Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • janos666

    nagyúr

    LOGOUT blog

    válasz ViZion #33532 üzenetére

    Senkit nem biztattam arra, hogy állítsa a szükségestől lassabbra a pumpáját. Egy olyan társalgáshoz akartam hozzátenni pár gondolatot, ami dinamikus szabályzásról szólt (ahol bizonyos hibahatáron és biztonsági ráhagyáson belül pontosan annyira forog/mozog/csobog minden, amennyire szükséges neki, se jobban, se kevésbé...).

    Azt arra írtam, hogy ha valaki szeretné dinamikusan szabályozni a pumpa és/vagy ventilátor fordulatot, akkor igazából a szobahőmérséklet és vízhőmérséklet különbségét lenne ideális figyelembe vennie a ventilátor szabályzáshoz.

    Szerinted több, mint elég stabil a szobahőmérséklet ahhoz, hogy állandónak tekintsd, szerintem 10 fokot is ingadozhat, így attól függően, hogy ki milyen precíz szabályzást szeretne és mennyire hűti/fűti a szobáját (illetve milyen éghajlat alatt él), akár figyelembe is vehető, de egyébként egyetértek, hogy legtöbbeknél valószínűleg tényleg elhanyagolható, csak megjegyzésként fűztem oda, hogy igazából ezt kéne figyelembe venni, mielőtt elkezdünk élni a gyakorlati egyszerűsítésekkel és elhanyagolásokkal.

    TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."

Új hozzászólás Aktív témák