- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Jó hogy nem raktam ma ahogy elnézem..
Galaxy Fold 4
-
ted_mosby
senior tag
Rohadék Bayern...
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
Speedhs
őstag
Azt a rohadt .............
-
gery2123
őstag
akkor nem csak nekem kellet volna a Bayern Akkor már csak az NHL maradt. Na majd holnap visszaszedjük.
-- PSN_ID: GerY2123
-
ted_mosby
senior tag
Hát örültem volna ha nem ma mutatja be élete formáját Leno, de bakker..25 lövésből egyet se bekapni. Nem semmi a srác.
Sony Xperia Z1 Compact Felhasználó | "Az előre nem látott lehetőséget azonnal használd ki, s az előre nem látott nehézségekre rögtön tettel felelj." ~ Carl Von Clausevitz
-
ted_mosby
senior tag
válasz DeathBat666 #25235 üzenetére
Nálam kb. ezeknek az oddsok fele látható :/ Megtudod mutatni hogy te ,miképp raktad meg őket? Köszi
-
rwin5
őstag
Klitschkora ezt az 1,25 ös oddsot most sem értem, azon gondolkozok, hogy valami extra nagy téttel meg kéne küldeni, de érdekeset estek az oddsok X-re (ami sztem kizárható) de szerintem 4. menetben már kiüti a gecibe. Nem tudták lebundázni Klitschko tesokat, jópár éve erről volt a nyilvánosságban is szó.. aki meg a boxvilágban témában van tudja jól, hogy a tesók kb még 4-5 évig biztos verhetetlenek.
Zsoltit viszont lebundázták anno, bár még messze nincs az a kategória, de előfordulhat itt is egy ilyen..
[ Szerkesztve ]
-
Chereiose
addikt
Egyik haverom rárakott 10K-t az interre, hát elég bátor volt
Amúgy a nagy tuti Wolfsburg szépen kikapott otthon, Braunschweig ellen 10x oddsért... -
pc_seft
tag
Real+Sporting nagyon kel srácok ha bejön képet mellékelek
-
L_YKing
addikt
Milyen odds van a Realra?
Szerintem behúzzák.
Egy pár ezrest tolnél most rájuk. Vagy 45-60 percig lesz gól.Visca el Barça! Mes Que Un Club!
-
McCartman
őstag
Haye megfoghatná az idősebb testvért de valószínű arra a meccsre már sosem kerül sor.
Orosz maffia amúgy szépen megvette a Klitschko meccset, 1,12ről felszaladt az odds 1,43ra is.
[ Szerkesztve ]
Pentium I @233 Mhz MMX ; 96 Mbyte EDO RAM ; Voodoo 1 4 Mbyte ; 3,2 Gbyte Maxtor UDMA 66
-
rwin5
őstag
1,28ért ment tippmixpro-n 10ezerrel nálam is, sajnos ott nincs több pénzem :S Ha bet365ön rakható lenne, rátoltam volna a maiból össz 40K-t.. Ez akkora ajándék pénz, hogy szinte mese..
Krva nagy mákba raktam meg, most látom, hogy 2-3 perccel rá, már nem is lehet rakni - gondolkoztam, hogy töltök még fel pénzt valahogy, de akkor marad ennyi[ Szerkesztve ]
-
rwin5
őstag
De nem találom
#: Jah tényleg, ott van a 3. sorban Bakker jó, hogy írtad, mert azt hittem nem lehet rá fogadni, bazz most megraktam szaros tippmix pron is.. de meggondoltam magam nem merek rárakni 40ezret, bár ezt nagyon érzem.. maradok 10ezernél itt is..
1,72ért egy TKO-t lehet rakok
#3: Szerintem is sima.. csak azért nem tolok rá többet, mert máskor egy Serena szervára adnak 1,28-at és azért max 3 percet kell "izgulni" jobb esetben
[ Szerkesztve ]
-
plus44
veterán
Na most akkor aktuálisan a Real szívat.
szerk: hát persze....
[ Szerkesztve ]
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
giigz
veterán
Ha nem nyer a Real, igen mérges leszek...
-
rwin5
őstag
Vezet A Levante XD
-
ted_mosby
senior tag
Bravo! Real Madrid!
-
pc_seft
tag
Ez az Real
bundáskenyérlesz kb soha nem fogadtam rájuk és tessékKisRod
Most nem lenne rossz hiszen azzal ment el a 96k-m anno.
plus44 Remélem valami i7 lapi
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
Vicc
-
rwin5
őstag
Ott az 1-1
Mekkora nyomást kapott a Levante kapuja, csoda, hogy kihúzták..
[ Szerkesztve ]
-
giigz
veterán
1-1
-
plus44
veterán
Na csak be kellett vernem a laptop kijelzőjét és tessék.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
janos1988
addikt
Ó gyerekek basszátok meg. Miért nem lehet 4 kurva kibaszott meccs végkimenetlét eltalálni. Rohadt fárasztó már. Vagy legalább csak 3, hogy az ára, meg egy kis apró jöjjön vissza...
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
janos1988
addikt
válasz janos1988 #25285 üzenetére
[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=mkDSGbRyjz8&list=PLVJH24yGtE_w5Ke4aWmRV8erFQmqRD1dK Minden egyes új rész rátesz még egy lapáttal :-D
-
pc_seft
tag
Róma aláz
Én tettem de a Lille X elvisz
[ Szerkesztve ]
-
Phili
tag
Róma ad az Internek Rakta valaki?
-
ted_mosby
senior tag
Srácok ti mit nyomtok holnap? Arsenalt fogok, és kéne még valami kicsi, duplázni.. De hogy mennyit bukok mostanság
[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Real idén se lesz már bajnok....
-
giigz
veterán
És csak kikap a Real
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujifilm X
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- LEGO klub
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Tanks - MMO
- Házimozi haladó szinten
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- DJI FPV Racer drón - Fly More Combo FMC szettben
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett + Freewell Mega 16 Filter Pack (46)
- DJI Mavic 3 Classic / Pro / Cine FMC drón táska, koffer (StrartRC)
- Újszerű Hubsan Zino Pro drón+AJÁNDÉK HORDTÁSKA
- DJI Mavic 3 Classic FMC drón táska, koffer (Skyreat)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs