Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Noddy

    senior tag

    válasz Huma #16570 üzenetére

    Ha a pizzázó dolgozói fogságban tartják, kínozzák és sanyargatják a szeretteidet, azokat rabszolga munkára kényszerítik és ezt a dolgozók családtagjai élvezik és támogatják, valamint előtte 9-szer! figyelmezteted, hogy ne csinálják akkor teljesen jogos. Itt nem egy pizza megrendeléséről van szó, de neked lehet ennyit jelent a szeretteid sorsa...

    A Bibliában az van benne, hogy az emberi kegyetlenkedés elnyeri méltó büntetését, ezért ne gyilkolj, Isten büntetése minden esetben megérdemelt.

    A köznépnek is volt része a zsidók szenvedésében.

    Igen, a vesztes oldalon harcoltunk. Ez nem a vezetők döntése volt, nem ők döntötték el, hogy melyik oldalon harcoljunk, vagy egyáltalán harcoljunk-e?

    [link]
    "De ha repülővel megyünk, és viszünk gyógyszert meg fogorvosi felszerelést – magyarázták Steve-nek –, akkor örülni fognak nekünk. Miközben segítünk rajtuk, beszélhetünk nekik arról, amit »Isten vésett a kőbe« – azaz Isten Igéjéről.”
    Tehát nem kötötték hithez az orvosi segítséget. És ez csak egy példa. Minden misszió így működik, segítenek, de nincs feltétele a segítségnek.

    Jesus my savior, not my religion. - Jéghegy nem talál ibolyát.

Új hozzászólás Aktív témák