- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
CHaooSS
őstag
Kicsit számolgattam és van egy olyan érzésem, hogy 2. szovjet tank nem a BV lesz, hanem az csak modifikáció és vagy T-72ből valami vagy talán egy T-80as jön.
T-64A : 80+(53x0.16=8.48)+(53x0.16=8.48)+20 = 116.95RHA
T-64B : 60+(35x0.16=5.6)+30+(35x0.16=5.6)+45 = 146.2RHAazért számoltam így a B frontját mivel képeken látszik, hogy nincs rajta az extra 30mm lemez ami azt jelenti, hogy ez nem sima B hanem BV változat amiből szintén az jön le, hogy az ERA csak kifejleszthető lesz és jön egy erősebb vas
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Malibutomi
nagyúr
En meg arra jutottam, hogy szerintem az angoloknal ugy lenne ertelmes ha a Challenger jon 9.0-ba a tobbi tmeg eltoljak lefele, mert most igy par nap jatszas utan a Chieftain M5 meg Mk10-nek semmi keresnivaloja nincs 8.7 meg 9.0 BR-ben
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7402 üzenetére
loool, nem összenyomni, hanem szét kell húzni.. azért vannak fekete lyukak mert össze van zsúfolva.. azért szar a 7.7 mert 8.0-tól minden 9.0-ig megy így 6.7-től minden 7.7-ig..
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7403 üzenetére
Fura de most hogy a 8.7 Chief-el jatszom latom hogy a 8.0-val nagyon ritkan voltam 9.0 ellen. Egy-egy Kpz vagy T64 volt, de csak elvetve.
Most a 8.7-el 90% 9.0 tank.Amugy nem mondtam semmit BR ossze nyomasrol csak azt mondtam a Chief kb 8.0 korul okes, 7.7 lenne ahol jol teljesit. Foleg hogy a 8.0 es 8.7 Chieftain kozott a kulonbseg 50 LE a motoron.
Az egyik nagggyyoonn lassu a masik csak naaagyon.[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Malibutomi #7404 üzenetére
Az kimaradt hogy ugye az angoloknal nincs is nagyon semmi 7.0 es 8.0 kozott. Ott kellene lennie a 3 Chieftain-nek 7.7-8.0-8.3-ban kb.
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7405 üzenetére
Majd lesz pár Vickers modell oda, Chieftain jelenleg nem lehet 7.7
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7407 üzenetére
Akkor sem, BR bővítve lesz ezek meg maradnak
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7409 üzenetére
egyértelmű, hogy kiegészítik vagy 9.7-ig v 10.0-ig
-
Malibutomi
nagyúr
Azert az hogy 8.7BR-ben ha csak ket killem van egy meccsen akkor kapok premiummal 12.000ezusot meg 2800RP-t....
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7411 üzenetére
én ezen már nem mérgelődök.. vettem prémium járgányt meg talizmánt pár tankra és semmi gond nincs. nyugodtan bukom a pénzt top tierben
[ Szerkesztve ]
-
maximilian4
addikt
-
Francia91
veterán
Ma ruszki 7.7-eztem tank reálban...
IS-4M kb mindennek egylövéses, ami nem downtier-es tank. Ha ledob 7.0 - 7.3-ba, akkor használható, de ilyen szökőévente fordul elő... Rohadtul nem 7.7-be való...
T-62-essel mentem tesztvezetést, mert most azt fejlesztem. Szerintem 8.0-ás tanknak túlontúl durva. Alaplőszerrel, stabilizátorral 35-ös tempónál mindent egylövéseztem.... És ez megy Tiger II (KwK 46) és Panther II ellen...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
maximilian4
addikt
válasz Francia91 #7414 üzenetére
Próbáld ki a T-54eket is. Szerintem már az sem 7,7-be való. Azért Ő már nagyöreg, a játék kezdete óta ott van ahol van és sokkal jobb, gyorsabb, tűzerősebb tankok jöttek 7,7-be. Én örülnék neki ha kapna egy 7,3-at. Sokkal előrébb nem lennénk, de reálisabbnak látnám a helyzetet.
Maxi
-
CHaooSS
őstag
válasz Francia91 #7414 üzenetére
Nem tudom, hogy téged ki meg mivel lő, de IS4 messze nem 1 lövéses, masszív dög viszont tényleg fos neki a BR, de 7.3 meg már túlzás
"Én örülnék neki ha kapna egy 7,3-at." ezt vegyük úgy, hogy le sem írtad..... mod47 agyrákot okozott a bias6-al együtt.. kell a f@sznak oda megint a T54
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Francia91 #7418 üzenetére
Jó helyen lő be akkor persze, de én nemrég nagyon sokat toltam vele és elég ritka volt, hogy első lövéssel megöltek. Elég combos azért
-
Malibutomi
nagyúr
Azon elmelkedtem hogy ha az uj tankoknak csinalnak egy tier7-et az fasza lenne, mert akkor mielott azoket fejleszthetem meg ki kellene gyurnom a Swingfire-t mega Striker-t is egyenkent 380.000RP-ert
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7421 üzenetére
Tier 7 messze van
-
Malibutomi
nagyúr
Sracok ez a 9.0 BR egy nagy baromsag, kb mintha visszamenne az ember szaros arcade-ot jatszani.
8.0
Nagy main battle tankok jatsszak le, van taktika, helyezkedes, nagy tavolsagbol vivott tuzharcok.9.0
Szaros raketagokartok masznak fel a helyek legtetejere gyakorlatilag a palyan kivul es onnan raketazzak akit meglatnak, vagy rohannak elore mint a barmok nincs taktike nincs kommunikacio, nincs ellenseg jelolese a terkepen csak fasz modon rohanas elore. -
maximilian4
addikt
válasz CHaooSS #7401 üzenetére
Amúgy érdekes ez a T-72 téma, mert konkrétan ezt írja a wikipédia:
"Külsőre sok hasonlóságot mutat ugyan a párhuzamosan fejlesztett T–72-vel, de attól eltérő konstrukciójú, nagyobb harcértékű harckocsi. Míg a T–72 az „uráli iskola” (Uralvagonzavod) terméke, addig a T–64 a „harkovi iskola” modellje."Na ez például új nekem.
Plusz érdekesség: "Ezzel a T-64A és az abból létrehozott T-80 (de a T80-U nem!) máig az egyetlen harckocsi-család amiben a védelmet ténylegesen kerámia-betétek adják."*
Ami kérdésem lenne: A közelgő T-64B-ben is megtalálható ez a kerámia betét?
* Természetesen itt nem a "hétköznapi" kerámia csempékre kell gondolni, hanem mesterségesen előállított a (Zafírral rokon) korund kristályokból álló golyóra, amelyek 95%-os vegytisztasággal hatalmas nyomáson és hőmérsékleten lettek növesztve.
[ Szerkesztve ]
Maxi
-
CHaooSS
őstag
válasz maximilian4 #7424 üzenetére
Toronyba lesznek golyók, de effektív értéke kb. ugyan annyi. Front páncélzatban azonban csak T-80U(obr.1989)tól van
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Sracok a tank BR-je befolyasolja hogy egy egy killert mennyi RP meg penz jar?
Ugye a Chieftain Mk5 8.7-es bar gyakorlatilag ugyanaz a tank mint a 8.0 Mk3.
Ha 8.7-9.0-ba kerulok vele akkor semmit nem er a KPZ es tarsai ellen, ha lejjebb kerulok csataba akkor hozom a 3-4-5 killeket, de penzt mintha sokkal kevesebbet kapnek mint mikor ugyanezt a 8.0 Mk3-al csinalom. -
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7428 üzenetére
"semmit nem er a KPZ es tarsai ellen" azért ne túlozzunk ennyire.
Persze 8.7-be már megérdemelné az apfsds-t, de még így is jó azért supportnak[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7429 üzenetére
Hatoo ha support alatt azt erted hogy letaborozol kb 100 meterre a spawntol es ha valaki veletlen a latoteredbe setal akkor szerzel 1-2 killt max akkor igen.
A Mk5 ugyanaz a tank mint a Mk3 ami mar 8.0-ban sem egy csucs darab.
Az APDS nem is problema rajta egyaltalan...az hogy vege a,meccsnek mire a palya harmadaig eljut az a gond. Mindenki mas pozicioban van mire odaer, meg fordulni is alig tud koszonhetoen a szuper gazsi implementacionak.Pl Fulda...mire majdbem eljutottam a kastelyig tok egyenesen addigra ket T64 mar a csapatunk mogott volt.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7430 üzenetére
Tény, hogy lassú és nem ér 8.7-et jobb motorral, de mk3-mat 8.0-ba nem egy csúcs darabnak mondani miközben a legjobb 8.0 gépről beszélünk.. BR-t hiába változtatsz attól még lassú marad és nem fog még 7.3-ban sem odaérni.. Ajánlom neked Maust uptier-el aztán majd sokkal jobbnak fog tűnni a Chieftain
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz maximilian4 #7432 üzenetére
Azért is töröltem mert még leírni is rossz.. még jobban elbaszná a játékot..
T-54 CANCER volt 7.3-banNem értem amúgy, hogy mi bajod a T54-el.. jelenlegi mm mellett ami 6.7-től 7.7-ig megy 10-ből 8x és kevés uptier van francia és szovjet a két legerősebb lineup-al rendelkezik és ráadásul nagyon sokat vannak együtt
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz CHaooSS #7431 üzenetére
Mitol lenne a legjobb 8.0?
Lassabb mint az ellenfelek, cserebe az atutese nagyobb viszont vicc APDS-el lo. T62 gyorsabb APFSDS-t hasznal es ugyanugy 8.0
Attol nem lesz valami a legjobb hogy nagy az atutese.De amugy a leglassabb 8.0 tank es ugye ahogy irtam szinte mindig orosz/nemet vagy orosz/nemet francia ellen megy akiknek mind vannak gyors eros tankjaik.
Felreertes ne essek en kedvelem a Chieftain-t de csak bizonyos modon es eleg defenziven jatszva elheto...de a top-ba nagyon ritkan er oda.
Ez most ilyen trivialis kerdes lesz de ugye te meg sosem jatszottal a Chieftain-nel?
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7434 üzenetére
jó toronypáncél, jó lőszer, jó újratöltés.. és 1.77-ben már sokkla jobb lesz az apds
T62-őt meg a röhejes újratöltés öli meg sokszor, ace crew mellett is csak 12sec ami jóval lassabb mint az összes többi. Felrakatnám 8.3-ba M modifikációval meg kicsit jobb töltéssel[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #7434 üzenetére
"Felreertes ne essek en kedvelem a Chieftain-t de csak bizonyos modon es eleg defenziven jatszva elheto"
Mivel ez a szerepe, ugyan ez lesz a Challenger is csak kicsit gyorsabb lesz viszont ugyan úgy 70mm-el alváza lesz.
-
CHaooSS
őstag
"Mitol lenne a legjobb 8.0?"
van 3db 8.0 tank, nem nehéz választaniBR csökkentés itt nem játszik mert nem ez a gyengesége.. a gyengesége az, hogy kevés nagy pálya van és ezt elég sok másik gép is megérzi. Remélhetőleg jönnek a közeljövőben nagyobb mapok mert már a 3. generációs tankoknál tartunk
-
sith7
nagyúr
Mit lehet kezdeni a preparing to download - dal, ha már 20 perce nem mozdul ?
az "alap" - ot letöltötte, de a hd cuccokat is le akartam töltetni vele, de 20 perce meg se mozdul, újraindítás is volt már -
CHaooSS
őstag
válasz maximilian4 #7439 üzenetére
Hallod ezt még ki is próbálnám
-
Malibutomi
nagyúr
En a mostanaban dulo battle royal meg multis lovodle maniatol mar lilat hanyok. Ugyhogy remelem ilyen hulyesegeket nem raknak bele soha
-
sith7
nagyúr
köszi a választ, többször újraindítottam a gépet, aztán mindig leszedett 1-2 GB - ot, így 22:30 - ra le is töltötte ... nem értem miért kínlódott ennyit ... mindegy, lejött.
Mentem 2 RB csatát, tényleg más mint a sima arcade, itt a társak/ellenfelek is próbálnak óvatosabban menni ...izgalmasabb, meg több manit is ad
-
milkabrams
őstag
Van valami infó, hogy mikor jön a patch?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
CHaooSS
őstag
válasz milkabrams #7445 üzenetére
2 héten belül. vagy ma vagy pénteken már lesz dev szerver
elvileg már múlt hétvégén az abrams után tervezték a szerót, de egy elég komoly hibát találtak ami miatt csúszott minden[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
-
CHaooSS
őstag
el sem hiszem
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest