miért tartod a legjobbnak a T-64 lövegét.
jah és megjegyezném még, hogy sírtak sokan, hogy L23 copy-paste a Leo2k lőszere, de szerintem jobban járnának, ha ezt kapnák meg inkább mert DM13 híresen gyengére sikerült ezért is siettek a DM23-al. Ugyan úgy gyenge mint a korai szovjet nyilak
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7591 üzenetére
Hat kezdjuk ott hogy a 3BM22 helyett a 29 DU loszer adatait kapta meg a T64B.
Aztan a legjobbat a jelen allasra mondtam, es minden relative. A lenyeg hogy mindent at tud loni amivel talalkozik, gyors toltes, alap APFSDS.
Ezzel szemben pl Chieftain lassabb toltes es 150.000RP grind az APFSDS, hogy at tudd loni a T64 frontjat.Ezzel szemben pl Chieftain lassabb toltes es 150.000RP grind az APFSDS, hogy at tudd loni a T64 frontjat.
Ja front:
Vicces amugy hogy azt irtad a T64 frontjat minden atlovi. Jelenleg live on az angoloknak egyetlen tankja a Mk10 az egyetlen kifejlesztheto loszerevel tudja atloni. Az alap APDS meg kozvetlen kozelrol sem viszi at a felso lemezt.Ezert is van lazadas a forumon hogy a dev szerveren a Challenger doszt ugyanezt a loszert kapta.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Egyebkent most jo sokat olvasgatva a hivatalos forumot ez a "Dev" szerver ez gyakorlatilag egy "lassuk meg mennyi bullshitet tudunk attolni / csinaltassuk meg a kutatomunkat a userekkel" szerver igazabol?
Beirnak ex has adatokat a userek meg hirtelen elarasztjak oket infoval bugreport cimen.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7592 üzenetére
Túlzás, hogy 29-es lőszer adatait kapta.. 0° értékeivel stimmel, de 60° értékei nerfelve vannak elég komolyan. 2000 méteren 430/210 helyett 430/165
Azt nem írtam, hogy minden átlövi, T-64A-ra írtam az igaz, T-64B mert élesbe majd csak 400 lesz effektív nem 480. Dev serveren felesleges a hibákat nézni mert régi build.
[ Szerkesztve ]
-
laskr99
addikt
Én küldtem bug reportot, az lett a vége, hogy pending approval 2 napja... A hiba, hogy nem lehet air battlesbe menni
-
Malibutomi
nagyúr
Amugy kivancsi vagyok ez csak en tapasztalom vagy ti is, de top tierben csapatmunka mint olyan az esetek 90%-ban zero.
Mindenki magaert alapon megy. Senki nem jeloli be az ellenfeleket a terkepen, a foglalasnal nem varjak meg a csapatot, nem irjak be ha ez az tortent. Semmi. Elrohannak elore capelni, vagy felmasznak a kis dugihelyukre onnan puffogtatni es kesz.Engem ha kilonek mikor respawnolok az elso hogy mar jelolom is a terkepen hol vannak, vagy ha kiszurok egy rejtozkodo ellenseget....ezzel szemben en szamtalanszor halok meg mert gondolom hogy x helyen van 3 tars akkor az biztonsagos, azt a szart, csak standoff van egy ellenseggel de basznak bejelolni a terkepen.
Mas: Megvan vegre az APFSDS...hala az egnek nem kell mar 2x2mm-es helyekre celozgatnom az ellensegen mig o point and click modon szetlo.
-
CHaooSS
őstag
Nem nagy szám amúgy, nagyon sok embernek 100 millió körül van.
Expert crew-ra se nagyon költ. Spórolós[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz CHaooSS #7599 üzenetére
Nekem 1 milló körül stagnál, most hogy nem vettem semmi kifejlesztett tankot, gyűlik
De így is van vagy 8 repülő, amit meg lehetne vennem, csak egyenlőre hanyagolom, egy ideje már abbahagytam a repülést, rengeteg jet is ki van húzva a németeknék és amcsiknál, briteknél is akad pár"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eredeti játékok OFF topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- EA Sports WRC '23
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- AliExpress tapasztalatok
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs