Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz proci985 #44520 üzenetére

    A mostani systemben 2db 420-as radi van, egy 60-as es egy 86-os. Anno SLI-m es CF-em is volt, igy ez volt az esszeru. Na most ezeket nem szivesen dobnam ki, es nekem idealisabb is lenne, ha fizikailag is kulon koron lenne a cpu es a vga az egyszerubb szerelhetoseg miatt.

    Most azt nezem, hogy a haz szellozese hogy van kialakitva. Mert az alkatreszeknek is kellene keves friss levego, mivel az alaplap az nincs es nem is lesz vizezve, es a memoriaknak is kell a rendes szellozes.

    JasL: Jelen helyzetben is igy tudtam csak megoldani. Illetve a Monsta van elol, azt szantam a VGA-knak. Onnan megy a cpu -ba a viz, es aztan a felso 60-asba. Szoval a hazba az a levego megy be, ami a VGA-bol ered(ez persze sarkitott), igy a cpu radian is az megy at, tehat nem idealis. Persze a VGA-k meg SLI-ben sem mentek 42 fok fole igy sem....

    Az megoldhato lenne, hogy ebben a hazban az elso radi lenne a cpu-e, azt feltolnam teljesen felulre. A meleg ugyis folfele aramlik, igy ha a hatso oldalon a VGA radijat pedig az aljara raknam, csak 280-on fednek egymast, valszeg az is hideg levegot kapna. Sot, meg egy terelolemezt is be lehet biggyeszteni oda...

    DigitXT: A MO-RA -val tobb baj is van. Pl. nem talalom a modjat, hogy tudnam megoldani, hogy elegens legyen a kivezetes a hazbol. A masodik, hogy a radi kb. 1.2m -re lenne a geptol, tehat kell plusz 2,4m csovezes. Persze tudom, a legjobb az lenne.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák