- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Android szakmai topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
SP4C3
veterán
válasz Francia91 #6600 üzenetére
Egy Tiger 2 H-nak nem ellenfél, a közelébe sem ér. Pedig gaifarokcibálójin szerint egyofrmán teljesítenek... HAHAHA. balf@sznyomorékjáték
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
Francia91
veterán
Jaa, hát azt aláírom, hogy a Tiger II (H)-nál gyengébb jóval, de a Tiger II-est is ott lövik be, ahol akarják. Tudom, mert sokat németeztem, A tiger II-eseim fullosak, de szögelheted, stb, ott verik be, ahol akarják, 1 lövéssel
Ma a T26-ossal kiszedtem egyet szemből, pedig csak ijedtembe lőttem rá(#6591) Malibutomi
A kerekek mögött 50 mm-es páncéllemeze van a T34-esnek, ha mákja van az OstWind-es csókának, simán beverheti
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
SP4C3
veterán
válasz Francia91 #6602 üzenetére
Jaaa, jó nézni hogy minden lövésért fizetsz Ráadásul ki kell fejleszteni a valamit érő lövedéket, aztán meg lövésenként fizetni, értelem a köbön. Németek meg sovietek csak kapják a freemmo-t.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
PAtr0n
addikt
válasz Malibutomi #6597 üzenetére
Amíg németeztem, mindig csövet lőttek. Tiger I H-nak ha ellőtték a motorját, fekete lett a cső is. Ha 1 crew member halt meg, vitte a csövet is. Én ott éltem át a legtöbb csőfétist. Jómúltkor OST-al, SU 100Y, kifeketítem a csövét, kilőttem a töltőt, és kb. 5 mp múlva visszalő, halott voltam. Ettől még az a jobb, amikor a áll a domb szélén a KV-1, kilövöm a váltóját hátulról/oldalról 3x, jobban nem láttam rá, erre pár mp. múlva vígan legurul, széthulott váltóval. Biztos csak a kéziféket kellett kiengedni.
Francia:
Én is a heavy dögöket várom már USA-nál, végre kiélhetem magam a németek ellen[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
milkabrams
őstag
A heavy dögök kb. fele kalap sz...r sem ér. Ami tényleg jó az a 76mm-es Jumbo és T32.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #6608 üzenetére
Nahát, amióta előfizettél, vannak tűrhető meccsek is?
milkabrams:
Lehet... Vagy csak tudni kéne használni őket? Én azért várom őket, úgy néz ki Francia is jól elvan a T34-el, pedig ki sincs fejlesztve teljesen. A németek Heavy tankjainál nem fogok szeretni semmit se jobban, de azok olyan elb@szott BR-ben játszanak, hogy nem ér a páncéljuk semmit. Az amcsiknál legalább a döntött páncél, relatíve még jó vastag is. Ezért írtam, hogy aki jól tudja őket használni, annak öröm lehet a németek után.[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Francia91
veterán
Első meccsem a T34-essel laza one shot-os 4 kill, és kb 4-5 lövés pattant a T34-esmeről, miközben mentem a kiszemelt helyem felé. Ezzel szemben a Tiger II-est úgy lövik be, mintha egy BT-5-össel lennél...
Csak ugye a fránya javítókészlet mikor nincs meg, és ágyút lőnek... Na de lesz ez jobb is...[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
-
milkabrams
őstag
A T34-nél a závárzat a gáz, állandóan ellövik. Az meg hogy a Super Pershinggel nem megy szerintem nem egyedi probléma. Viszont a T32 egész jó. Német nehéztankjaim nincsenek.
[ Szerkesztve ]
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
Francia91
veterán
válasz milkabrams #6612 üzenetére
Jaa, hát a T26 nem nagy durranás
76 mm-es toronypáncéllal Heavy Tank-nak csúfolni...
Meg valami nagyon elbaszott a váltója, váltogat össze vissza, a T34 fényévekkel fürgébb nála stockosan is"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
PAtr0n
addikt
válasz Francia91 #6611 üzenetére
Ez a kigyúlás dolog tényleg gyakran előjön amíg ki nem fejleszted a poroltót. Ellövik a váltót meg a kardánt, és kigyúlik a motor.
milkabrams:
Lehet, majd eljutok odáig is hogy megtapasztaljam. A németeknél a csövek szarok, minden kósza 7mm-es lövedék képes sárgára változtatni, a nagyobb kaliberek meg instant feketére.
Jók a német hevik, de gusztustalan BR-ben játszatják őket. A Tiger H1 pl csak ott 5.7 környékén használható jól, de ha uptier van, elmegy light tanknak is."Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
Francia91
veterán
Amikor meglett a H1-es, az első 10 meccset kb 5.7-ben mentem, instant 6-7 kill meccsenként reálban, halál nélkül, örültem is, hogy milyen jó tankom lett. T34-85-ösök pattogtak rólam, mikor szögeltem szépen, meg minden más. Aztán ahogy meglett a lánctalp és javítókészlet, Caernavon, T29 és társai, onnantól használhatatlan lett....
[ Szerkesztve ]
-
-
Malibutomi
nagyúr
-
Laszmen
aktív tag
válasz Malibutomi #6617 üzenetére
Stalinium
-
Francia91
veterán
válasz Malibutomi #6621 üzenetére
A Tiger II-eshez képest sokkal jobban állja a sarat, fürgébb is
-
t.imi
addikt
Sziasztok!
Haver most kezdené nulláról a játékot. Mit tanácsoltok, melyik nemzettel kezdjen, hogy ne kapjon gutát 1-2 napon belül? -
t.imi
addikt
válasz Malibutomi #6625 üzenetére
Köszi a gyorsat Évek óta "csézik", ott már megszokta a felhozatalt szerintem
-
Malibutomi
nagyúr
Asszem osszeakadtam egy csaloval, itt a video rola, szerintetek jelenthetem?
-
donmackó
addikt
válasz Malibutomi #6627 üzenetére
Szerintem gyanús hogy aimbot-ot használ. Reportold, majd gazsiék eldöntik.
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
SP4C3
veterán
válasz Malibutomi #6627 üzenetére
Ez ESP+Aimbot. Report.
Ez most arcade vagy real?
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz maximilian4 #6632 üzenetére
Többször kaptam chatban-t, meg már jelentettek csalásért is. Gameban-t még nem kaptam.
-
donmackó
addikt
válasz maximilian4 #6632 üzenetére
Igen. A hivatalos fórumon is ki vannak írva a kitiltottak -> Ellenlépések a tiltott módosításokkal szemben
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
Francia91
veterán
Minden meccsen +1.0 BR, totál játszhatatlan....
-
Francia91
veterán
válasz Laszmen #6637 üzenetére
A T34-es 6.7-es BR-.ben fasza lenne, amíg nem lett meg a javítókészlet, addig 6.7-be, max 7.0-ba rakott be, abszolut játszható volt...
Javítókészlet óta (mily' érdekes, nemde?) only 7.7... Leopard 1, Object 120 (na ezt úgy vágnám ki a játékból, mint macskát szarni, egy undorítóan OP prémium g*ciláda)... 7.7 ellen totál játszhatatlan.... De némettel is ez van, a 6.7-es presetemmel full IS-4M, Object 120, M103....
Egyszerűen annyira el van b*szva az MM, hogy hihetetlen...
Olvasgattam a hivatalos WT fórumot, ott is sokan ugyanezt írják, de mindenkit lepattintanak azzal a szöveggel, hogy "megvan a +/- 1.0 BR, nincs több dolgunk"
Tegnap ChaoSS-szal mentünk pár kört... Amikor 6.7-ben mentünk, akkor full 7.7-be baszott be minket. Aztán bementünk Maus-szal, Object 120-asok lőttek ki minket 1 lövéssel.... Kérdésem, hogy egy ilyen g*ciláda fostalicska mi a szart keres a játékban, ráadásul 7.7-ben, hogy 6.7-es tankokkal se legyen semmi esélyed 480 mm-es átütésű lőszer, és 10 sec reload ellen? Egy utolsó, undorító prémium szar, amivel játszani sem kell tudni, mert elfingod magadm és kibaszol vele bármit, nem számít hol találod el, a 480 mm átütés úgyis visz mindent mindenhol.... De hát a ruszkiknak kell ilyen...
Komolyan mondom, ez az 5 év alatt, amióta én ismerem a játékot, egyre lentebb és lentebb van, és szándékosan b*sznak tenni azért, hogy esetleg reálisabb legyen. Mert ugye a Realistic-nak csak a neve Realistic, de köze nulla van hozzá.... Lassan egy kalap szarral egyenlő az egészmost is 7.0-ás presettel (10,5 cm Tiger II, Kugel, Panther II) megyek T-62-esek (8.0) ellen....
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
válasz Francia91 #6638 üzenetére
Meg eddigi jatekidod alatt nem tunt fel hogy a gazsi -mar bocs - de kinyalja a premium vasarlok segget?
Premium tankkal alacsonyabb a BR, es olyanok pattannak le a premium gepekrol ami szuper irrealis.
Csak egy mostani pelda a B1ter...kb 80 mm effektiv front pancel de a Marder 140mm atutesu loszere nagyon ritkan viszi at.Ilyen az osszes tetves francia premium most. Gyakorlatilag RU251-ek minden BR-ben.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Malibutomi #6639 üzenetére
Én ma egy T95E1-el lőttem az object 120-ra és hirtelen megnőtt az ágyú szórása (1600m-en célttévesztett a közepétől), nem hittem a szememnek, 6 lövedék ment így félre, addigra befejezte a javítást....
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #6639 üzenetére
Rendszeresen játszok franciákkal, de amx-ek úgy hullanak mint a legyek. Aki nem jó játékos az pillanatok alatt meghal vele mivel 6.7-ben szemből nem sok mindent lő át.
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
milkabrams
őstag
-
Laszmen
aktív tag
válasz Francia91 #6638 üzenetére
Én mikor behozták a T34-et, pont az előző járművet fejlesztettem, szóval kb 1-2 hét alatt meg is szereztem, gyorsan kapott Talizmánt, a Tier4-5 járműveket azzal fejlesztettem ki, nagyon gyilkos tank(volt) már akkor is az volt hogy amíg nem volt szerelő folyton úgy találtak el hogy visszalőni nem tudtam, miután meglett a szerelő folyton kigyújtottak, majd mire meglett minden modul, egy lövésre kilőttek Nem beszélve arról hogy volt hogy géppuskával lőttek ki szemből, nem győztem takargatni azt a baszott nagy krátert a Torony jobb oldalán, nagyobbra már nem is csinálhatták volna.... Mostanában mentem vele, és Is6-ok ellen kellett mennem vele, meg sokszor Leopárdok ellen, ami nem nagy falat,ha te lősz előbb,de APDS-el ott lőtt be ahol nem akart...
Én is rendszeresen +1br-el fentebb megyek, én abban a hitben vagyok hogy ez statisztikai alapon megy, érdekes dolog hogy kb 3 éve ugyan olyan winrate-val vagyok, valamikor lemegy 5%-ok,de átlagban mindig 65-70%(Object 906-os statom magáért beszél, és ha kb minden 3.-ik csatám a csapat miatt bukjuk azt hozzáadom, akkor ütné a 85%-ok)
Object 120 azért annyira nem op, nyilván az ágyúja irreális, és az átütése is nagy, azért volt hogy a Mausba 4x lőt mire kidöglött, hiába a nagy átütés, és volt hogy a Ho-Ri Production(ami a játék legOP-bb járműve) lepattintottam nem egyszer! Páncélja nulla, fentről egy 12,7mm is kiszedi pár sorozattal....
Pontosan ahogy írod, csak a neve a Realistic, és a poén az hogy Tank realistic-ról beszélünk, és 10-ből 5x a repülők döntik el a csata végkimenetelét...[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz Laszmen #6643 üzenetére
Hát igen az a stat megmutatja mennyire op.. volt amikor ezek a szarok miatt töröltem a játékot 1 hónapra..
Obj 120 meg legtöbbször mindent kilő 2 lövésből, ha jól célzol meg persze a játék is úgy akarja. Eléggé 8.3-8.7-es tank az, de hát ugye ruszki
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
Malibutomi
nagyúr
Azert fasze ez a +/-? 1 tier mert van elkezdtem a franciakat, van egy darab 2.3-as tankom, 2db 1.3-as, meg egy reserve. Es 3.3 Panzer IV, meg Sherman ellen jatszom ugy 80%-ban..hurra. a 7.5 masodperces toltesu 50mm atutesu, nulla sebzesu 37mm-es legyfingatoval.
-
maximilian4
addikt
válasz Malibutomi #6645 üzenetére
Én meg megvettem a t-44 100-at, de valahogy éreztem hogy pénzkidobás lesz. Ha berakom folyamat (eddig 10-ből 10x) 7,7- 8-as ellent dobál be. Mire a tankot így kifejleszteném 6x kapnék agyvérzést, nem ér ennyit az egész. Ráadásul miután kifejleszteném sem lenne igazán több esélyem. Viszont az is2, is2 44, t-44 kombóval arcade-ban csak úgy termelem a lóvét. 6,7-nél erősebb ellenfeleket nem igazán dobál be, sőt itt inkább gyengébbeket.
Maxi
-
milkabrams
őstag
válasz maximilian4 #6646 üzenetére
M4A3E2 80-90% IS1, T 34-85 néha tigris és IS2 ellen...
-
Laszmen
aktív tag
válasz maximilian4 #6646 üzenetére
Nem értek veled egyet, a T44-100 nagyon jó tank, gyors, mozgékony, és jó az ágyúja, azért 240mm 10m-en átütés szerintem nem olyan rossz, és még a br-je is azt mondom hogy megfelelő, 6.7 az túl op lenne neki, a 7.3 meg nagyon magas, a 7.0 az nagyon jó, azt mondanám hogy a T44-100 a Németek Panther II-je!
-
Laszmen
aktív tag
válasz Francia91 #6649 üzenetére
Hát most mondj egy olyan tankot 8.0-ba, amit nem üt be? Német oldalon mindent, Amcsi oldalon esetleg M103 ami nehéz falat szemből,Leopárd egy lövés, Chieftain hason egy lövés, Japánoknál nincs nehéz vas, max a Ho-Ri 7.0-ban de a a hasa annak is sebezhető(rögtön berobban a lőszer) Franciák megint nem ellenfelek, szóval ha 8.0-ban is mész vele, max akkor van gáz ha az enemy lő először 8.0-ban átlagban majdnem minden tank stabilizátoros, ami miatt a T44-100 hátrányban van, de ettől független megállja a helyét, szerintem, de ez a vélemény csak az én magánvéleményem
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest