- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
Új hozzászólás Aktív témák
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #173051 üzenetére
francia/portugál/holland/belga másodokban csuda eredmények szoktak lenni...
[ Szerkesztve ]
„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
yogibear
addikt
Holnap kora reggel japán 1 utolsó forduló lesz pár "lelazázott" meccs
-
tzimash
őstag
Hali.
Azt próbálta már valaki, hogy pl. kiválaszt egy francia középcsapatot (vagy bármilyen viszonylag sok döntetlent hozó bajnokságból egyet), olyan nem túl gyengét, nem is túl erőset, hanem egy gyanúsan közepeset
A lényeg, hogy mindig arra kell fogadni, hogy ez a csapat X-el, ha nem jön be, akkor az eredeti tét 1,5x-ével a következő fordulóban is megrakni az X-et, és így tovább mindaddig, amíg nem döncizik a csapat. Ha jön az X, akkor vissza kell állni alaptétre.
A Nimes-re néztem a futó szezonra, 1000ft-os téttel indulva 18k pluszban lennék most. Tekintve, hogy ez 4 hónap alatt jött volna össze, persze nem nagy összeg, de az alaptét lehet magasabb is.
Megnéztem az előző szezonra a Guingamp-ot is, szintén 1000ft-tal, Szezon végére kb 100k plusz.
Vágom persze, hogy elméletileg előfordulhat, hogy az adott csapat mondjuk a 10. fordulóban játszik utoljára X-et, és aztán majd csak a következő szezonban, de erre elég kicsi az esély.Mindez persze nem az én fejemből pattant ki, csak kutakodtam neten egy kicsit
És ezt a fajta stratégiát elég szimpatikusnak találtam. -
Örni
senior tag
válasz tzimash #173056 üzenetére
Az a baj ezekkel, hogy előbb vagy utóbb jön egy hosszú vesztes sorozat. A kérdés az, hogy ez viszi-e az addigi nyereményt, vagy sem. Megfelelő bank is kell hozzá.
Ugye rulettben is kijön egymás után 28x a piros, aztán nézhet az ember nagyokat.There's too many men, too many people, making too many problems!
-
törölt tag
St. Pauli ra kiváncsi vagyok,hogy összejön e ma a győzelem nekik.
-
törölt tag
Ezekből csinálok valamit: Metz DNB, szerintem ManU se rossz odds örökké nem hülyéskedhetnek, Hertha győzelemnek is ideje lenne DNB 1,85x, aztán papírformák: Dortmund, Barcelona, Nottingham, Norwich, Sparta Prague
[ Szerkesztve ]
-
yogibear
addikt
A két 11 órási török2-n a második félidőben kb 8 perc alatt lehozták a GG-t
együtt 2,31 volt...[ Szerkesztve ]
-
drtimot
aktív tag
A múlt heti vegyes sikerű próbálkozás után újra írok nektek angol bajnoki tippeket. Rövid összefoglaló: ma ne fogadjatok
Crystal Palace - Burnley: A CP szerintem továbbra is a PL egyik legalulértékeltebb csapata, a Burnley pedig nem jó, de az 1.57-es H nem éri meg. Kihagyom.
Huddersfield - Brighton: Szintén felejtős, két kiszámíthatatlan csapat. Huddersfield múlt héten meglepetésre megverte, sőt, lefocizta a Wolverhamptont, de a Wolverhampton tegnap bizonyította, hogy ez annyira nem nagy kunszt. Mindenesetre a V 3.5-ért nem rossz a liga egyik legrosszabb csapata ellen.
Leicester - Watford: A Leicester küszködött az elmúlt hetekben, úgyhogy veszélyes, de a Watford igazi mélyrepülésben van. H 2.3-ért vagy -1 hendivel X 3.75-ért jónak tűnik.
Manchester City - AFC Bournemouth: Kifejezetten jó tud lenni a Bournemouth, de a City ellen nem nagyon lehet mit játszani. A Lyon azért adott pár tippet most az angoloknak, és Eddie Howe szerintem meg is izzasztja őket, de még ha bátor akarok lenni, akkor is csak egy -1 hendis X-et látok ebben, 5.00-ért.
Newcastle - West Ham: Newcastle beindult, de attól még nem jók, talán GG és H együtt 5.00-ért.
Southampton - Manchester United: Olyan mélyre süllyedt a United, hogy már a liga-utolsó ellen is 2.05 a szorzójuk... ennyit talán megér egy kötésben valahol.
Hogy valami azért legyen, apróval ment egy ilyen: Man Utd, Brighton, Tie (Watford + 1), Newcastle & over 2.5 - eredő odds 107
Holnap jobb meccsek lesznek, potenciálisan sok góllal, majd megosztom, miket építek bet builderrel.
Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/drtimot/index.html
-
törölt tag
St. Pauli a végére csak elba...a
-
Örni
senior tag
Yogibear köszi a tippet! Raktam Metz félidő X-et!
Nagyot fordult ez a világ, az első Hamburg megverte az utolsó Ingolstadtot. Már semmiben se lehet bízni...
There's too many men, too many people, making too many problems!
-
Örni
senior tag
Kíváncs vagyok Dortmund meccsen ismet jön-e a 2. félidő több gól. 1.95
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gyanúsan jó eddig a nap
-
yogibear
addikt
Szószempton
-
drtimot
aktív tag
Mourinho mégis kirúgatja magát még karácsony előtt?
-
törölt tag
Szerencsére azt a Prágával párosítottam csak apróval, a csehek is elrontják kihagyott büntető aztán két piros és veszítenek. A Hertha győzelem és DNB meg a két Champ meccs kellett nekem ma nagyon, azok szépen jöttek. Tanulság nincs olyan nap minden terv szerint alakuljon. Mourinho kirúgására mi a szorzó?
-
Aventador91
őstag
remélem kihúzza a southampton hogy max 1 góllal kap ki. csúnya lenne így egy 2-4 vagy hasonló. nekem southampton +2 hendi van
hát ez simán lesz 2-4
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aventador91 #173073 üzenetére
Nem tudom merjem élőzni Unitedet? A Newcastle ellen 2-0 után nyertek a második félidőben és most már egyenlő szünet előtt. A hétközi bukták miatt nincs most sok kockáztatni való pénzem, mégis utálnám utólag kihagyni a tutit. Nem egy nagy szám a Southampton.
-
yogibear
addikt
Barca B - Valencia B GG @1,65 félidőben... meleg volt a pite a 80. percben sikerült csak összekotorni akkor már 2,7 volt rá.
félidőig kapura lövése sem volt a Barca B-nek...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Monaco eddig nagyon x-nek néz ki.
-
törölt tag
válasz Aventador91 #173075 üzenetére
Maradt 2-2 nagyon jól tettem nem raktam őket élőben. Nem is szeretek úgy előre megteszem Prágával kötésben, az időben korábbi meccs elmegy és akkor javításként hiába tennéd a másikat az is elmegy.
-
Aventador91
őstag
AZ Alkmaar
0 - 2
Willem IIitt nem is értem meccs előtt miért adtak 1,36-ot hazaira.. se a tabella alapján, se semmi ami ezt indokolta volna
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Aventador91 #173079 üzenetére
Willem utolsó ötből csak egyet nyert és Alkmaar hazai pálya talán ezért? Nem tudom. Azt se a Vitesse miért nem bírt otthon az Emmennel. A Vitesse mostanában csak a PSV-től kapott ki többit nyerték.
Valaki egyik nap írt tuti NBA tippet, nyertem is a Houston 1,75x tippel ezúton is köszönet. Most nincs ilyen tuti kosár?
-
yogibear
addikt
válasz Aventador91 #173079 üzenetére
tán mert egymás ellen az utóbbi időben a villámkettő nem nyert...
azt már nem tudja a buki belekalkulálni (vagy nagyon is) hogy a V 7,5 elég csábító tud lenne a hazaiaknak.
Messze még a bajnokság vége, az első 3-ba úgysem férnek be, a 4-7 helyek vmelyikét meg ha akarják simán elérik...
Kell a pénz karira.„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Aventador91
őstag
csicska monaco ónri nem sokáig lesz ott mint edző
-
drtimot
aktív tag
Valencia nagyon nyom, Santi Mina következő gólszerzőnek 11.50-ért? (Jó, a "nagyon nyom" erős 40% alatti labdabirtoklás mellett, de az elmúlt tíz percben 3 gólt lőhettek volna.)
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ural-ra miért ilyen magas a szorzó ? [link] 7.50 Szerintem benne van,hogy nyernek.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma próbáltam apróval új taktikával játszani. Két részre osztottam a pénzt. Tettem előre ahogy szoktam papírformákat:
AC Milan
FC Bruges
Midtjylland
RosenborgLazio
FCSB
Inter DNBNégy jött, egy elment, kettő folyamatban.
Másik részből tettem élőben:
Atletico hátránynál 1,5 over
Frankfurt hátránynál GG
Lazio hátránynál GG
Liverpool nyer ez jó mázlis 2,4x odds volt
Barcelona nyer
Salzburg nyerNem szoktam élőben érezni, most vak tyúk is talált szemet. Ha nem apróval csinálom fogadok bukó az egész.
-
yogibear
addikt
válasz #86564352 #173088 üzenetére
Baszodalássan az a Frankfurt GG valami hihetetlen mák volt...
Amit ezek bénáztak ezért a fizetésért, lehullott levelű karácsonyfával kellene mindet addig verni, míg mozognak...
Kétszer villant a nyomi beten hogy gól, kétszer nem volt az...
Képzeletben már el is ástam a szelvényt és elátkoztam a Frankfurtot, mire nagy nehezen lehozták a GG-t...
A Lazio is megszenvedett vele, de nem ennyire...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
törölt tag
Ma csak két szelvény: Zenit és West Brom
-
yogibear
addikt
Na a tegnapi majdnem nagy bukta után a mai nap jól kezd:
Eskisehir fi 1:0-nál GG @2,05 plusz kb 11. percnél Zenit GG @1,25
hamar meg is van, ahogy törökék kijöttek alig kellett 5 perc, Zenit addigra meg is oldotta...Jablonecet akartam még 0:0-nál valahol a 40. perc táján csak hamar berámoltak 2-t is, nem volt rá időm... pedig arra is volt 1,6 körül a H...
[ Szerkesztve ]
-
Soulfly842
addikt
A Napolinak irreálisan magas a szorzója, nem? (vagy csak én érzem úgy?)
Értem én, hogy 5 meccses forma alapján a 2. legjobb csapat most, de kiemelkedő győzelemként egyedül az Inter ellenit lehet csak említeni. De az inter idegenben mindig - évről-évre - képes volt ilyen ingazdozásra.
Az Empoli ellen már lehet a Naplira hangolódtak?
-
törölt tag
válasz Soulfly842 #173093 üzenetére
Én egy x-et érzek
-
yogibear
addikt
Ez a PAOK győzelem necces volt...
Meg az Apollon GG is...
Ciprusi 1:0-nál támad rendesen, erre kap egy pirosat és tizi 2:0... eltartott egy darabig mire elvégezték, így 8 perc hosszabbítás, a 8. percében szépítenek is, rá 2 percre meg bekapják a 3-at, de az már nem érdekes...
Fener is az 1. fi hosszabbításban hozta a GG-t
PAOK meg 2. fi-ben megszerzi a vezetést, aztán 10 percre rá pirosat kap...
De lejött mind3
Már tán ennyi elég is lesz...„Magyarországon analfabétizmus nincs! – Összeírva…”
-
Örni
senior tag
Raktam egy Leverkusen Westbrom szelót, de csodálkoznék, ha jönne.
Francia 2 félidő X ma is jön?
-
ati888
senior tag
Én x-re venném az angol, olasz, spanyol meccset és mellé raknám a Wesbrom-ot. 4/3-ba.
Csak tegnap elvesztettem minden pénzem, most kicsit pihenek.
-
törölt tag
A West Brom jöjjön is, mert a Zenit csúnyán kikapott. Láma voltam tabellában bízni!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...