Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • proci985

    MODERÁTOR

    LOGOUT blog

    napi worklog

    - ha a hatso 120as ventihely moge alartok meg egy radit kivulre, mert ugye kint is van, megsincs kulon a geptol, megiscsak kulso egyseg, akkor a csovezes a haz kivagott lyukan at potencialisan egy elmeny lesz
    - a lyuk hatul jobb esetben 16os kulso atmerore.
    - az EK XTX bordan a tavolsag a radiator es a csavarhely kozott aszimetrikus. ovatosan a csavarozassal.
    - alapszabaly: boutique builder gepnel sosincs telepakolva egy nagytorony cuccal, es a "hogy engedem le / hogy szerelem ki a pumpat" kevesbe fontos. gyengebb kabelrendezesu hazban ugy, hogy a 650es corsair HX osszes csatijan log valami, na az ugy nem lesz clean. ellenben ma egyszerubb volt berakni teszt celjabol egy molex duplazot, mint nekiallni leszerelni a ket zalman es az egy lianli panelt mert nem fertem hozzajuk.

    pozitiv csalodas:
    - a lamptron CW611 egyszemelyben kivaltja a ket zalman mfc1plust es a lianli tr5ot. viszont a pumpa visszajelzesenek az alaplapra visszakoteset meg nem oldottam meg, szoval jelenleg valszeg megy a kulcsszo a valszeg
    - nem tudom mi a hangos jelenleg a gepben, de nagyon ugy nez ki nem a pumpa. remek, megse kell D5
    - lehet coil whineol a 290x, de ezt meg mindig nem tudom izolalni.

    negativ csalodas:
    - masfel oranyi radiator - tavtarto - washer - venti - 45fokos csati - csati - cso nezegetes utan feladtam hogy en ma leeresztem a rendszert es felrakom a hatso radit. a kabelezest meg foleg.

    es egy kerdes: vannak a szep 180fokos csatik, pl ha ebbol kettot egymasrarakok akkor az mennyire lesz necces aramlas szempontbol? ket ilyen lenne a rendszerben, plusz talan 3-4 45fokos csati, a tobbi mind megy egyenesen.

    [ Szerkesztve ]

    Don't dream it, be it. // Lagom amount.

Új hozzászólás Aktív témák