- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huami Amazfit Bip okosóra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Motorola Edge 40 - jó bőr
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
Egy hét kihagyás után csinálok egy hétvégi bohóc szelvényt, de semmi több...
-
Zjunior
veterán
Komolyan gondolkozom a Nürnberg 1x-et Nagy Téttel, mást nem a félidőt!!
Gratula Dani![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
pohár
félisten
válasz B-L-A-C-K #46054 üzenetére
még mindig az a kurva Celtic, már nem fog jönni, két hete ezt skandálom
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
giigz
veterán
-
ted_mosby
senior tag
Éjszakára ez ment
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
máyköl
veterán
Holnap nem nyer a Bayern...
-
Dani_kp
addikt
-
pohár
félisten
ha valamilyen módon még 10 előtt kivetne az ágy, és még 10:45 előtt fel tudnám adni a szelómat, akkor ez menne... semmi meglepetés, csak a papír
holnapra 10:45-től már női síatlon, Björgen toronymagasan az esélyes, , az unibet is csak 1,4-et ad rá, mixen 1,42, pakoljátok ezerrel
ma pedig akartam tölteni fel zsét bet365-re, de totál kiment a fejemből
hétvégén meg nincs nyitva az MKB bankrendszere, így cseszhetem a hétvégi fogadást, pedig a L'pool - Arsenal akkora GG lesz, mint ide Sopronvan köztetek CIB-es, és tudna hanyagolni pár ezrest hétfő délutánig, privátban írjon már rám...
[ Szerkesztve ]
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
GabN73
addikt
Mai/holnapi:
Crystal Palace - WB X
MU - Fulham H
Nürnberg - Bayern V
Fiorentina - Atlanta H
Udinese - Chievo X
Nápoly-Milan X (bár itt gondolkoztam a 1/xen)
Lazio-Roma X
Almeira - Atletico Madrid V
Real Sociedad - Levante H
Lille - Sochaux H
Bordeaux-Lorient X
Benfica-Sporting X
Porto-Ferreira H
Nantes-Lyon V~22000 odds ...
-
jpm
senior tag
Mai megérzések:
Fiorentina - Atalanta 3.80 D (ezzel szimpatizálok főleg)Thüringer HC - Midtjylland 7.90D
M. Björgen (H), T. Johaug (D), más (V) nyeri a 15 km-t 5.30V (állítólag szocsiban nem túl jók a körülmények szóval így sztem bejöhet) -
Dani_kp
addikt
Ezek közül vacillálok:
Nürnberg - Bayern München D
*(1-0) Nürnberg - Bayern München DIlletve a PSV - Twente D
Go Ahead Eagles - AZ Alkmaar D vagy Vhttps://ingatlan.com/33821564
-
ted_mosby
senior tag
NBA 2/0 ... Annyira szeretem ezt a bajnokságot..
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Bencus88
nagyúr
Real, Atletico, City nagyobb téttel? Bár sztem ha eljutok odáig, hogy feladjam 2K-ra gondoltam csak.
Napoli hazaiba is jó lehet.
-
ted_mosby
senior tag
Csak hogy kétszer annyira szurkoljak az Arsenalnak . GO GUNNERS!
-
Zjunior
veterán
Nurnberg-re 1x be ment 10k vagy húz vagy nem
10k->43kWork Hard ™- Play Hard ™!!
-
L_YKing
addikt
Stuttgart
Inter
Barca
Real5K
Had szóljon!Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
Bencus88
nagyúr
válasz L_YKing #46080 üzenetére
Stuttgart elég 3 esélyes szvsz
Zjunior: Nagyon csábítóan hangzik. Két lehetőség várható, vagy megszakad a nyeretlenségük és elején véletlen bekapnak egy gólt és talán egy x-re kihúzzák, vagy kikapnak 4-5 góllal
De hajrá nézni fogom a meccset. lehet dobok egy 200-ast rájuk együtt izguljunk. meg még mellé egy Arsenal x-et
[ Szerkesztve ]
-
janos1988
addikt
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
zolynet
veterán
ma annyira érzem a union berint mint tegnap a metz-t (plusszba is vágták a napot )
berlin-dresden H 2.00x
hiányzók a hazai oldalonreilach (19/3)
a vendégeknél a gólzsák! Aoudia(15/6, top scorer),Scholz (0/0), Mravac(8/0), Koch(14/0)Life is too short to stay stock!
-
Pepeninho
őstag
-
Zjunior
veterán
Nah, mára ez ment:
1.szeló:
Udine 1X
Liverpool 1X
Man City
ATMTÉT:13,4k->40K
2.szeló:
Nürnberg 1X
TÉT:10k->44k
[ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Pepeninho
őstag
válasz Zjunior #46094 üzenetére
Első szelód szerintem 10/9es. Sőt én Udineset az öreg Di Natale-val a fedélzeten kivettem fix hazaiba! Ezt a kollektív München veretést viszont nem értem?! Szerintem a Bayern dolgát legközelebb az Arsenal nehezítheti meg. Ők is csak Londonbann! Nem fogadtam rájuk, szóval szívből kívánom, hogy max 1 punktent szerezzenek!
Ps4, Xiaomi 11T
-
ted_mosby
senior tag
egy Orosz hoki (MHL) meccset végig fogadtam harmadonként és vissza is jött az esti NBA bukta.
közte van egy 50 forintos tenisz próba, persze hogy a háromból a legkisebb ment elSony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
pohár
félisten
ha nem, hát nem
és Björgen nyert is, ahogy megmondtam
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Milyen monitort vegyek?
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- OLED TV topic
- PlayStation 4
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...