Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • narumon

    őstag

    válasz vakablak93 #13358 üzenetére

    Ezt már most mondom, hogy nem lesz jó - egyrészt szarul fog kinézni a szembe kamerán, hogy te ott baktatsz mögöttük. Másrészt aztán meg beelőzöd őket és rohansz a másikhoz. Ne haragudj ez nagyon naív elképzelés. Oda kell egy másik ember és kész, vagy előre lerakod fixre és az olyan. Ezt a zoomolást amúgy sem értem, törném el kezét aki ilyet csinál 2019-ben. Nem iskolai videó - videózás közben nem zoomolgatunk, ezt felejtsd el.
    Egyébként nézem vannak jó fix obijaid, vigyed azokat és minden meg van oldva. Ha jönnek be akkor te azt veszed fel ahogy jönnek 4K-ban 3-4m-re tölük így ha FullHD anyagot adsz át akkor van mozgástered közelíteni. Ha beértek akkor mész srégen mögéjük mert többnyire a pap beszél - legyen benne, hogy kikhez beszél, de te a pap arcára fokuszálsz mert ő beszél. A fixen telepített kamera veled egyoldalon (hogy te ne legyél benne) de átlós szögben veszi, azaz a pár arca van jobban fokuszban de benne van a pap is srégen, hogy tudják ki beszél. Ha ez megvan akkor vágáskor a kettőt tudod váltogatni aszerint, hogy mikor melyiket akarod mutatni. Gyűrűhúzáshoz a kezedben lévővel mész közelebb (de megintcsak ha 4K-val veszed és FullHD-ban adod le, akkor nem kell túl közel menni majd editáláskor kivágod a képet, nem kell berongyolni a fix kamera elé).

    Bocs, hogy keménynek tűnők de úgy nézem most csinálod az elsőt, én meg kb 60-on vagyok túl...

    Szerk: Jah még egy dolog - azt felejtsd el, hogy te esküvő közben obit cserélsz, lemaradsz mindenről. Folyamat közben nincs idő obit cserélni. Amit feltettél az elején az lesz rajta addig ameddig kimentek.

    [ Szerkesztve ]

    https://www.facebook.com/Naruvideo

Új hozzászólás Aktív témák