-
Mobilarena
Ez egy összefoglaló, amiben sok kérdésre választ találsz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi++
csendes tag
Valaki leírná nekem szájbarágósan hogyan kell a gyári romot visszarakni a telefonra!
Recoverym nem működik!!! -
qltsar
veterán
Módosított recovery telepítése & ROOT jogosultság megszerzése:
1. Kapcsoljuk be az USB Hibakeresés opciót a Beállítások -> Alkalmazások -> Fejlesztés menüpont alatt, majd csatlakoztassuk a készüléket a számítógéphez.
2. Töltsük le a készülék drivereit: [link], majd az ismeretlen eszköznek tallózzuk be a letöltött fájl kitömörített mappáját.
3. Ha minden sikerült kapcsoljuk ki a készüléket, húzzuk le a kábelről, vegyük ki az akkumulátort, majd helyezzük vissza. Ezután a készüléket bootloader mode-ba fogjuk indítani. A hangerő le gomb folyamatos nyomvatartása mellett kapcsoljuk be a készüléket, és bizonyosodjunk meg arról, hogy a fehér hátteres zöld android logo-nál megállt a készülék.
4. Töltsük le a következő fájlt, majd csomagoljuk ki egy tetszőleges helyre, és indítsuk az install.bat file-t, ha a flashelés waiting for device üzenettel várakozik, akkor sajnos a készülék driverei nincsenek feltelepítve helyesen.
5. Ha minden rendben lezajlott, akkor a készülék újraindul, és betölt a rendszer. Csatoljuk az SD kártyát, és juttassuk rá a következő file-t: [link] Ne csomagoljuk ki, így ahogy van az SD kártya gyökerébe másoljuk egy filekezelő segítségével.
6. Kapcsoljuk ki a készüléket, majd indítsuk recovery üzemmódba. A hangerő fel gomb folyamatos nyomvatartása mellett kapcsoljuk be a telefont, és várjunk amíg be nem töltődik a recovery.
7. Az elég gyatrára sikerült képek alapján telepítsük az update csomagot: [link]
8. Lépjünk ki a főmenübe, és a Reboot system now menüpont segítségével indítsuk újra a készüléket.
9. A következő indításnál készülékünk rootolt.
/A fent leírt folyamat véghezvitele garanciavesztéssel jár, a telefonokban okozott esetleges károkért felelősséget nem vállalok!/
[ Szerkesztve ]
-
Tomi++
csendes tag
Az üzenet alkalmazás ikonját vissza tudom valahogy csinálni??
-
-
Tel Chi
tag
Sziasztok az a gondom, hogy a teló kiírja, hogy kevés a tárhely, pedig szinte semmi nincs a telóra telepítve, csak a memokarira.
Mit lehet tenni ilyenkor?Nokia 5800; Motorola Defy; Motorola Razr XT910; Huawei Ascend Mate 6 ; SE Z1 Compact; SE Z3 Compact; Samsung A7; Iphone 5s 32gb
-
Töki bácsi
aktív tag
Bocsi, ha túl egyértelmű lenne amit kérdeznék, és a fórum bejegyzései között sem találtam (lehet, hogy itt van valahol ), de kérdésem lenne, hogy a fenti állapotsávban mitől függ, hogy épp fehér, vagy sárgás-zöld az ikonok színe? A WiFi és a hálózat ikonjáról van szó.
osu-no seishin
-
qltsar
veterán
válasz Töki bácsi #265 üzenetére
Ha aktiv a szinkronizacio akkor zold, ha nem akkor szurkes feher.
-
qltsar
veterán
válasz ritkamadár #268 üzenetére
Ez érdekes a HOME gombbal tudnod kellene OK-ézni, de most, hogy bekapcsoltam nekem sem megy :/ ezt nem értem, de valami turpisság lesz a dologban, mert én így csináltam.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Lejárt a szerkesztési idő. Valamiért megkergülnek a gombok, hogyha rajt van kábelen a telefon, és úgy indul a recovery, tehát ki kell kapcsolni a készüléket, miután felflashelt a recovery, majd kikapcsolni a készüléket, ezután a hangerő fel gomb folyamatos nyomva tartása mellett indítani a telefont, és várni addig amíg be nem tölt a recovery.
[ Szerkesztve ]
-
WindyJoe
aktív tag
Hali mindenki!
A leírások alapján én is tervezem rootolni a készülékemet, de mielőtt hozzákezdenék, szeretnék egy backup-ot készíteni a jelenlegi állapotról, hogy ha gond van, akkor gariztatás előtt vissza tudjam állítani.
Tehát olyan mentést szeretnék készíteni, amiből bármilyen ROM, root mod, stb esetén is vissza tudom állítani a jelenlegi állapotot...
Egyébként a recovery telepítése is garvesztéssel jár?
Ha a recovery menüből fölteszem a "Gyári magyar (érintetlen) backup: v01015(v152-0)"-ot, akkor elvész a recovery menüm is? Ezt elfogadják gariztatásnál, vagy minden képen az eredeti ROM-ot kell föltenni?Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
válasz coyote55 #272 üzenetére
Rootot hogy szüntetem meg?
Egyébként meg hiába szüntetem meg, az uninstallált faszbúk meg guguli+ nem fog visszamászni tőle, tehát látják h belepiszkáltam.
Valami olyasmi megoldásra gondoltam, h pl fastboot alatt PC-re lementeni valami progival.
Vagy valahogy dumpolni az egész romot sd-re.Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
coyote55
őstag
válasz WindyJoe #273 üzenetére
RootUninstaller progival megszüntethető a root.
A probléma ott van, hogy ha rendes recovery-t teszel fel, amivel mentést tudsz csinálni, akkor a kész mentést nem tudod visszatenni, csak a "babrált" verzióval - tehát bukod a garit.
Ráadásul egyre inkább úgy tűnik, hogy akarattal "butították le" a recovery-t, mert a régebbi verzió ebből a szempontból korrektebb volt. Úgy látszik, a Vodánál valaki(k)nek csípte a szemét a rendszer visszaállíthatósága.Memento Mori!
-
WindyJoe
aktív tag
válasz coyote55 #274 üzenetére
Tehát akkor sehogy nem tudom visszaállítani a telefonomat gyári állapotra egy root+uninstallok netán más rom felrakása után?
(nem szükséges a mostani állapot igazából, elég ha garinál nem pampognak h babrálva volt...)
MOD: tudom h nem ez a legmegfelelőbb topic, de ha valaki tud rá valami jóféle nem 6in1 kijelzővédőt rá az írja már meg...[ Szerkesztve ]
Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
WindyJoe
aktív tag
Olyat nem lehet csinálni, hogy a gyári "recovery" menüt visszaállítani?
Tehát ahol csak a kérdést teszi föl...Ki korán kel, egész nap álmos és fáradt lesz! (:
-
coyote55
őstag
-
gyuri86
tag
sziasztok.
felraktam egy DivX playert a smart II-re és egy sima avi film (350mb) akadozva megy csak rajta. A lejátszó neve Rock Player. Gondolom a dekódolás sebessége miatt van ez akadás?! Hasonló tapasztalat valakinek? -
gyuri86
tag
válasz ZeUS2140 #279 üzenetére
Felraktam a lejátszót és nem igazán fasza. 350mb-os mp4 fájlt próbáltam és csúszik a hang, a kép is lassú kicsit, látszólag nincs meg a 25fps. Lehet az mp4-et nem szereti?
A teló nem igazán tökéletes, gyakran fagy, és hamar leeszi az aksit is, de nem hiszem hogy emiatt csúszik a hang. -
ZeUS2140
aktív tag
Hirtelen felindulásból tömöritettem egy vidit.
1.4gb-os mp4.(x264, 480x320, 1500 kbit, aac 44.1kHz, 192kbit hang)Akadás mentesen megy. Beletekerés is szinte azonnali folytatás.
Nekem pl sohasem fagyott a telóm és akksijához mérten kifejezetten elégedett vagyok a készenléti idejével.
Rakj fel feltétlen egy task manager progit, hogy ki tudd lőni a futó alkalmazásokat, mert egy restart után kb 10-15 progi is futhat a háttérben alapból.roeddie 0.1-es romom van
Apropó. roeddie befejezte az alcatel v860 projectet. Az utolsó romja a 0.9.6 valaki próbálja már, vagy próbálta? Vélemény?
[ Szerkesztve ]
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
gyuri86
tag
Az számít valamennyit hogy a lejátszó a teló memóriájában van tárolva, át lehet helyezni sd kártyára, az segít valamit?
Futó alkalmazásokban:
119mb foglalt
251mb szabad. Szerintem felesleges többet leállítani. -
Sanctus
aktív tag
válasz CarloToth #286 üzenetére
Szia! Nem tudom! nem kísérleteztem vele! A "másik fórumon" lévő csomagot viszont szépen feltolja, így azt hagytam a telefonon (jó kis román trágya, de rootuninstallerrel kitakarítottam a szutykokat belőle, csak az ékezet gond maradt az elküldött üzenetekben)
Honor M5Pro
-
yetir
tag
Sziasztok! Ma délután feltettem a telómra a roeddie v0.1 romot.
Az alábbiakat hibákat tapasztaltam (egyben lenne közte pár kérdés is):
- először is tele volt annyi programmal, hogy nem győztem törölni őket
- aztán nekem pár óra alatt lemerül az akksim (régen simán húzta egy napig)
- ami végképp idegesít, hogy minden kikapcsolás után elfejti a Facebook, Twitter azonosítókat és jelentkezhetek be újra, hogyan tudnám végleg megjegyeztetni a rendszerrel?
- nekem picit akadozósnak tűnik a rendszer, lehet, hogy az élő háttérkép miatt? nem tudom
- a térkép és a navigáció gombja alatt románul van leírva, hogy az micsoda, tudok ezzel valamit kezdeni?
- na de a legfurább és egyben legidegesítőbb, hogy az asztalon van (bocs, főképenyőn) XY alkalmazás gombja, na az viszont nincs bent a menüben és ugye be se nagyon tudom rakni, így most vagy 35 alkalmazás ikonja van kint a főképernyőmön amit utálok. erre tudtok valami megoldást?
- a menü görgetése se olyan mint rég, olyan akadozós lett az is
- van rajta elvileg valami hívásrögzítő, azt hogyan tudom előcsalni?
- van még pár furcsaság, ha eszembe jut még leíromAddig is tudok segíteni a fenti kérdések megválaszolásában? Biztosan jobban vágjátok a témát, mint én.
-
ZeUS2140
aktív tag
Nekem is az a rom van fent, de semmi ilyet nem tapasztaltam. Felraktam, átállitottam magyarrra és kinyomtam minden progit, ami nekem nem kellett. Van fent egy advanced task manager és freeze-eltem minden olyan progit, amit nem tudtam, hogy lehet-e törölni, de nem érzem hiányát. Ilyen élő háttér kép, meg ilyeneket instant töröltem. Most kb 2 napot bir egy töltéssel úgy, hogy kb 30-60 percet telefonálok meg párszor megnézem a leveleimet. gmail minden accountom megjegyezte. Nem tudom, hogy nálad mi lehet a gond. Igazából én kiszedtem mindent belőle, ami nem kellett, vagy nem tudtam, hogy mi az. Mivel nem tudom, mire való, ezért nem is kell nekem érted...
Próbáld meg task managerrel kilőni az összes progit és úgy használni. Ha akkor is merül, akkor szerintem más gond lesz nálad.
Hivas rögzitésre a call recordert használtam. Autómata és teszi a dolgát.
Remélem megoldódik a problémád!hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
cosgtsrex
tag
Üdvözlök mindenkit!
Olvasgattam a hsz-okat. Nekem is ilyen telóm van. Kb 2 napot szórakoztam vele, mire végül visszatettem a gyári mentésemet. Próbálgattam a RoEddie féle ROM-okat, is, de az SMS küldés ékezet nélkül kiakasztott kissé..
Recovery csak a 4 opciós működik nekem, ROM-ban volt olyan magyar (01016 és 01015) amit leszedtem és a touch gombok nem mentek, akkor boot.img és bootloader.img fájljaimat flasheltem vissza a mentésemből, az itt leírtak szerint: Link
Persze a recovery-ben nem működnek így sem.A ROM mentésről nem találtam se angol, se magyar nyelvű leírást, így gondoltam készítek egyet.
-Recovery Probléma új készülékeknél-
A régi Alcatel Recovery, amiben van "Backup and restore", "choose update zip from sdcard", stb, új készülékeken valószínű nem is fog soha sem müködni, nos ha már feltettük és nem mennek a touch gombok, vissza flashelhető fastboot-tal a 4 opciós, amit mindenki megtalál itt, és mindenkinek működik: XDA fórum Link - Good Recovery
Ha nem tudnád letölteni, regisztrálj, vagy lépj be az XDA-ra.A benne lévő "install-system-windows.bat"-ot így tördeld:
fastboot-windows.exe flash recovery recovery.img
fastboot-windows.exe rebootEsetleg, ha kellenek .BAT fájlok töltök fel Dropbox-ra kérésre.
Van teljes ROM flashelő illetve minden egyenként.-ROOT 4 opciós Recovery-ből-
A ROM mentéshez ROOT jogosultság kell, frissített SU és feltelepített, frissített BusyBox (Play-ből leszedhető ingyenesen).
Amit qlstar kolléga szépen leírt fentebb: itt.
Köszönet neki érte!Ezen csupán annyit módosítanék, a 4 opciós recovery-hez, hogy a letöltött VodafoneSmart2SU.zip-et nevezzük át update.zip-re, és úgy tegyük az SD gyökerébe, majd bekapcsoláskor PWR + Hangerő fel, rezgés után PWR elenged, Hangerő +-t tartsuk míg be nem jön a recovery, aztán nyomjunk Home-ot az "apply udate from sdcard"-on, majd "Yes".
Ha kész, "reboot system now", és ROOT-olt a teló.
Néha visszajön magától a szerencsétlen gyári beállításra visszaállító recovery, amiben csak pipa és X van, olyankor vissza kell flashelni a fentebb leírt Good Recovery-t Fastboot-ban.
Valószínű csak egyszer fogja behozni újra a 4 opciósunkat.
Boot.img és bootloader.img cserélje valószínű megoldhatja a problémát.-ROM Mentés-
Találtam lehetőséget, a jelenlegi ROM-unk teljes mentésére, ami a 4 opciós recovery-vel is müködik!
Erre való leírást sehol sem találtam én is csak véletlenül bukkantam rá!!
A Google Play Áruház-ból töltsük le ezt: ROM Manager (ingyenes)
Ez a program alapból CWM recovery felflashelésére való, de mi most Teljes ROM-unk mentésre fogjuk használni, mivel a telefonunkhoz sajnos nincs, és sztem nem is nagyon lesz se CWM, se Amon-RA, se xRecovery.A mentett ROM-ot később nyugodtan vissza flashelhetjük fastboot-tal.
A mentéshez szükség terület az SD kártyán: 300-500MB!-Leírás-
Nos akkor, feltettük, feltelepítettük.
Először is, kicsit át kell verjük a progit.
-Nyomjunk rá a "Flash CWM Recovery"-re kiírja a telónk modelljét, katt rá, közli, hogy nincs CWM Recovery hozzá, és kérdi, h tettünk-e fel kézileg recovery-t, nyomjunk "Yes"-t.
Ezután kérdi a CWM verzióját, itt 2.x és 3.x+ van, nekem mind2vel működött a mentés, nyomjunk rá valamelyikre. Aztán közli hogy elmentette a beállítást.
-Görgessük le a menüt és látjuk "Backup and Restore" csoportot.
Nyomjunk a "Backup Current ROM"-ra, felugrik egy ablak, ez a leendő mentés mappánk neve, alapértelmezetten dátum és idő, nyomjunk "OK"-t, majd a program kéri a Root jogokat. Nyomjunk "Allow"-ot majd a teló újraindul, bár az első restartnál valószínű nem fog még menteni, mert azt hiszi nem kapott Root jogot, így simán csak újraindul vissza a rendszerbe.
-Ha ez megtörtént, indítsuk el újra a ROM Manager-t és már csak a "Backup Current ROM"-ra kell nyomnunk, megkérdezi a mappát újra, "OK"-ra nyomunk és amint újraindul, már láthatjuk is, hogy elkezdi menteni a ROM-unkat, majd ha befejezte újraindul a telefon a vissza rendszerbe.A mentést később megtalálhatjuk az SD kártya gyökerén belüli "clockworkmod/backup" mappában és ugye a sok szám mappában (dátum és idő), vagy amit beírtunk előbb.
Ha lementjük számítógépre, akár törölhető is a telefonról.Remélem segített azoknak akik nem tudtak menteni.
További jó fórumozást![ Szerkesztve ]
Nothing is true, everything is permitted.
-
cosgtsrex
tag
válasz WindyJoe #275 üzenetére
Üdv WindyJoe!
Sztem visszaállítható gyárira, ha sima gyári rootolatlan ROM-ot felteszel, mindennel.
Próbáld ki ezeket:
01015 gyári
01011 gyári
Az utóbbi nem rootolt, csak rootolható, de az a fájl neve. Innen van, itt találsz leírást: Link
Ha a boot.img és bootloader.img kellene a régi, töltök fel dropbox-ra. Nekem most is a pipa és X-es recovery van, mindig visszateszi erre. Ez a "TCL@50029-1 #1"-es kernel. A "TCL@50030-1 #1"-es kernel már a nem működő touch gombos recovery-s, rendszerben sem működtek a touch gombok csak boot.img és bootloader.img cserével.All-in-one.bat-ba ezt, így töröl is:
@echo off
echo(
echo ERASING
echo(
fastboot -w
echo(
fastboot erase boot
echo(
fastboot erase recovery
echo(
fastboot erase system
echo(
fastboot erase custpack
echo(
echo FLASHING
echo(
fastboot flash bootloader bootloader.img
echo(
fastboot flash boot boot.img
echo(
fastboot flash recovery recovery.img
echo(
fastboot flash system system.img
echo(
fastboot flash custpack custpack.img
echo(
echo Processes finished.
echo Press any key to reboot phone and exit.
pause>null
echo(
fastboot rebootHa segítség kéne szólj. Üdv!
[ Szerkesztve ]
-
cosgtsrex
tag
Jut eszembe, ha vkinek nem menne a fastboot mód, akkor vegye ki az akksit, hátlap vissza, le gomb nyomva tart és úgy rá az USB-t. Nekem csak akksi nélkül megy be fastbootba!
-
-
ZeUS2140
aktív tag
Jó és hasznos kis összefoglaló irás! Köszi!
hülye ember nincs, csak keveset kérdez...
-
cosgtsrex
tag
válasz coyote55 #294 üzenetére
Üdv!
A VodafoneSmart2SU.zip átnevezését asszem az XDA-n láttam, kipróbáltam és bejött.
Nos, a ROM Manager...
Sajna nem tudsz ezzel sem CWM-et varázsolni rá, csak ROM-ot menteni.
Mindig kiírja, hogy ehhez a készülékhez nincs CWM.
Viszont bármilyen fajta javítás ami .zip átnevezhető update.zip-re és a 4 opcióssal almazható, nagyjából a partícionáláson kívül ugyanazt tudjuk így is, mint egy CWM-ben.
Bár lehet ha átírjuk a build.prop-ot más teló nevére, akkor felenged rakni CWM-et, de azt inkább nem vállalom be.
Úgy bukkatam rá, hogy erőltetni akartam rá, 4 touch gombos és 320x480-as felbontású HTC-khez készült CWM-et. Persze nem sikerült, majd lehet próbálkozom még hasonlóval.
Majd tovább nyomkodtam, mire végre elkezdett menteni, és bele mertem fogni a flashelésbe.
Sztem saját recovery-je nem lesz, mert nem néptelefon, bár jó lenne.Üdv!
-
cosgtsrex
tag
A #292-es hozzászólásomból kimaradt a userdata.img, ami a saját alkalmazásainkat flasheli.
A teljes .bat nekem így néz ki:@echo off
echo(
echo FORMATTING...
echo(
fastboot -w
fastboot erase boot
fastboot erase recovery
fastboot erase system
fastboot erase custpack
echo(
echo FLASHING...
echo(
fastboot flash bootloader bootloader.img
fastboot flash boot boot.img
echo(
fastboot flash recovery recovery.img
echo(
fastboot flash system system.img
echo(
fastboot flash custpack custpack.img
echo(
fastboot flash userdata data.img
echo(
echo All Process finished.
echo Press any key to reboot your phone and exit.
pause>null
echo(
fastboot rebootTörlöm is a régi .bat-okat...
-
FlickAir
aktív tag
Négy hónapja használom ezt a készüléket. Az előző napok bejegyzései és az eddig szerzett tapasztalatok, kutakodások alapján összeraktam egy egész kellemesen működő ROM-ot.
Amit tartalmaz:
-V01016-os eredetileg román system.img, ami tud magyarul, és ROOT-olt!!!
-4 opciós recovery.img
-Viber
-Holo laucher
-xPhone tárcsázó
-Handcent SMS és üzenetküldő
-Jetaudio pro MP3 lejátszó
-Dolphin Mini böngésző
-Barcode Scanner
-AdFree az idegesítő reklámok eltávolításához
-Vodafone Time & Weather widget
-QickPick képnéző
-WiFi Power Sawer
-Total Commander
-Cosmos aksi kímélő alkalmazás (nekem majdnem megduplázta az üzemidőt)Ami ki lett takarítva:
-Google keresés
-Hang kereső
-TTS (szövegfelismerő alkalmazások)
-Google Térkép, és a hozzávalók
-Gyári böngésző, zene lejátszó, képnézőLetölthető innen: https://docs.google.com/file/d/0BwtCqzWDJX54QS1jdkRjbl9fOU0/edit?pli=1
Telepítés a már megszokott flashelős módszer:
1. A .7z kiterjesztésű fájlt kicsomagolni
2. Telefont fastboot (flash) módban újraindítani (Hangerő LE + Power)
3. USB kábel csatlakoztatása
4. a "0. All-In-One-Ok.bat" elindítani (köszönet cosgtsrex-nek)Géptől függően kb 5-10 perc alatt lefut a telepítés, közben egy command page ablakban látod, hogy éppen hol tartasz. Ha kész, újraindul a teló.
Nekem jelenleg a belső tárhelyemből 44 Mb foglalt, 128 Mb szabad, RAM-ból (futó, illetve gyorsítótárazott alkalmazások) kb 145 Mb foglalat, kb 240 Mb szabad.
A végére egy jó tanács: ne használj semmilyen Task killert, memoria takarítót, meg egyéb ilyen "gyorsító" hülyeséget, mert ettől nem lesz jobb. Ez az android verzió már teljesen jól kezeli a memóriát, eddig soha nem fogyott még el.
MINDENKIT NYOMATÉKOSAN MEGKÉREK, HOGY CSAK A SAJÁT FELELŐSSÉGEDRE CSINÁLJ BÁRMIT, ÉS CSAK AKKOR, HA TUDOD MIT CSINÁLSZ, ÉS VISSZA IS TUDOD RAKNI A Z EREDETI RENDSZEREDET!!!
KÉRDEZNI NEM SZÉGYEN, SZÍVESEN SEGÍTEK, PRIVÁTBAN MÉG TELEFONSZÁMOT IS KÜLDÖK, DE SEMMILYEN FELELŐSSÉGET NEM VÁLLALOK A FENT LEÍRTAKKAL KAPCSOLATBAN!!!
THL 4000, T6S, T6 PRO; CUBOT S168 ,S200, S208, S308, X9; DOOGEE DG310, DG550, DG700, DG800; LANDVO L200, L200S LTE/4G, L550 OCTA CORE http://goo.gl/EjdzIj
-
cosgtsrex
tag
válasz FlickAir #299 üzenetére
Szép munka, FlickAir!
Köszönet érte!
Teszem is fel próbálgatni.
Igazán nincs mit a .bat-ért, azt hiszem XDA-s volt, csak átírtam néhol.
A build.prop moddolt? Esetleg érdekel?
Én kiszedtem a Vodafone bekapcs, kikapcs képet:#Boot and Shutdown animation OFF
debug.sf.nobootanimation=1
debug.sf.noshutdownanimation=1Ez a root/system-ben és a root/custpack-ban van
(A system-ben lévő töltődik minden indításnál, a custpack-os sztem csak factory resetkor íródik át a system-be.)
Azért nem árt a jelenlegit lementeni.
Úgy emlékszem a nobootanimation előtt csak "#" van azt csak törölni kell.
Ha esetleg kell moddolt magyar ROEddie és alap Vodafone Stock HU Hibrid szólj, illetve szóljatok.
Sima magyaron megy, illetve arra való, nekem 01016-on fut.
Benne van egy csomó ROEddie javítás, minőség tuning, illetve JIT.
Ja am root/custpack/plmn-list.conf-ban át lehet írni a szolgáltatót a saját nevedre.
{216, 0x70F, "ezt", "ezt"
Nekem mindig azt írja amit beírtam.Örülök, hogy más is tesztelget, csinálgat dolgokat!
Kernel-t kéne már csak feltörni, na meg a recovery.
A 4 opciós billentyűit kéne valahogy beleültetni a moddoltba.
Nekem RoEddie v0.8 vagy v0.5 kéne próbálgatni.
Tudsz linket adni? Vagy esetleg más tudna?További szép estét! Jó fórumozást!
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen autót vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest