Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz RacePrivat95 #173302 üzenetére
85. perc környékén 4,75-ön azt is raktam végül apróval.
7,5-ig ment fel az odds a lock előtt...[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
ati888
senior tag
Nekem az Atleti elvisz mindent
Már annyiszor megszopatott...
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
válasz RacePrivat95 #173307 üzenetére
Én a Pró oddsát néztem, az volt berakva szelvénynek, ott megáll az utolsó oddson 7,5-nél...
Beten asszem 9 volt csak a H... mondjuk nem csoda mert 18:3 volt a lövések aránya... a labdabirtoklás is 64/36, szóval nyomott az Aber rendesen...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
válasz RacePrivat95 #173309 üzenetére
Nagyba 400-ig, kicsibe 200ig egy szelvényen, meg persze legyen a helyen pénz, mert az nem szokott lenni szinte soha. Múltkor elég sok szelvény jött egyszerre, 9 helyről tudtam csak felvenni, pénztárca nem is bírta...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz RacePrivat95 #173314 üzenetére
Igen.
-
Genius007
őstag
válasz ati888 #173318 üzenetére
Nyugi, én jelenleg én is igy vagyok vele (bár tudom nem vigasztal)
Régebben is ugyan igy tettem, s 70 - 30 arányba jött is minden, bár én mindig is max 4-5 meccset teszek.
Az utóbbi időben szintén annyit, de valahogy 1 mindig kifog rajtam, lsd tegnap, megtettem Black tippjét, de amilyen mohó voltam (mivel nem olyan nagy összeggel játszottam) csaptam hozzá még kettőt, hogy azért hozzon is valamit a konyhára, erre nem az isten az egyik elment?
Ettől függetlenül köszönöm / köszönjük Blacknak a hasznos tippet, szép volt.Tanulság: Aki a kicsit nem becsüli ....
Ui.: Kiszámoltam, hogy bár igy is viszonylag egész jó pluszban vagyok, de ha mindig felvenném az éppen "kivehető összeget" (abban az esetben amikor nagyobb mint maga a tét (pl 2x-ese!) akkor még jobban állnék arányilag, csak ugye ott van bennünk mindig, hogy "óóó az az egy gól már jönni fog" aztán mégsem, és még azt a kicsit is elbukjuk, amit nyerhettünk volna.
[ Szerkesztve ]
Hang-Fénytechnika bérlés: www.szervezdvelem.hu
-
Örni
senior tag
Megraktam a mai összes BL meccset X-re külön-külön. Ha lesz 3 X, már jó vagyok
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
yogibear
addikt
válasz Genius007 #173319 üzenetére
Tanulság: Aki a kicsit nem becsüli ....
Ne plagizálj: [link]
Én mondtam előbb."aki a kicsit nem becsüli..." meg "sok kicsi sokra megy"
(#173321) Örni tuti nem piszkálom sem a mai BL-t sem a holnapi EL-t, nekem ezek nem mennek...
Tegnapi nagy BL okosságomból 4 jött 4 ment... na ezért...
Max a Juvét tenném, ha fullos csapattal állnak ki, mert kell nekik a győzelem, a 3 pont a csoport elsőséghez, ha esetleg a MUringyók nyernének... de ha azok is hozzák a formájukat és kikapnak, akkor a Juvénak sem kell pont, lelazázhatja...[ Szerkesztve ]
-
B-L-A-C-K
titán
Ez is ritka: megrakok 2 meccset, kilépek a lottozóból, és mind2 meccs pipa is...
-
B-L-A-C-K
titán
válasz RacePrivat95 #173324 üzenetére
Ha mindig minden jönne azt mondnám, de ez nem így működik. Amúgy még rúgtak 1-1 gólt pluszba, szóval sima volt amúgy is.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz Aventador91 #173326 üzenetére
Vakon én se, de pont ezért jó az élő mert tudod követni előtte.
-
nzsolt77
tag
Chelsea azt tuti lesz holnap?vagy vidi pontot szerez?
-
lacy86
addikt
Mai BL tipp reszemrol.
Sahtar - Lyon ( mindket csapat rug 1-1 golt )
Ajax - Bayern 1xIgy 2,7x odds
-
törölt tag
Mára Juventus all in
Annyira legatyásodott az egyenleg, hogy nincs értelme ne rakjunk minden tojást egy kosárba módon óvatoskodni. (tegnap PSG hendivel voltam így)
-
Prien
addikt
Real
A kevés is több a semminél.
-
törölt tag
A Real vereséget tette valaki? Alakul!
-
Örni
senior tag
Reál rámegy a 2/1-re? Remélem X lesz!
-
yogibear
addikt
Mind le van xarva... csak a pénz, a mammon az úr... az számít csak mennyit kapnak ezért az irodáktól...
Mert az irodák ma is sz@rrá keresik magukat ezen az egy meccsen is... ahogy az odavágón is újabb milliárdok csilingeltek a kasszáikban... persze egész véletlenül... szánalmas...
Na ezért jó hogy egy fillért nem rakok BL-EL-re...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
Jaj már, de gonoszak vagytok... A szovjet futball ennyit fejlődött, ez van!
twofatcat: ezért raktam ma mindenre x-et, de meglepi kétesély jobb lett volna
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest