-
Mobilarena
War Thunder: Ground Forces - legördülő öszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
CHaooSS
őstag
Update 1.69 "Regia Aeronautica" digest ééés akkor mindjárt itt van.
Mondjuk egy A4-es Leo elfért volna mert most már összes ellenfélnél van 2 szovjeteknél meg 3 top tank
[ Szerkesztve ]
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
milkabrams
őstag
Találtam egy ilyent [link] ezekről valami infó?
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
sith7
nagyúr
Viccesek ezek az orosz tankok ... hátúlról nem lehet kilőni őket, de engem a Tiger/Panther/KV-1B - ben huzatosra lőnek
Az új "kedvenc" még az M6A1 ... az is elég kemény anyagból készült ...
-
SP4C3
veterán
Soviet tankok tarkóját lôdd. Minnél közelebb a testhez, akkor kiszedi a sofôrt és a rádióst is.
M6A1 - medium tank páncéllal szerelt nehéztank. Egyetlen egy lövés a testbe és kaput.
85mm-es és 88-as megeszi reggelire.-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
CHaooSS
őstag
Még anno IS1-el azzal szórakoztam, hogy háttal mentem mert vagy 20 lövést elnyelt a váltó. Nem tudom, hogy még így van-e, de az biztos, hogy szovjet váltó/motor/üzemanyagtank sokkal jobban bírja mint a német.
A zene szubjektív. Nem vagy köteles szeretni mindent, amit hallasz, de ha szeretsz valamit és megmozgat, nyertél. Tehát ne engedd senkinek, hogy megmondja, mi a menő vagy a gáz, vagy mit hallgass. (...) A zene a tiéd. Daniel Nathan Leone
-
CHaooSS
őstag
Kicsit lapozgattam hivatalos fórumon és mit találtam. Ezzel aztán szépen ki lehetne csapni az is6-ot
Oké, hogy kísérleti példányok voltak csak, de egy rakás prototípus van már a játékban szóval ez aztán nem lett volna nagy dologKár, hogy automatikusan ment a kukába mert.. tudjuk
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
válasz CHaooSS #5517 üzenetére
Vh-s űtméret alatti lőszerek, vagy mik ezek? Inkább T30 kellene 155 milis ágyúval és HESH lőszerrel, lenne az IS6-nak nemulass.
Ó, nagy volt az én lelkemnek bűne,/ és olyan nagy a rá mért kárhozat,/ égi fény rá hiába vetülne/ és enyhülést a sír sem tartogat:/ lent végtelen korokon át ont rá kegyetlen, bús átkokat.
-
edari
őstag
Pár hónap kihagyás után tegnap újra felraktam a játékot és megvettem a 100mm-es t44-et. Na mondom megyek vele egyet. Nem tom már melyik pálya volt, csak arra lettem figyelmes hogy valami dübörög. Na kiderült hogy egy maus jött velem szembe. Soha nem találkoztam még vele, így gondoltam ugyanoda lövök mint a többi németnek: toronyba. Ő lőtt először, szemből torony oldalába ment (mozogtam kicsit), így lepattant. Adtam neki egyet én is, és átvitte. Gondolom csak amiatt vittem át mert közel volt. Aztán jöttek a haverok, és kb 2 lövésből meghalt. Jó kezdés volt.
milkabrams: wot-ban (régen volt már amikor játszottam vele, szóval ne kövezzetek meg) az volt a kedvenc tankom. Jó lenne itt is viszontlátni. T34-T29-ektől egyébként agybajt kapok, baromi idegesítőek. Ha azok nem lennének kb az amcsik haszontalanok lennének. Gondolom emiatt rakták be őket.
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
válasz milkabrams #5518 üzenetére
Type; APDS
Shell parts; Contains a sub-caliber core made out of a modified 8.8cm Pzgr.40/43 (likely around the same weight, as the football shape meant that it was elongated or had metal removed, but likely elongated, with the metal removed to fit the sabot being used around the frontal section to create a stabilization ring.)
Penetration; in the range of around 390 - 370mm of armor flat, and point blank. using the Pzgr 39 as a base.|
According to document below (essentially confirmed); 245mm @ 30 degrees, from 1000 metersdokumentumok, képek, mérések is voltak és semmi.. kb 1 éve gazsiékhoz továbbításra került, de ennek az lett a vége, hogy szerintem amint megkapták ment a kukába. 105 milisről is volt szó mert abból volt hivatalos darab is és azt a 10.5 cm leFH 18-ból lövöldözték, de szintén ment a kukába...
[ Szerkesztve ]
-
milkabrams
őstag
Amcsiknál a 76 milis Jumbo és T32 azért elég durva, pl. jumboval vívtam adok kapok csatát 2 tigris 1 ellenében, nem tudtak kilőni, a t32 tornyát gondolom nem kell bemutatnom
-
edari
őstag
válasz milkabrams #5521 üzenetére
T32-t nagyon ritkán látok.
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #5523 üzenetére
245mm @ 30 degrees, from 1000 meters elég bíztató persze staliniumról akármi lepattanhat
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
-
CHaooSS
őstag
Hát én nem tudom, ezt gazsi tudná megmondani, mert ők férnek hozzá dokumentumokhoz, de szerintem lehúznák
Viszont T10 át tudja ütni közvetlen közelről persze nem mindig, de ennek azért át kéne vinnie
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
válasz Malibutomi #5529 üzenetére
Grat, gyôztél!
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
CHaooSS
őstag
válasz Malibutomi #5529 üzenetére
mit kell itt nézni? teljesen átlagos csapat ez....
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Agyvérzést kapok a tigrisektôl, pantherektôl, IS-2-ktôl, T-34-85-öktôl. Tegyék vissza 4.7-re az M18-at.
-JNA- Yugoslav National Army // ⍟T-34-85⍟ // MSI H81M-P33 / Intel Xeon E3-1220 v3 @ 3.5GHz / 16GB DDR3 @ 1600MHz / Gigabyte RX470 4GB. sp4c3.speedtestcustom.com
-
SP4C3
veterán
-
milkabrams
őstag
tigris kilövése gyerekjáték, a párduc már nagyobb probbléma mivel nem biztos, hogy pont jó helyen találom el a lövegpajzsot, az IS széria az igazán kemény dolog, még a torony hátulját sem viszi be az M62-es, azt a görgők közt kell lőni, ha pont oldalt helyezkedsz el csak 90 mm-et kell átvinnie, általában sikerül is. A Porsche tornyos Királytigris és Ferdinand sem szokott nagy gondot okozni, persze a ferdit szemből semmiképp viszont a Királytigrist át lehet lőni a cső mellett.
-
CHaooSS
őstag
Rajtaütésekre lett tervezve arra meg nagyon jól lehet használni ezek ellen.
-
SP4C3
veterán
válasz milkabrams #5534 üzenetére
Boldogulnék én velük, ha nem 5 jönne rám egyszerre. Tigrist könnyű szemből belőni, de ha van esze és szögben áll veled szemben, vagy csak a tornya látszik ki?
Jött is az update. 4.6GB!
Meg minek kellett az az olasz zászló a launcherbe?
-
SP4C3
veterán
Az meg hogy lehet?!
Lehet be van nálad kapcsolva a pre-load.A preload-ot tudtommal kivették.A RU 251 kapott takarófüstöt.
[ Szerkesztve ]
-
SP4C3
veterán
Végre lejött az update.
Juhúúú:
Már kutatom is! Rengeteg amcsi tank megkapta. Németeknél is.
De tigrisek is kaptak füstöt? Mert náluk nem a füstgránát kellene, hogy legyen, hanem volt rajtuk zászlótartó.
[ Szerkesztve ]
-
Malibutomi
nagyúr
Megvaltoztak a mapok is
Kubanra bekerult egy katonai tabor, es mas a terkep is kicsit
[ Szerkesztve ]
-
CHaooSS
őstag
Lófaszt kaptak.. még a Ru sem kapott.. vicc
-
donmackó
addikt
Próbálta valaki a tank pve-t? Nekem még nem sikerült idáig bejutni, de még este majd rápróbálok.
CHaooSS: Láttam hogy Te fönn vagy.
[ Szerkesztve ]
Ezt csak így itt hagyom ;)
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #5542 üzenetére
már kettőt mentem, jól agyonvertek >.<
-
CHaooSS
őstag
válasz donmackó #5542 üzenetére
Mehetnénk mert így egyedül nem volt a legjobb, hozták be a light gépeket és fél pillanatok alatt kilőtték őket
-
CHaooSS
őstag
kettőt mentünk msot együtt, de nem jött ösze
Lehet, de én eddig csak buktam 6 ezret >.< szaros kis mardereket kell megvédeni, de eddig 5-ből 5 bukta[ Szerkesztve ]
-
donmackó
addikt
válasz Malibutomi #5549 üzenetére
Repcsikhez van single mission. Tankoknál már nem csináltak.
Ezt csak így itt hagyom ;)
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest