- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
-
Mobilarena
Ez egy agyalós-beszélgetős Covid-19 topik. Érvelni kötelező, a másikkal foglalkozni tilos, rettegőzés duplán, a szemlélet tudományos (a "meddig maradjanak a lezárások", azaz a társadalmi rész elfér, de csak szűken/járványhoz kapcsolódóan), ergo nem oltásellenes, nem hit alapú. Ami ebben a szellemben íródik, marad, ami nem, az nem, téríteni meg se próbálj.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Coyot
őstag
válasz Ringman #53647 üzenetére
Tünetes vagy és nincs semmi komoly gond, akkor maradj otthon orvoshoz oda sem szabad menni. Így tesztelve akkor lesz a pici, ha elég sokáig lesz szarul hozzá, hogy muszáj legyen megvizsgálni, megfutottuk már ezt a kört tavaly is valami rsv jól elkapott minket, akkor is 2 hét után mondta azt hogy mostmár vigyük be mert megnézi.
Én megveszem a tesztet nem para. De ha 5ből 1 teszi meg azzal nem vagyunk sokkal előrébb. Holnap rendelek párat abból a nyalókásból amit Parci linkelt.
Má' nem
-
Dare2Live
félisten
"Nem sok értelme van a másodikat hajtani."
Mért nincs?
@8th ~hete én is ráfutottam egy csúnyára ott 20:00kor a néni déltől várt sürgösségin, feleségem azért jött el mert megsúgták neki, hogy baleset volt és éjfél elött nem fog sorra kerülni. Ami egy 1.5évessel nem mókás.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
Asbee
veterán
válasz Ringman #53647 üzenetére
Sokan nem basznak rá, de ha jelenleg nekiállnak mindenkit tesztelni, akkor lassan gyógyszert sem lehet felíratni oda jutunk. Vagy dolgozzanak 0-24? Egyébként a tesztek nagy része amit osztottak rég lejárt. Még cikk is volt róla.
Az államnak kellene ingyen vagy nagyon olcsó gyorsteszteket biztosítani. Angoloknál sem háziorvoshoz rohangál az a rengeteg ember.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
teljesen egyetértek az általad írtakkal.
viszont addig is, aki nem akar/tud erre költeni, annak ott van ez a lehetőség is.
(azt hittem amúgy, hogy nem egyszeri szállítmány volt, hanem folyamatosan adják nekik.)
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
Asbee
veterán
válasz Ringman #53654 üzenetére
Én akikről tudok kaptak újabb szállítmányt is, de nem olyan sokat. Illetve ők csinálják is a teszteket, de most, hogy így bedurvult, szinte már lehetetlen. Van, hogy inkább odaadják az érintetteknek és megkérik teszteljék le magukat.
Hát ja, lényegében amelyik családba most bejut átmegy mindenkin elmondásuk alapján. Viszont tényleg nagyrészt enyhe, nátha, torokfájós tünetek, esetleg 1-2 nap hőemelkedés. Az átoltottság elég jó erre felé, mondjuk ez is belejátszik.[ Szerkesztve ]
-
Ringman
nagyúr
felénk még nem durvult be (békés megye, ~5k-s település), de így is sok pozitív teszt van. vsz. elkövetkezik az az idő is, amikor nem lehet tartani az iramot (újból). nálunk az asszisztens tesztel (házi- és gyerekorvosnál is)
oltottság szerintem nem túl fényes.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
HÁZIGAZDA
válasz Chesterfield #53658 üzenetére
teljesen felesleges megpróbálni megfertőződni, ez olyan, mintha ingyenesen hozná a csomagot a futár, de te inkább azt választod, hogy bemenj sz.pni a postára
(no meg amúgy sem jó ómen, mert aztán megrángat, és akkor hülyén pislogsz, hogy házhoz mentél a pofonért)
na, mindenkinek jobbulást!
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
félisten
válasz Dare2Live #53652 üzenetére
Ugye nem azt mondom, hogy nincs is ertelme a masodiknak. Viszont esetunkben:
- dec 17-en oltas vuhani torzsre
- kb. jan 3-an fertozes, omicron.. namost ami miatt nem surgetnem a masodikat kulonosebben:
- adminisztrativ elonye ugye nincs, iskolaba jarhat, stb.
- a Pfizernel is ugy nez ki, hogy jobb a nagyobb oltaskoz
- az eredeti vuhani torzs elleni oltas egyre kevesbe relevans
- most esett at a fertozesen
- az ateses + oltas + 8 eves eletkor osszessegeben rendkivul alacsony kockazatot ad a kovetkezo par honapra Covid szempontjabolTehat nem latok eros ervet arra, hogy most minel hamarabb rohanjak vele a masodikra.
while (!sleep) sheep++;
-
Ringman
nagyúr
így nehéz lesz:
Study Of NBA Omicron Cases Finds Many Still Infectious After CDC-Recommended Self-Isolation Period EndsEladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
SOAD19
addikt
Korábban már láttam, ezt a videót, most megint feldobta a fb. Szórakoztatás gyanánt bedobom . Népírtás, előrejelzés, mely országban mennyire csökken a népesség '25-re. Csak egy pl. Németország 28M-ra csökken, végük van, mint a botnak.
[link] (9:11-től)[ Szerkesztve ]
-
HÁZIGAZDA
illetve a relatíve alacsony kockázat mellett ott van az is, hogy ha később zsákolja be ezt a vuhani pfizer 2/2-t, akkor is sokkal jobban hat, mert a most begyűjtött omikron alapú védelmet boostolja, míg ha két hét múlva beadjuk, akkor talán kevésbé.
dicranum scoparium + genista pilosa = :)
-
BlackV
őstag
válasz Chesterfield #53667 üzenetére
Ne ugorj! Csak az auto fordítód ragadt be valahogy..
-
gcsikos
tag
Ez most ki nem mondott nyájimmunitási kísérlet v adhoc fa...ság?
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10224316399772027&id=1665122122 -
Vesa
veterán
válasz SOAD19 #53664 üzenetére
10 percig bírtam...ezeket intézetbe kéne zárni. Sajnos nem tudtam nevetni rajta, sokkal inkább rémisztő ez a sok tanulatlan ostoba marha. Döbbenetes, mennyi hasonló szintű követőjük van. Billgéc, népirtás, illuminati, és a szokásos panelek, természetesen mindenki benne van a népirtásban, bankok, USA, EU, CIA, FBI, stb. (de ők azért ott a sátorban mélyen átlátnak mindent, mert olvastak egy...(tapsvihar!)_Blogot_).
tisn
Köszi![ Szerkesztve ]
A tudomány a valóság költészete!
-
tisn
addikt
gyerekek 3. oltasarol mi a mondas? csajom kerdezte, fianak lassan aktualis. (az en gyerekeimnek is, bar ok most elesben omikronozodnak, szoval felesleges)
ja lanyom osztalyaban 20 hianyzo, 10 igazolt covidos, a tobbi csak "beteg". aranyos volt, azt mondta, hogy a gyengek elhullottak
-
mpo
veterán
válasz SOAD19 #53678 üzenetére
Nem vagyok a FB-on, a Firefoxnál is a Noscriptben kell kattintgatnom, hogy lássak valamit, utána meg vissza a tiltást.
Nem keresem az agyhalottak társaságát.
Ez a hsz elég volt.
"Az oltottak egytől egyig elfogultak, sehogy nem lehet rájuk hatni, kezdem feladni velük az ébresztgetést..."Ha érted, akkor már elavult.
-
Imilenni
addikt
A laza témában nem kaptam választ:
Június 17.-én kaptam a második oltásomat.
Nincs harmadik!
Akkor az én igazolványom még február 15.-éig érvényes, vagy már nem mert eltelt a második oltás óta több mint fél év?
Ha közös hátrartásban élek egy most igazolt covid fertőzöttel, akkor karanténba kell vonulnom?[ Szerkesztve ]
Press "F" to pay respects.
-
Drizzt
nagyúr
válasz Imilenni #53680 üzenetére
Február 15-ig nem változik semmi a védettségi igazolványon, onnantól fog átalakulni úgy, hogy érvényes akkor lesz, ha 3 oltást kaptál, vagy maximum fél év telt el a második oltás óta. Tehát neked így február 15-ig nem változik semmi, onnantól megszűnik az igazolványod érvényessége, ha nem adatsz be harmadik oltást.
A karanténnal kapcsolatos kérdéskörben nem tudok nyilatkozni.I am having fun staying poor.
-
t72killer
titán
Nem fogja fel, hogy az 5g-csipszes baromságról meggyőzni az embereket ugyanaz a kategória, mintha a laposfölddel vagy a 7fejű sárkánnyal próbálkozna.
Ezzel a szinttel a hülye/8 szinten lévőkből kell továbbra is gazdálkodni, sorry... pedig kár, mert pl nem mindenki ujjong, hogy 6.0 hónap után már ki van kényszerítve a booster, EU direktívát telibesz.rva. De ilyen hozzáállással a lassabb tempóval haladókból nem esznek.
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Imilenni
addikt
Köszönöm srácok!
Azért ez elég vicces, hogy febr 15-éig simán mászkálhatok két oltással, de attól a naptól kezdve már nem számítok oltottnak, hiába járt már le most a fél év a második oltás utánPress "F" to pay respects.
-
[CS]Blade2
addikt
A cégnél durván 900-an vagyunk.
Most kaptam a céges infót:
A Pandémiás Operatív Bizottság a 2022. január 12-i ülésén elhangzottak alapján, Vezérigazgató Úrral történt egyeztetést követően, az alábbiakról szeretnélek tájékoztatni Benneteket:
Társaságuknál jelenleg 5 fő aktív COVID fertőzött van, illetve 1 fő van hivatalosan karanténban.A korábbiak:
2021. november 23-i
Társaságuknál jelenleg 13 fő aktív COVID fertőzött van, illetve 10 fő van hivatalosan karanténban.
16.-a
12 fő aktív COVID fertőzött van.
9.-e
6 fő aktív COVID fertőzött van.
2.
2 fő aktív COVID fertőzött van.Úgy látom, hogy itt még nem igazán van omikron, hanem a delta lecsengésénél tartunk.
Nagyjából a munkatársaim ~2%-a kapta el a deltát a 4. hullámban.
Szóval most nagyjából a november 9.-i szinten vagyunk. Komárom-Esztergom megye, és a legtöbb településen ott vagyunk, a legtöbb településről van munkavállaló. A PCR teszt ingyenes, és tovább 2 negatív tesztet kell produkálni a munkába álláshoz.Az átoltottságról nov 2.-án adtak ki adatot:
Társaságunknál az oltottsági arány fokozatosan nő, 605 fő már megkapta legalább az első oltását, amely az aktuális munkajogi létszám tekintetében 68,67 %-os oltottsági arányt jelent.
Mára valszeg megvan a 70%. -
-
MODERÁTOR
SirPocok?
3 nap alatt: 21 219 új fertőzöttet igazoltak, elhunyt 270 többségében idős, krónikus beteg, 2630 koronavírusos beteget ápolnak kórházban, közülük 228-an vannak lélegeztetőgépen.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
_NCT
őstag
Sziasztok! Covid antitest IgG tesztből melyiket érdemes csinálni? Medicover-ben csináltam az elsőt és józan eszem azt mondja, hogy a másodikat is ott végezzem az összehasonlítás miatt. Érdemes máshová menni, ahol Bau/ml-ben van megadva a mértékegység?
-
MODERÁTOR
válasz koncsik #53690 üzenetére
Részletesen:
Mivel a harmadik hullám lecsengése óta egyben közli a pénteki, szombati és vasárnapi adatokat a koronavírusról tájékoztató honlap, így az alábbi felsorolásban szereplő számok a hétfőn publikált adatok napi átlagát tartalmazzák, amelyek így nem pontos, hanem átlagolt értékek.
Új fertőzöttek számának napi átlaga: 7073 (a múlt pénteken közölt napi adatokhoz képest -1848)
Új tesztek számának napi átlaga: 27 396 (a múlt pénteki adathoz képest -2941)
Új halálos áldozatok számának napi átlaga: 90 (a múlt pénteki adatokhoz képest napi kb. +17)
Kórházi ellátást igénylők száma: 2630 (a múlt pénteki adatokhoz képest átlagosan napi kb. +6)
Lélegeztetőgépre szorulók száma: 228 (a múlt pénteki adatokhoz képest átlagosan napi kb. -5)
Az első dózissal oltottak száma: 6 319 434 (a múlt pénteki adatokhoz képest átlagosan napi +5037)
A második dózissal is beoltottak száma: 6 059 382 (a múlt pénteki adatokhoz képest átlagosan napi +2989)
A harmadik dózissal is beoltottak száma: 3 417 089 (a múlt pénteki adatokhoz képest átlagosan napi +31 810)
Egy héttel ezelőtt, a megelőző hétvégén átlagban 4885 napi új fertőzöttet találtak, és naponta 56-an haltak meg. Kórházban 2931-en voltak, 281-en pedig lélegeztetőgépre szorultak.Eladó játékaim, ha van éppen...(LEGO, Switch, PS4): https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/koncsik/index.html
-
Soulfly842
addikt
Kicsi a reprezentatív minta, de az alapján, hogy hányan írjátok itt a fertőzést, személyes érintettséget - ki fognak lőni elég rendesen a számok még.. pár nap tolódás van az adatokban.
Nem is emlékszek olyan időszakra, amikor ennyien kb egyszerre írták volna itt a fertőzés tényét
Kitartást mindenkinek, jobbulást és kívánom, hogy a lehető legenyhébb tünetekkel átessetek rajta.
-
tisn
addikt
tegnapi meccsrol
A maszkviselésről pedig az igazság az, hogy elvétve voltak, akik nem hordták. Rosszabbra számítottam. A média által súlykoltak hazugság. Legalábbis ránk magyarokra nézve. Persze láttam a szerb-horvát meccset, ahol mindez fordítva volt.
-
perempe
addikt
Én a BFZ bérletem miatt utaztam tegnap, a buszon láttam pár szurkolót, a mellettem ülő köhögött párszor. Rákérdeztem, 4x.xxxFt volt a 3 csoportkörös meccsre a bérlet, amivel más meccseket szerintem nem is látogathatnak, azokon pedig valószínűleg nincs szurkoló gyakorlatilag.
[ Szerkesztve ]
* Brahms: 4. szimfónia *
-
Dare2Live
félisten
válasz Imilenni #53687 üzenetére
amíg a tp rendszer kb bünteti a betegséget addig rengeteg beteg be fog járni. Max munkába induláskor beveszi a lázcsillapítót... hogy ne legyen feltünő.
Nálunk anno a megoldás az aki beteg az HOzzon lett.don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
mpo
veterán
Elfogadta a francia parlament: nem elég a negatív teszt a nyilvános helyekre való belépéshez, oltottsági igazolás kell.
Roland Gaross?Ha érted, akkor már elavult.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest