Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Teasüti

    nagyúr

    válasz #15779328 #71619 üzenetére

    Oké, értem, hogy szarrá lehet konfigurálni.
    Akkor azt válaszoljátok meg nekem, hogy miért lenne nekem szükségem arra, hogy egy játék alatt a default-tól eltérő ventiszabályzást aktiváljak? Csak így a példánál maradva.
    Mi olyat ad hozzá az életemhez, ami felett idáig elsíklottam? Mi az a felhasználói igény, ami ezt indokolja, hogy programonkénti profilokat töltsek be?
    Mi köze van a játéknak bármihez a vízhűtés kapcsán?

    Ugye maga a ventivezérlés az léghűtéssel is teljesen megegyezik és ilyet azért már minden PC-s látott már életében. De én még soha az életben nem profiloztam hűtést alkalmazás szerint. Minek? :)
    Egyszer be van állítva a CPU (lég)hűtő is, amikor összerakja az ember a gépet, aztán elfelejti, hogy létezik. Néha hallja a hangját terhelésen... Ha ez zavaró, akkor meg jön a víz indokolatlanul sok hűtőfelülettel és soha többet nem fog hallani szélzajt. Onnantól meg már nem qrvára mindegy, hogy 20% és 50% kitöltési tényező között mikor mit csinál a vezérlő azokkal a bazi nagy néma Noctua lapátokkal? :N


    #71621MPowerP
    Én elhiszem, de még mindig engem győzködnek. :B
    Most már körüljártuk a védelmi funkciókat is, amiben szintén nem úgy látom, hogy üzembiztonságot veszélyeztetó módon elmaradni az alaplapi vezérlés a 3rd party mögött.
    Körüljártuk a venti szabályozás témakörét A-tól Z-ig és az alapfunkciók is megegyeznek.

    Egyedül kényelmi funkciókat meg eye candy RGB módokat láttam idáig megemlítve, meg most ugye a profilozás jött fel még, amiről még nem döntöttem el, hogy melyik kategóriába soroljam. Ezt bedobom a "nem fontos" dobozba. :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák