Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Remus389

    veterán

    válasz HellGreg #1307 üzenetére

    A szolnoki reptár nagyon jó, kb 3 hete voltam, meg lehet tapizni a MiG-eket és a Mil helikoptereket, be is lehet ülni MiG-21-be.

    Amikor én voltam, volt kiállítva egy Spitfire és Messerschmitt, kölcsönbe volt, nem tudom még ott vannak-e, bár rám túl nagy hatást nem gyakoroltak, óriási maketteknek tüntek. A roncs Iljusin IL-2-es viszont tetszett, jó hogy meghagyták ahogy találták, több részlet látszik (meg persze olcsó megoldás :D )

    Igazából az tetszett hogy odamehettél még a MiG-29-eshez is és kedvedre tapizhattad, meg mozgathattad a dolgokat rajta. (A MiG-29-es volt persze a sztár, a legtöbb ember ott ólálkodott :D )

    Volt két nyugati gép is, sajnos két egyforma típus, egy török és egy német Starfighter. Ami feltünt nekem az orosz cuccokhoz képest, hogy sokkal kifinomultabbaknak tüntek, kecsesebb darabok, közelről is, például a futómü is. Sikerült kinyitnom rajtuk a tankolónyílást meg katapult nyílást vagy mit :D Meg lehet forgatni a kerekeket, ilyesmi. (állványon vannak)

    Az orosz cuccok bunkóbbak, de pont ez ad nekik egy kis varázst. ;]

    Amit szívesen látnék a múzeumba, egy leselejtezett F-16-ost talán nem lenne olyan nehéz és drága beszerezni, van belőlük bőven világszerte.

    Meg egy Szu-27 se ártana, az ukránoknál vagy a (fehér) oroszoknál biztos rohad pár darab, persze elkérnének érte milliókat. Az meg olyan szép formájú.

    Persze felújítva kiállítani.

    [ Szerkesztve ]

    Már csak egy darab maradt!!! https://hardverapro.hu/apro/burson_v5i_dual_opamp_1_darab_2/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák