- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
VoIP
Új hozzászólás Aktív témák
-
KTU
addikt
válasz szundybence #15150 üzenetére
Bluemobile Bluenet leírás
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
KurtCobain
őstag
Ez már nem érvényes.
McLaca leírta a frankót. 90 napnak kell eltelnie az újbóli aktiváláshoz.
Vagyis, ha a 133MB-os csomagot preferálod, akkor első 2 hónapban ugye a 133MB-os (a 31. és 60. nap között le kell mondani a megújulást), a 3. hónapban meg vagy a 33MB-os 90Ft-ért, vagy a 333MB-os 790Ft-ért, majd utána megint mehet a 133MB-os csomag 90Ft-ért.Mmm'kay?
-
szundybence
aktív tag
válasz KurtCobain #15152 üzenetére
Nem egészen világos. A linkelt felsorolás világos, de azt mondod, hogy nem jó. Miért nem?
(#15151) KTU: Köszönöm a linket!
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
válasz szundybence #15153 üzenetére
Az előbb leírtam, hogy miért nem.
Az első felsorolásban úgy értelmeztem, hogy a 2. hónap végétől kell megvárni a 90 napot az adott csomag újbóli megrendeléséhez, de nem így van. Az első aktiválástól számított 90 nap múlva lehet újra megrendelni az adott csomagot. Így gyakorlatilag minden hónapban lehet neted 90Ft-ért, de akkor minden 3. hónapban 33MB van csak. Vagy minden 3. hónapban 790-ért a 333MB-os.
Mmm'kay?
-
szundybence
aktív tag
válasz KurtCobain #15154 üzenetére
Már dereng. Leírnád megint olyan szájbarágós módon, felsorolásszerűen, hogy mit kell csinálni?
[ Szerkesztve ]
-
KurtCobain
őstag
-
szundybence
aktív tag
válasz KurtCobain #15156 üzenetére
Köszönöm a választ.
-
nagyúr
válasz szundybence #15157 üzenetére
133
133
33 vagy 333
133
133
33 vagy 333
133
133
stb..."Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
gomon
újonc
Sziasztok!
Browsercalls-on keresztül hívok valakit, aki Magyarországon van (én külföldön) - ő fizet bármit is a hívásért?
Az illetőnek előfizetéses telefonja van, nem tudom számít e ez valamit.Hihetetlennek tűnik 22 perc beszélgetés 0,41 dollárért..
A választ előre is köszönöm!
-
gomon
újonc
válasz KurtCobain #15161 üzenetére
Nagyon köszönöm a gyors választ! Ez csúcs szuper akkor!
-
KToM73
csendes tag
Sziasztok,
Gigaset.net-tel kapcsolatban kérdeznék:A probléma: van 3 db Gigaset IP telefonunk, és a 3. legutóbb vásárolt esetében nem megy a hívás eme készülék felé (azaz, ha ezt a készüléket hívom), silent call - azaz nem halljuk egymást (látom hívó számát, kapcsolat megvan).
Ha erről a készülékről hívunk, akkor minden okés (na jó van amikor lassú a hívás felépítés, mintha CODEC felkapcsolása lenne problematikus.
A probléma fennáll 2 eltérő készülék (A party) esetében is..2 régi készülék: "Siemens" GIGASET C610IP és A580 IP, új (hibás) A510IP.
CODEC problémának tűnik, vagy port forwarding?
freevoipdeal.com simán megy.
Normál telefonhívás simán megy.Csatolt képen az állítási lehetőségek.
-
Stanlee
őstag
válasz KToM73 #15163 üzenetére
Szia!
Ugyanazon a halozaton belul van mindharom keszulek, vagy harom kulonbozo helyszinen van a harom keszulek? A voip szolgaltato ugyanaz mindharom keszulekre, ha egyazon halozaton belul vannak? Nagyon ugy tunik, hogy port forwarding baj lesz. Ha van lehetoseg, akkor allitsd be a voip szolgaltato stun szerveret a telefonon. A Fritz!box-on segitett hasonlo problema eseten. Ami nekem meg segitett (igaz ott csak bizonyos hivasok eseten nem hallotta a ket fel egymast), az az volt, hogy az automatikus kodek hasznalatot kikapcsoltam, es G711-et allitottam be.
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
anadroid
senior tag
Hogyan akart keresztbe tenni a VoIP-nak a Telenor?
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
sipi25
tag
-
Stanlee
őstag
válasz anadroid #15167 üzenetére
Eleg erdekes hozzaallas a Telenor reszerol, hogy azt mondja, a nagy telko cegek epitik ki az infrastrukturat amit aztan a VoIP szolgaltatok hasznalnak olcson. Amikor az o rendszerebol kimegy egy hivas, mondjuk egy kulfoldi szamra, akkor mar o is 99%-os valoszinuseggel egy VoIP Trunk-on keresztul juttatja azt el valamelyik carrier-hez. Nem hiszem, hogy a Telenor Magyarorszag egy uvegszalat berel erre a feladatra, maximum savszelesseget es fizet az adatmennyiseg utan, mint barmelyik masik VoIP szolgaltato. Milyen kis alszentek...
“Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany
-
Zeki
nagyúr
válasz Stanlee #15169 üzenetére
Mekkora egy gyökér banda ez a telenor! És milyen seggfejek dolgoznak ott!
Ahelyett hogy maguk mennének elébe a problémának, és saját voip csomagjuk meg szolgáltatásuk lenne okostelókra.
Ezek a gyökerek (is) azt hiszik, hogy meggátolhatják a voipot, és a sok marha magyar majd mind csak 40-50Ft-os percdíjakon fog telefonálgatni?
Ezeket még bottal sem piszkálnám meg, akkora leprások! -
-
KToM73
csendes tag
válasz Stanlee #15165 üzenetére
Köszi a választ, mind3 készülék más-más hálózatban van.
STUNT-ot nem tudok állítani, csak amiket a csatolt képen mutat, azok állíthatóak be.
A 2 működő hálózatban nincs port forwarding beállítva.
VOIP szolgáltató a gigaset.net amit a gigaset készülékek használnak.
2 készülék esetében ugyanazon szolgáltató TARR kft, de a "hibás" hálózatban a TARR szolgáltatja telefont is kábelmodemen keresztül, szóval lehet ott van a kutya elásva, az ő VOIP beéállításaik ütik gigaset.net hálózatot. -
Zeki
nagyúr
válasz szundybence #15172 üzenetére
Ezért kell elébemenni dolgoknak, hogy abból is bevétel legyen, és nem akadályoztatni, mert jöhet a pofára esés.
-
Stanlee
őstag
válasz KToM73 #15173 üzenetére
OK, javaslom, hogy probalkozz az audio codecek kozul a G722 eltavolitasaval (Telephony/Audio ful lehet), ha csak a G711 a es u-law marad, lehet megoldodik a problemad. Nem mindig jon ossze az automatikus codec kivalasztas keszulek szinten, es akkor is az a problema, hogy nem halljak egymast a ket oldalon. Ez szolgaltato fuggetlen hiba.
-
Zeki
nagyúr
válasz szundybence #15175 üzenetére
A vodának is lehettem volna, mert olyan dolgokat tudtam egy nokia 3210-el művelni, hogy a technikus is csak nézett. Sőt, olyat is, amiről nem is tudhatott még ő sem.
Mintha még valami orosz smsc-kkel is elszórakoztunk volna a különböző kódokkal.
A freesmsc-zés meg alap volt.
A westeles hangpostákból ingyen kitelefonálás is jó móka volt.
De elfordult az érdeklődésem ettől a témától.Mindenesetre a történelem bizonyítja, aki a fejlődést/törvényszerű változást akarja megállítani, az rábaszik.
Aki viszont frissen követi, halad vele, az fejlődik.
A telenor rábaszik. -
allfinanz
senior tag
Ingyen magyar vezetekes es magyar mobil? Hellonanu.com
Vann appja is!Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
nagyúr
válasz szundybence #15171 üzenetére
a 31. nap után de 60. nap elött
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
joelke HU
senior tag
Linphon-on sikerült valakinek működésre bírni a Reengert? Eddig csak zoiperre sikerült sipre beállítani, de az nagyon gáz hangminőséget produkált winphonon.
iPhone SE 2020 (PRODUCT)RED
-
allfinanz
senior tag
Droidon a Bria free valtozata: Bizvoice. Ugyanaz a tarsasag csinalja, Play Store-ban Free.
Allfinanz elemzés. Megtakarítás, biztonság, védelem.
-
v-man
őstag
hali,
én is beálltam a voip-használók közéa voipblazerre töltöttem fel 10 (12.2) eurót, arról viszont nem találtam információt a honlapon, hogy ezt az összeget legkésőbb mikorig lehet felhasználni? köszi ha valaki tudja és segít!
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
-
moriak
tag
Sziasztok! Kicsit összegezném a VOIP hívásaimat.
5 hónap alatt beszéltem le a 10 dolcsit.
1368 percet beszéltem rajta (vezetékes és mobil hívás egyaránt volt)
Szerintem ezekből az adatokból mindenki le tudja vonni a következtetés.
Ami viszont rosszul esett, hogy az BC hívásdíjai növekedtek, viszont a szolgáltatás nem lett jobb. Többször tapasztaltam olyat, hogy nem volt megfelelő a hívás minősége vagy esetleg hívást sem tudtam kezdeményezni. -
v-man
őstag
válasz andatti #15197 üzenetére
Erről volt már szó itt korábban is, és az alapján úgy gondoltam nincs...
A napokban belinkelt magyar összehasonlító oldal szerint valóban van ennél kapcsolási díj, a hívásrészletező tapasztalatai szerint viszont nincs - írta itt a fórumban valaki, sajnos a nevére nem emlékszek.Most én csak egy próbahívást csináltam, ott nem ír kapcsolási díjat nekem, vagy majd később kerül hozzá? A levont összeg alapján sincs, 10 eur-ból 9.98 maradt meg 1:28 beszélgetés után.
XO: aviktorke | Hifi: Primare I22, Topping D70s, Wiim Pro Plus, Yamaha CDX-396, Triangle Elara 07, Topping A30 Pro, Sennheiser HD 58X
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el a téma összefoglalót!
● Nyílt egy topic a komolyabb kérdéseknek, ezentúl ott beszéljetek erről:
VoIP - mélyvíz
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s - i5-10G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest