- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Nubia Red Magic 9 Pro - hivatásos mágus
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
-
Mobilarena
A Toyota cégcsoport napjaink vezető gépjárműgyártója. Eladásokat tekintve első helyen áll a világ autógyártó csoportjai között. Ezt a helyet a hibridautók terén elért eredményinek köszönheti.
A Toyota cégcsoport tartozó márkák és érdekeltségek: Daihatsu, Lexus, Yamaha, Scion, Subaru, Hino, Isuzu, Toyota.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nikaré
őstag
Hi!
Új autó átvételekor, mennyi km az ami "elfogadott", hogy benne van a számlálóban?
Van erre valami szabály, limit? -
No.01
őstag
válasz KTTech #12907 üzenetére
Nekem nem olyan reg (Okt vege) 6 km-el az oraban adtak at az autot. Par evvel korabban egy masikat 8-al.
Veron:
Akkor tan tenyleg van remeny, h egy SW frissitessel megoldodok a kabelezes kivaltasa (meg, jo, h idokozben beuzemeltem a kis donglet/adaptert, de mivel akcios volt es jol is mukodik igy annyira nem zavar) -
félisten
Plusz még a hibrid hajtás sem azonos a mostani Corolláéval. Nach so...
Nem mintha ezek számítanának bármit.
Az egész onnan indult, hogy lehetne a CC 10 millió alatt, messzire vagyunk már a témától....BTW most megjött a Toyota Magyarországtól hozzám is a levél, hogy jövőre itt a CC... Hát, most alaposabban megnéztem, nekem továbbra sem tetszik. Ez egy Rav4, még a fekete műanyag elemek is pont úgy hajlanak a kerékjárati íveknél, az ajtóküszöbnél, stb....
Nyilván zabálni fogja a nép, mert SUV őrület van, de nem nekem találták ki...
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
félisten
Szerintem nem lesz azonos a fedélzeti rendszer az E210-esével, szóval abból, hogy a CC-ben lesz wireless CP, még nem jelent sokat. Elég ránézni a képekre, az egész menürendszer teljesen más, a kijelzővel és a kezelőgombokkal együtt.
Légvédelmisek mottója: Lődd le mind! Majd a földön szétválogatjuk.
-
Soma01
veterán
válasz Dluinet #12881 üzenetére
Köszönöm a válaszokat!
Ezt az előre hozott olajcseréket meg megpróbáljuk. Egy-egy motormosóval megspékelve a végén.
A szerelők eddig azt mondták, hogy nem tudják megmondani, hogy mi a baja, amíg szét nem szedik. De majd mondom, hogy nézzék meg a szimeringeket.
Amúgy ha endoszkóppal benéznek a gyertyák helyén, nem látszik onnan valami? -
törölt tag
Cserélve lett télire a felni/kerek. Már írtam ide a bajomat, hogy független gumis 50ert rakott nyomaserzekelot a kerekekbe de a kocsi nem ismeri fel. Mániásan zavar ez villogó-majd világító TPMS a műszerfalon, leállítani nem lehet. Most direkt el se indítottam a szinkront mert a működő (gyári)nyárival tudtam ezt torolni, azt felismerte.
Kerdesem: a világító lámpát le lehet állítani valahogy? Inkább nem használom a teli szenzort csak ne égesse a szemem az a ronda narancs szín
[ Szerkesztve ]
-
gorgo
őstag
Nem túl fajsúlyos, legfejjebb érdekes infó: kocsi rinyált hogy már merül az elem a kulcsban. Mindig van nálam tartalék, gondoltam, hogy megvárom, meddig használható így. Nem akarom cserélni idő előtt...
Így is tettem, egész addig, amíg már nyitás/zárás gombra semmit sem csinált. (Ennek ellenére még tudtam nyitni/zárni, a kulcs közelségét érzékelte, és amúgy sem a gombokkal használom).
Kivettem az elemet, bemértem: 3.04V (névleges fesz 3V). Megmértem a vadiúj elemet is. 3.34V. Gratulálok, 90%-os elemet már nem szereti."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
gorgo
őstag
válasz KTTech #12919 üzenetére
Értem, köszi!
Akkor célszerű egy ellenállást rákötni, majd úgy megmérni mennyi feszt ad le. Már csak azt nem tom mekkora ellenállást tegyek rá... (az egésznek semmi lényege, csak játék számomra. Kíáncsiskodás, tanulás)."Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
VaZso
senior tag
Ez attól függ, mekkora áramfelvételt kellene szimulálni.
A távirányító valószínűleg impulzus-üzemben rángatja, nem tudom, pontosan mit csinál (rádió ad másodpercenként n-szer, meg vételben is várakozik, nem tudom, mekkora adóteljesítménnyel).Szerintem, ha az elemre rákötsz egy 1k-s ellenállást (3 mA körüli áramfelvétel), azt bírnia kell komolyabb feszültségesés nélkül... ha nem, akkor kétlem, hogy az irányító szeretni fogja.
-
Dexter68
addikt
Sziasztok, agyalok egy ideje már rajta, hogy ez a műanyag betét mi a bánat lehet?
Először azt hittem, valami szellőző, de levegő nem jött rajta aztán bebújtam, megnéztem, láttam, hogy nem is tud, mert nincs rajta lyuk. Vagy legalábbis nem akkora. De akkor mi a bánat? Felülről nem is láttam, csak a kezem akadt bele egyszer.
RAV4 Hybrid 2017.Arculat tervezés | Weboldal készítés | Nyomdai anyagok | Illusztrációk, grafikák, festmények | http://www.artcharacter.hu
-
KTTech
veterán
Itt a rádióval van gond, sima rezisztív terhelés nem tudja szimulálni. Simán felvehet adó módban 0.5W-ot is hirtelen, amitől leesik a feszültség és már le is tilt a távirányító. Persze hidegben sokkal hamarabb, mint melegben.
www.kttech.hu //A szgépem/fényképezőm configja az adatlapomon
-
-
No.01
őstag
Lehet hülye kérdés, de az automata kéziféket ki lehet kapcsolni? Az esetek 99%-ban sima teljesen egyenes helyen parkolok így érdemi haszna nincs...
-
Gombinyó
őstag
Ki lehet, gyújtás alatt, nyomd le a féket, és nyomd addig a kioldó gombot, amíg a műszerfalon megjelenik a deaktiválva felirat.
Anno kikapcsoltam, de, ha jól emlékszem utána gyorsan vissza is kapcsoltam, mert sárgán elkezdett valami figyelmeztető piktogram égni az óracsoportnál.[ Szerkesztve ]
-
No.01
őstag
Kiprobaltam es mostanaig meg nem jott semmi (hiba)uzenet...
Viszont ma reggel eszrevettem v.mit es nemtudom, h en gondolom rosszul vagy jol latom amit latok. (kepet majd toltok fol kesobb) de nekem nagyon ugy tunt, h az elso oldalablakok duplak. Ez szerintetek lehetseges?
-
gaborn1
tag
Corollád van, ha jól olvastam korábbi hsz-eidet?
Akkor biztos nem dupla az ablak, még a kárpit mögött sincs hangszigetelés, nem hogy még dupla ablakra költsenek.
(szintén Corolla tulaj)Viszont ha úgy értetted, hogy duplák, hogy 2 van belőle, 1 jobb oldalt meg 1 bal oldalt, abban az esetben igaz az állítás.
[ Szerkesztve ]
-
-
makszi
aktív tag
Szia!
Jól láttad, a mostani Corollák oldalablakai dupla üvegből vannak ezt le is írtam már 2020 augusztusában ide, mert kaptam oldalról egy kavicsot és csak a külső üveg réteg kezdett el repedni. A szervízben is rácsodálkoztak, hogy dupla üveg az oldalsó ablak de ez így van.
-
No.01
őstag
Hmmm, akkor jol lattam.
Azota felmerult egy ujabb kerdes: a hideg ido bealltaval mennyire normalis (es a valasztol fuggetlenul erdekelne, h mikent is kell eljarni) h a TPMS bejelez?
Par perce beszeltem a parommal es mondja, h egy sarga piktogramm jelent meg. Mint kiderult a aTPMS nyavajog. Csak remelni tudom, h a melygarazs melege es a hideg kombo okozza es nem defektrol van szo... -
őstag
-
No.01
őstag
Ertem... viszont igy az egesz TPMS es a vele jaro extra dolgok semmi mas csak nyug szamomrta mert azt a funkciojat pont nem latja el amit kellene. Lasd bejelez hidegre holott ez teljesen resze kellene legyen a napi dolgoknak es hamar van szenzor akkor en tovabbra sem ertem, h miert is nem latjuk a menubol az aktualis nyomast. Marcsak azert is mert akkor nem kellene havonta egyszer vagy hosszabb utak elott tuti ami fix alapon racsekkolnom a kuton.
-
őstag
OBD olvasóval látod telefonos alkalmazásokban, de nyilván ez nagyobb macera a belső menü helyett..
Nekem az "oldotta" meg a problémát, hogy mikor felteszem a télit és tanítom a kocsinak a szenzorokat, akkor mindezt kb 2.0 BAR környékén teszem, és ezután fújom 2.3-2.4 körülre, így nem jelez a hideg miatt. Nyilván egy lassú defektet nehezebb észrevenni, de legalább nem világít a szemembe a sárga visszajelző nap mint nap -
No.01
őstag
Mivel eddig nem volt dolgom ilyen TPMS-el ennek a resetnek van barmi hatasa a masik szett (nyari) feltanitott szettre? Nem lenne jo ha a kozelgo hosszabb ut elott meg egy szervizlatogatast is be kellene iktatnom...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest