-
Mobilarena
Wise díjak [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
borix
őstag
Üdv.
A wise csinál olyat mint a revolut, hogy random (gyanús pénzmozgás) miatt korlátoz, ami után pl munkáltatói igazolást kér? -
félisten
Ez engem is érdekelne, hogy mi minősül gyanús pénzmozgásnak?
Főleg úgy, hogy meg vannak adva a személyi adataim, adószámom, stb."Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
-
félisten
válasz Oliverda #3406 üzenetére
Nem akarok semmit takargatni, csak nem szeretném, ha egy kritikus pillanatban leállítana a rendszer egy nem szokványos összegű tranzakciót, csak mert éppen "gyanús" a számukra...
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Oliverda
félisten
válasz UberMutant #3410 üzenetére
Mert nem csak az összegtől függ. A forrásszámla országától kezdve több más szempontot is figyelembe vesznek a pénzintézetek, amibe ugyanúgy beletartoznak a magyar bankok is.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
tomp
félisten
Mostanában ha utalok a saját OTP-s számlámról a saját Wise számlámra akkor a korábbiaktól eltérően most már nem jelenik meg azonnal a pénz a Wise-on. Van valami infó, hogy miért lassult be a dolog? OTP szerint azonnali utalás volt.
-
HoppMaster
aktív tag
válasz UberMutant #3400 üzenetére
nem sietik el a válaszadást. 1-2 napot igértek, munkanapból simán letelt.
-
félisten
Köszi az infót!
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Corsa02
őstag
válasz Oliverda #3424 üzenetére
Tegnap utaltam 26000€ Wise-on keresztül. Ki is írta mikor egyben akartam, hogy ez nagy összeg és ellenőrizhetik. Ketté vettem, 13000+13000, ma meg is érkezett a magyar számlára és ennyi. Gyors volt...tehát engem figyelmeztetett, hogy ezt lehet megnézzük
The Truth Is Out There --->
-
szabi__memo
nagyúr
Sziasztok.
Lejár a fizikai kártyám. Azt mondja rendeljem újra. Persze nem írja mennyibe is kerülne. Tudja valaki?
Köszi -
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #3429 üzenetére
Kereken 0 forint.
"Minden negyedik-ötödik magyar funkcionális analfabéta – derült ki a nemzetközi felmérésekből."
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #3431 üzenetére
Mondj egy bankot vagy pénzügyi szolgáltatót amelyik bármennyit is kér a lejárt kártya pótlásáért. Na ugye…
-
Oliverda
félisten
válasz szabi__memo #3434 üzenetére
Akkor gyorsan reklamálj, mert téged bizony átvertek. Tőlem a felsoroltak közül még sem az Erste, sem a Gránit, sem pedig a OTP nem kért pénzt a lejárt kártya pótlásáért. A három bank díjazásában sem szerepel erre vonatkozó tétel, én legalábbis nem látok ilyet.
Sanyi.mTs: Az éves kártyadíj a számlavezetési díj burkolt kiegészítése, a havidíjmentes csomagoknál pedig gyakorlatilag ez pótolja a tételt. Abban az évben is ki kell fizetni, amikor nem kapsz új kártyát, illetve ezért van az is, hogy a csomagok nagy részénél kötelező bankkártyát kérned.
[ Szerkesztve ]
-
milu
aktív tag
Több személynek kell támogatást nyújtanom kártya tulajdonosának személyazonosság hitelesítésekor.
Mivel a személyek között van olyan, aki kevésbé érti a hitelesítés folyamatát, idősebb személy és nincs a közelében olyan személy, aki támogatást nyújtana, ezért kérdezem:
Tudomásotok szerint van-e elérhető (akár pdf-ben letölthető) képekkel támogatott leírás, ami (akár magyar nyelven) lépésenként végig vezeti a felhasználót a személyazonosság hitelesítésekor? -
milu
aktív tag
válasz Oliverda #3437 üzenetére
Nekünk magától értendő a folyamat, de "Mivel a személyek között van olyan, aki kevésbé érti a hitelesítés folyamatát, idősebb személy és nincs a közelében olyan személy, aki támogatást nyújtana," emiatt keresem. Ebben az esetben írok a supportnak.
Köszönöm, hogy foglalkoztál a kérdésemmel!
-
HoppMaster
aktív tag
Nálam a Support leszerepelt. Az ígért megkeresés és ügyem orvoslása nem történt meg. Írtam újra nekik azt pedig válaszra se máltatták. Első panaszomra legalább jött egy annyi válasz, h 1-2 napon belül keresnek, de ez nem történt meg.
-
milu
aktív tag
válasz Oliverda #3439 üzenetére
"Minden ilyen regisztrációhoz szükséges egy bizonyos szintű alaptudás."
Megértem és elfogadom, amit írtál, ugyanakkor ez a logika nincs leírva a kártya megszerzésének feltételei között, ebből kifolyólag álláspontom szerint továbbra is elvárható, hogy a support támogassa a "botladozó felhasználókat"Ugyanakkor szeretném jelezni, hogy több kártyakibocsájtó (magyar)cég az általam keresett dokumentumot a saját azonosítási folyamatára elkészítette és elérhetővé tette. Véleményem szerint ez is erősíti a felhasználók és a kártyát kibocsájtó közötti kapcsolatot, az ügyfélélmény javítását!
Lásd az ügyfélelégedettségre vonatkozóan a továbbiakban HoppMaster #3440-es hozzászólását is! -
Oliverda
félisten
A Wise nem bank. Sem személyes (fiókos), sem klasszikus telefonos ügyfélszolgálattal nem rendelkezik. Ez az ára az alacsonyabb díjaknak.
Ha ez fontos szempont, érdemes inkább valamelyik magyar bank szolgáltatásában gondolkozni.
-
galaktikus
aktív tag
válasz Oliverda #3442 üzenetére
Mondjuk a "klasszikus" telefonos ügyfélszolgálat nemlétét én leginkább előnynek aposztrofálom, mert az eddigi tapasztalataim alapján kurvajó a Wise magyar telefonos ügyfélszolgálata.
Rizsa: 5800x -b450 tomahawk max - 2x16 Gb 3200 Mhz Crucial Ballistix Sport AT - Gigabyte 6700 XT gaming oc Productivity: MacBook Pro 13" M1 Apple Silicon
-
milu
aktív tag
a Wise magyar telefonos ügyfélszolgálatának a telefonszámát ismeritek? Ha ismeritek, kérlek Benneteket, osszátok meg velem, mert amit ismertem, az már nem releváns. (+36 1 4088659 vagy
+36 1 4014153) -
A tw bankkártya milyen országkódú, ha itthonra rendelem? Német lesz-e vagy angol vagy magyar? Nekem német lokalizációjú kellene, bepróbálkoznék a samsung pay-jel vele.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
Krethx
aktív tag
A régi Mastercard-om Hungary bin-es. Az új Visa virtuális pedig Belgium. Fizikai Visa-t nem tudom mivel nem kértem. Ma már nem használok kártyát csak telefont. És csak porosodna a szekrényben. Mint a többi 10.
Mac mini M4 Pro 64GB/512GB - macOS Sequoia | iPhone 12 / 14 Pro 256GB - iOS 17 | Apple TV 4K 128GB - tvOS 18 | Watch S9 45mm - watchOS 10 | PlayStation 5 / 3 / 2 Network Adaptor 80GB HDD-OSD | Amiga 4000D Cyberstorm Mk-II 060 50MHz 128MB RAM/120GB-HDD/32GB-CF - AmigaOS: Workbench 3.1
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest