Hirdetés
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Asus Zenfone 10 - kicsit más az új kicsi
- A Z70 Ultra a mobilos Elite új tagja
- Milyen okostelefont vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bencus88
nagyúr
Real Sociaded góóóóóóóóóóóóól
-
ted_mosby
senior tag
Fedex Erről van szó hozdd a pénzt
Srácok közben lett egy új kosár taktikám!! Eddig 4/4 és szép pénzt hoz.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Daniel Alves
őstag
Mekkora góóól.. Pirlo
Orbea Orca OMR M10iLTD www.translapschallenge.com
-
Zjunior
veterán
-
janos1988
addikt
válasz Daniel Alves #52905 üzenetére
Macit akarunk!
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
Daniel Alves
őstag
Kicsikét változtattam
-
ted_mosby
senior tag
válasz VegyesTamás #52906 üzenetére
Kosár underek 1,83ért. De majd részletesen leírom holnap miként választok meg jövök képekkel
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Speedhs
őstag
Ez az Pirlo! 700->1000.
-
Bencus88
nagyúr
igeeeeeen jöttek a mixeim. póker mellé jött még 9500Ft. szépeket fogtam újpest, lugi, real S, anderlect, és barca hendi. másikon még psg . Boldogság
-
umek7
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Optimusx
tag
És nem mertem megrakni a pontosan 10 szögletet PSGnél .... 3* odds
-
Roland1789
tag
Hát nekem is boldogság van hosszú idő után újra sikerült nyernem 11725 Ft ot ,egy Liverpoolal,Barca hendivel,Arsrenallal,PSGvel és egy Parmával ! JUHUUU!
Xbox Gamertag : Roli576
-
Bencus88
nagyúr
válasz Roland1789 #52916 üzenetére
Grat Neked is! Érdemes volt hosszú idő után a tippmix felé és nyitni kicsit Na majd kedden bombázok megint egyet
-
Zjunior
veterán
válasz Roland1789 #52916 üzenetére
Gratula!
Ripper mennyi jött?
Pókeren tornából 10k vagy sng?[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
föccer
nagyúr
A BM hendi bukása vitte 9k-mat. A többi okés volt.
A következő forduló kínálata elég gyenge. Szerintem csak kami lesz. Illetve nagyon szemezek azzal, hogy az Manchester Utd. jut tovább 2,57 odds-ért. Ugyan már rég nem fogadok rájuk, de a kamiban biztos benne lesz. Elég nehéz feladat lesz 2-4-ről, de az MU bármire képes lehet (ha akarnak).
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
Ace owner
addikt
válasz Daniel Alves #52909 üzenetére
Na mar mindenkinek uj avatar lesz?
Nyertetek a hetvegen? Dortmund gondolom vitte a szelokat mint a lavina..
Jovoheti bl-rol mit gondoktok, van benne fantazia?Galaxy Fold 4
-
pohár
félisten
válasz Ace owner #52922 üzenetére
nekem a legnagyobb szelómat a Dortmund vitte... jöhetett volna tiszta 4k (1500 --> 5500), plusz ha csütörtökön a Juve nyer hendivel (5x100 --> 2600), vagy a Spurs nyer otthon (5x100 --> 2300), neadjisten mind a kettő behúzta volna úgy, ahogy nekem kell, akkor 5x100-ból 12k
de nem panaszkodok, így is jött puttón 4800
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
plus44
veterán
Gyerekek, mi ez az "idő előtt ki lehet venni a pénzt, mikor még van hátra a szelvényedből pár meccs" dolog? Bet365-ön ilyennel még nem találkoztam, vagy van erre meccs és/vagy odds limit?
umek7: Na ezt viszont köszönöm szépen, az éééletben nem jöttem volna rá!
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
Daniel Alves
őstag
válasz Ace owner #52922 üzenetére
Teljesen tiszta vagyok Ha jól emlékszem csütörtökön volt egy 7/6-os egész hétvégi kamim amit buktam plusz egy buxa
Most a melóra szeretnék koncentrálni így a fogadásokat hanyagolom majd. Fogok én eleget izgulni majd bent a munka miatt.
-
Dani_kp
addikt
válasz föccer #52920 üzenetére
"Elég nehéz feladat lesz 2-4-ről, de az MU bármire képes lehet (ha akarnak)."
What? Az Olympiakos - MU 2-0 lett.
https://ingatlan.com/33821564
-
föccer
nagyúr
válasz Dani_kp #52929 üzenetére
Ohh, be vagyok rúgva, de végül is nem számít, ugyan úgy -2 gólról indulnak.
üdv, föccer
Építésztechnikus. Építőmérnök. Ingatlan adás-vétel vevő oldali támogatása. Mérnök tanácsadás, felújításhoz, átépítéshez. Excel feladatok megoldása. Lézergravírozás. Mindent IS csinálok: www.jatekosfejlodes.hu
-
föccer
nagyúr
válasz Dani_kp #52931 üzenetére
Az MU alapvetően képes lenne rá. Csak kérdés, hogy akarnak-e ennyire. Minden esetre a főszelvényre nem tettem rá, csak a 3/4-re. Oda elfér a 300 alaptét mellett.
üdv, föccer
-
sch_a
addikt
válasz Daniel Alves #52936 üzenetére
Nálam a nap tutija volt a Pool tegnap. Két kombiba is beraktam és meccs előtt nyomtam még szólóban is egy ezrest rá. Egy forintot nem raknék rá, hogy kiejti a MU az Olympiakost. Nem csak az eredmények nem jönnek, de a játékuk is kifejezetten gyenge. De egyébként az Olympiakos is viszonylag jó idén.
A lényeg, hogy a MU nagyon túl van értékelve a fogadóirodáknál, lehet kaszálni a veretésükkel szépen.
-
zolynet
veterán
lehet ma is teszek egy 3/4-est, 4x100-as téttel
042 *(0-1) Roma - Udinese H 2.06
059 Lens - Arles H 1.95
063 Preston - Sheffield Utd. V 2.95
139 *(0-1) Wigan - Yeovil H 2.13Life is too short to stay stock!
-
halkow
őstag
-
giigz
veterán
Ma nyerni kellene
-
Pepeninho
őstag
A hétvégén mindenki kaszált, szóval most jön a hullámvölgy alja! Remélem nem!! Élőzéssel tényleg lehet nyenri ha az ember nem vállalja túl magát és nem megy bele a gyökérségekbe. Én ma a Prestont és a Napolit kivettem 2,5 fölé. Franciknál gólnélküli félidőben reménykedek és a Roma egyértelmű győzelmét félidő,vége Rómával.
Ps4, Xiaomi 11T
-
pohár
félisten
mára ezt néztem ki, de nem tudom, hogy meg is rakom-e majd... olyan szél fúj még mindig, hogy gyalog nem mernék nekiindulni
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
Anzsi meccs velemeny?
Csak szerintem van tul nagy odds rajuk?
[ Szerkesztve ]
-
L_YKing
addikt
2 kamit tolok ma.. Azaz félkamit... Majd lövök képet
Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Pepeninho
őstag
Mekkora láma vagyok.
Beérek az irodába, nézem 3-1re vezet az Al Faisaly és mégis meccs végi odds 3,75. Gyorsan pakoltam is, szerencsére csak 500al. A szögletarány volt 3-1. xD Amúgy szopnak 0-1re.
Ps4, Xiaomi 11T
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest