-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bóti
senior tag
válasz cosgtsrex #800 üzenetére
Hi.
Recovery-vel tényleg nem szüttyögtem!
Framework, sysui, build.prop, media profiles, meg nemtom
Szóval elég...
Elveszett az ÖSSZES app sdext2-ről, szóval nagyon teli van most a puttony...
Most próbálok keresni vmi linuxos uneraser-t. remélem összejön, mert elvileg új cucc nem lett rá írva.
Bár mondjuk amúgy se értem. Fos Link2SD azt írja, hogy 119 Mb foglalt, erre bemegyek data/sdext2-be ott meg van 2 Mb-nyi fájl, linuxreaderrel is néztem ott se írja...
Szal most picit ideges vagyok.. -
$p@rr0w
őstag
Talált már valaki szilikon tok rendelő helyet?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
zozimoto
aktív tag
Hali. Kb 4 napja raktam fel a roeddie féle legfrisseb munkát, az "725"-ös hozzászólás szerint és azóta nincs újraindulás, csevegő hiba. Sajna magyarul nem tud. "Jóárasított" Next launcherrel használom szuper gyors. Link2-t még nem alkalmaztam nincs sok progim még.
[ Szerkesztve ]
"...az enyémre az van írva hogy sivatagi sas 0.50"
-
nOrbYaNa
csendes tag
válasz zozimoto #805 üzenetére
Mondtam én!
Amúgy nem akarom már tovább fényezni a romot, de láttam egy nem sokkal feljebb említett problémát, hogy a zene akadozik! Eljutottam odáig,hogy leszedjem a powerampot + rakjak zenét is a telómra, 2 napja folyamatosan hallgatom bent a melóban és még egy akadást sem tapasztaltam! Az aksi is tényleg faszán bírja így zenehallgatás mellett pluszba nyomatom fbt, vibert, stb... Jelenleg 38 és fél órája működik a teló (tegnap hajnal 5kor vettem le töltőről) és most 13%on van az aksi! Ma megyek bulizni és ha még a sok mufftól megszerzett telefonszámok beírogatását is kibírja akkor tényleg nagyon király! :-DDD
-
Sanctus
aktív tag
válasz nOrbYaNa #806 üzenetére
Nekem cosgtsrex uccsó munkája dohog a telefon(nak nevezett izén)on, de zeneakadozást egyszer nem tapasztaltam. Az is igaz, hogy ritkán hallgatok rajta zenét,még ritkábban nézek rajta filmet, s ettől is ritkábban használom játékra.
És jelenleg csak a saját playere van használva.Honor M5Pro
-
cosgtsrex
tag
Üdvözlet Mindenki!
Megérkezett a Smart 2-m. Éppen linux-szal szenvedek, hogy le bírjam menteni valahogy a rootolatlan update2-t. Majd jelentkezem. Ha sehogy sem menne, le kell rootolnom.
Nothing is true, everything is permitted.
-
Bóti
senior tag
Sziasztok!
Na most adtam végleg fel.
Legyőzött ez a szemétláda...
Ma reggel nekiestem újra, mondom nem létezik, hogy térdre kényszerítsen egy telefon, mégiscsak informatikus vagyok, vagy mi.
Eljutottam odáig, hogy volt egy működő rendszer, módosított framework-res, systemui.apk (minden átlátszó), media profiles, build.prop, gyári appok + custpack közül takarítás, factory reset után is működő SU, legfrissebb bináris, legfrissebb busybox, flash player, 4 opciós mindig működő recovery, volume+ rendszerappként a hangerő miatt, smart2fix rendszerappként (hogy tutira ne fagyjon a kis köcsög ), meg még pár dolog..
Az már korábban is feltűnt, hogy nincs lock screen (az is custom, és átlátszó ), mondom biztos vmi beállítás, aztán azt vettem észre, hogy nem működnek a home és a search érintőgombok, meg a shutdown menüben csak kikapcsolás van.
Felraktam a saját recomat, factory reset (olvastam valahol, hogy volt akinek nem működtek recovery flash után az érintőgombok), vissza a gyári appok, meg minden, de ez a 2 gomb és a lockscreen csak nem akart működni. Elkezdtem guglizni, találtam xda-n jópár postot samsung, lg, motorla, se telókról ugyanezzel a problémával, de ami megoldást találtam, az /efs/ime/keystr aktiválása (valamiért factory reset után off), az itt nem működik, nálunk nincs ilyen file.
Rákerestem a keystr-re is, az imei-re is, meg az efs-re is de semmit nem találtam ezen a fostaligán.
Visszatettem a legutóbbi nandroidot, és működik... factory reset -> nem működik..
Szóval hacsak valaki nem talál erre megoldást (persze én is próbálok azért ), akkor feladom...[ Szerkesztve ]
-
birel
csendes tag
Nyertem fb-n egy sony ericcson MH610-tipusú jack-es, agybadugós füllhalgatót. Sony ericcson androidon tökéletesen müködik az alcatelem viszont megkergíti, a zenelejátszás elindul, de megáll egy két zene jól szól addig a pár másodpercig, más zene meg tiszta zaj. Esetleg valami ötlet? Nem találtam olyan böngészőt ami vinné a flash tartalmakat, leszedtem a netről egy régi kiadást de szerintem aztis letiltotta az adobe mert nem működik!? Köszönöm
-
Sanctus
aktív tag
-
birel
csendes tag
Van rajta egy nyomógomb, véletlen rájöttem ha folyamatosan nyomva tartom működik...Rakjak rá gyorskötözőt?
-
cosgtsrex
tag
Üdvözlet!
Jó híreim vannak. Igaz a rootolatlan mentés csak részben sikerült, mert ugyebár nem volt root, amivel teljes dump-ot lehet csinálni, de előreléptett minket afelé, hogy meg tudjam csinálni a teljesen garantált garanciálisoknak szükséges unroot-ot.
A teljes mentésem ahogy az szokott lenni, töltődik felfelé, az unroot-ot meg még csinálom, csak gondoltam beszámolok nektek előre a dolgokról.
Tehát amit feltöltök majd, az egy frissen root-olt, de teljes gyári rendszer kép.
A .rar arhívumom tartalmazza a .tar-ba dump-olt gyári és rootolatlan system partíciót.
Ennek átdolgozása .img-be még folyamatban van. Tegnap próbáltam egyszer, sikerült is, bár a telefon folyamatos újraindítással jutalmazta.
Szal majd vszínű jelentkezem ezzel is, ha esetleg a root-oltal baj lenne, bár nem hinném.Hamarosan posztolom a ROM-ot.
-
nOrbYaNa
csendes tag
Nem tudtok valami olyan data managert ami csak azokat a progikat engedi ki a netre, amiket én akarok! Az is jó ami alapból be van építve a gyári romba "Data Manager", csak nekem az nincs meg mert Roeddie azt kivette vagy én nem tudom... viszont a neten sehol nem találom!
-
cosgtsrex
tag
Üdvözlet!
Itt a működő, teljesen gyári Update2-es mentésem.
Tulajdonságai:-Rootolt rootolatlan system partíció mellékelve, sajnos rootolni kellett
-CWM Managar nem rendszer alkalmazásként telepítve, az esetleges teljes unrootolás miatt
-Minden gyári alkamazás érintetlen fájlrendszer (a root-ot leszámítva)Letöltés:
2012-12-new-clean.rarA szokásás .bat-os módszerrel csomagoltam be, illetve benne van a rootolatlan system partíciót tartalmazó "sysdump_unrooted_FS.tar" is.
Egyenlőre az átdolgozása .img-be még fejlesztés alatt..Továbbá unroot-ot épp csinálom... Lesz 2 fajta unroot. Az egyikkel csak magát a rootolást fordítjuk vissza, minden root alkalmazás fenn marad, akár rendszer alkalmazás, akár nem.
A másik törli automatikusan a CWM Manager-t, akár hová is legyen feltelepítve, a Root Explorer-t és a Root Uninstaller-t is. Ezzel a módszerrel teljesen visszaáll telefonunk a rootolás előtti állapotába. Ez azért fontos, mert ugye, ha benne hagyjuk a root jogok kérő progikat, meglátják a szervízbe és hopp! nincs is garancia.
Meg ugye ha unrootolunk, nem lehet törölni utána a CWM Manager-t ha épp rendszer alkalmazásként van jelen.
A .zip-ekkel hamarosan jelentkezem.Jó próbálgatást!
-
cosgtsrex
tag
válasz FlickAir #830 üzenetére
Üdv! Hát ha kicsomagolod a jó helyre, felmegy CWM Manager-rel, igen. Nyugodtan. Sőtt ajánlom inkább azzal feltenni. Azért .rar, mert panaszkodtak a .7z-re, most az a 20Mega...
Köszönöm szépen.
Jah és várom a visszajelzéseket.
[ Szerkesztve ]
-
Sanctus
aktív tag
No akkor most mondja meg valaki, hogy a mail szinkronizációban hol a túróban tudom beállítani, hogy a leveleket ne törölje a fiókból???
Honor M5Pro
-
Sanctus
aktív tag
válasz cosgtsrex #837 üzenetére
Ez a telefon bolond...! Az asztalon fektetve feloldom a kijelzőzárat, majd próbálok lapozni, nem sikerül. Érzékeli ugyan, hogy "maszturbálok" rajta, de nem történik semmi. Ugyanebben a pozícióban felemelem a bőr tokjáról, s láss csodát: tökéletesen működik. Szeszélyes, büdös k.rva!
Honor M5Pro
-
cosgtsrex
tag
Mindenkinek nagyon szívesen!
Igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni!
Remélem ezzel tényleg nem lesznek csevegő gondok.-Garanciásoknak-
Elkészült a végleges és teljes unrootoló csomag.
Az alábbi linken letölthető, a leírásom alatt.
Ha az archívumot kicsomagoljátok, láthattok 1 mappát, ebben vannak az unrootoló update.zip-ek.-Használata-
Az 1. fájl a 01Recovery Factory Reset.zip.
Ennek a szerepe, hogy visszaállítsa telefonunkat a gyárilag rajta lévő pipa és X-es (gyári beállításokra visszahozó) recovery-re. Ez azért fontos, mert később, ha garanciás javításra szorul a teló és meglátják, hogy ki van iktatva, igen csak elvész a gari, mondván belebarmoltunk és azért lett rossz...
Használata iszonyat egyszerű. Ha már egyszer eltávolítottuk ezt a pipa és X-es recovery-t, most visszahozhatjuk ezzel .zip-el.
-4 opciós recovery-ből, ha update.zip-re átnevezzük és betesszük az SD gyökerébe. (így: SD\Update.zip)
-CWM Manager-rel pedig simán betallózva működik.A 2. fájl, maga az unrootoló update.zip. Ennek feladata, hogy a rootoláskor belekerülő fájlokat eltávolítsa, hogy így visszategye telefonunkat a gyári állapotába.
Ahogy azt ti is láthatjátok 2 fájlról van szó (természetesen elég csak az egyiket alkalmazni):
02aSmartII Unroot +clean apps.zip és a 02bSmartII Unroot.zip.A 02a fájl nem csak az unrootolást végzi el, hanem a CWM Manager nevű alkalmazást is eltávolítja, ha az rendszer alkalmazásként (korábbi fleshelős.zip-ből), vagy a telefon memóriába van telepítve. SD-kártyára való telepítést nem törli le, ilyenkor el kell távolítani kézileg, akár unroot után.
Ezt azoknak ajánlom, akik korábban feltették a CWM Manager-t, de viszont unrootolni szeretnének.
Korábban írtam, hogy olyat csinálok, ami eltávolítja a Root Uninstaller-t és a Root Explorer-t is, de nem tettem bele, mert feleslegesnek tartottam. Aki ezeket telepítette törölje le és utánna unrootoljon, vagy ha nem rendszer alkalmazásként vannak fönn, akár törölhetőek unrootolás után is (csak ne lássák a szervízben).A 02b fájl, csak magát az unrootolást végzi el.
Aki rendszer alkalmazásként telepített fel bármit, ami root-tal megy csak, vagy alapból nem a ROM része, az törölje azok a progikat és csak ezután unrootoljon (semmiképp ne hagyja őket benne!).Telepítése mindkettőnek egyaránt a szokásos módon:
-4 opciós recovery-ből, ha update.zip-re átnevezzük és betesszük az SD gyökerébe. (így: SD\Update.zip)
-CWM Manager-rel pedig simán betallózva működik.Letöltés:
Unroot Pack.rarRemélem hasznotokra válik!
Továbbá, ha bármi kérdés lenne, megtaláltok privátban, vagy ezen a fórumon.[ Szerkesztve ]
-
gaBIKA1978
csendes tag
válasz cosgtsrex #827 üzenetére
Suttyó emberek. Annyian töltitek, hogy a 10 megás netem 50 kb/s- al tölti, nem bírja többel. Mikor az összefogásról volt szó, akkor napokig hallgattatok. Ezek vagytok ti!!!! Szánalmasok..... Persze tisztelet a kivétel. Ha én tudtam volna fejleszteni, nem kaptátok volna meg ingyér, az biztos.
-
Sanctus
aktív tag
-
Sanctus
aktív tag
válasz gaBIKA1978 #841 üzenetére
Szerintem nem töltik -még- olyan sokan! Pusztán szívat a szolgáltatód!
Engem meg a kölyök kutya! Elrágta a kültéri wifi antenna utp kábelét (5 GHz-es wifi hálózatról kapom a netet), és elment a netem kapálni
Mert ezek a buzik olyan faszául bekötötték, mintha csak egy hétig kellene ott felszerelve legyen....Honor M5Pro
-
coyote55
őstag
Egyszerűen.
Először telepíted az Apps2ROM.apk-t, azután az illető alkalmazást. Az Apps2ROM szépen berakja a ROM-ba. Csinálsz egy rendszermentést, és abban már rendszeralkalmazásként van, amit szeretnél.
Arról ne feledkezz meg, hogy amennyiben valamelyik rendszerfájlt cseréled, akkor az eredetit még a mentés előtt törölni kell.Memento Mori!
-
birel
csendes tag
Probáltam már olvastam play-be hogy viszi a flasht, felraktam de nekem csak olyan flash tartalmat visz amit a többi is. A bővítményekben se találtam Most a maxthon-t használom az gyorsabb szebb, nincs valami működő külsös alkalmazás flash tartalmakhoz? Sanctus: De garis, csak ajándék fülessel nem akartam visszarohangálni meg amúgy sincs közel a bolt, kiprobáltam pár telón a nívósabb 60e környéki és fölötti android telóknál müködik, iphone-on is, de olcsóbb androidokon problémák vannak. Érdekes... egyszerű tervezési hiba, vagy szándékos? Valószínű soha nem tudom meg, de a gyorskötöző bevált. Igaz elég alpári egy drága fülesre dehát ezvan.
-
pakriksz
őstag
valaki belökhetné a vodka agps szerver adatait.
Troll (nemhivatalos definíció): az akinek véleménye nem tetszik nekünk/nem értünk vele egyet. (10-ből 9 fanboy ezt ajánlja) || Fanboy 8 in 1 (Intel, AMD, Nvidia, konzol, PC,+minden politikai oldal) hiszen "ahol nem mi vagyunk, ott az ellenség"
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest