- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mr.Csizmás #8900 üzenetére
Támogatom.
ÉS várom a címet, ahova menni kell a fizetéséért.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fatal`
titán
lol, az xbox dlc is tiszta bug. Srácnak Pink Mustang az összes vásárolt dlc helyén. Ez kész
-
CJ3
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8900 üzenetére
Nem értem mit hadoválsz itt össze vissza? Hogy jön ide a fizetésem....Írta hogy feltette 3x aztán most nem tudta aktiválni....Ez nem durva????????
Crypto
-
CJ3
senior tag
válasz Mr.Csizmás #8905 üzenetére
Nem tudom szerintem eléggé kicseszés az ilyen dolog Akinek van pénze az megveszi 10x de akinek pl nincs az meg így járt, nem tudom ki hogy vélekedik
Crypto
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz Mr.Csizmás #8905 üzenetére
Láttam én már szobát 30 centis padló-lejtéssel, mikor részeg volt a kömíjes. Mi nem örültünk a munkájuknak és a tulajdonos sem...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fatal`
titán
válasz Mr.Csizmás #8907 üzenetére
Igen, az övé. Mint ahogy az is, hogyha elhasználtad az 5 lehetőséget és elfelejtettél revokeolni, akkor nem engedték a securomnak, hogy kinullázd.
(#8904) CJ3: Oda kell figyelni és revokeolni kell.
[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Sziasztok új vagyok még itt. Az lenne a kérdésem, hogy laggol mindenki a játékban (persze nekik nem), már a portokat is beállítottam (3478-8889 UDP), de semmi sem történt.
Eléggé idegesítő szép lassan megyek, erre kirepülök a pályáról... . Van, hogy tök jól megy minden kb. 15 percig, aztán minden kezdődik előről... -.-"
Valaki tud segíteni? előre is köszi.
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
Szia igen velem találkoztál
T-Mobile azon kívül 15 megás a net ha ez fontos, alaplap: Asus P7H55D-M Pro, router pedig Asus RT-N10.
Köszi a segítséget
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
vulnrea
aktív tag
Nem mobile net, modemes. Rákeresek a frissítésre A frissítés ugye semmilyen gonddal nem jár, mármint a jelszó meg az ilyenek nem változnak meg?
-
vulnrea
aktív tag
Na megnéztem a honlapot, csak ezzel kell foglalkoznom? Firmware, mert utilities meg van egy manual fül is.
Egyébként itt a legfrissebb verzió 1.0.2.4 nekem meg 2.0.1.6
-
vulnrea
aktív tag
Köszi, letöltöttem a cfos speed-et, meglátjuk működik-e
-
vulnrea
aktív tag
Hát valamennyit javított, pinget is javítottam, azért már nem laggol mindenki, csak 1-2 ember.
Szerinted frissítsem a routert? az én verzióm ugye 2.0... stb, az oldalon található pedig 1.0...
[ Szerkesztve ]
-
vulnrea
aktív tag
Hát akkor így marad a játék így már játszhatóbb legalább, köszi a segítséget!
-
Pecc
őstag
Sikerült a revoke...
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Lenne 1 kérdésem a játék beállításaival kapcsolatban. Amióta az új vga van (dx11), megjelent 1 új opció a videobeállításnál, a "Stereo" . Ez mi? 3 lehetőség van: "off"
(ez világos, ki van kapcsolva), de van olyan,h "Anaglyph" , meg "3D vision" . De nem jegyzi meg, akármelyikre állítom, visszaáll "off"-ra. Ez csak akkor lenne érdekes,ha 3D-s monitorom lenne?Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
TGaben
tag
válasz TESCO-Zsömle #8928 üzenetére
Köszönöm!
Szemcsi nincs, marad az "off"Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
TGaben
tag
válasz TESCO-Zsömle #8930 üzenetére
jaa De nyújt valamilyen élményt is vagy csak fura 3d-s lesz a game?
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
TGaben
tag
válasz TESCO-Zsömle #8932 üzenetére
azért kössz
Olvasható/Írható hangszóró: Speak-R :) (TDU2, BF3/BF4, NFS RUN nick: TBAG008 LIVE/GTA IV/F1 2011 nick: Tgaben007 F1 2012: T-BAG)
-
-
TESCO-Zsömle
félisten
-
-
Mr.Csizmás
titán
válasz czundermák #8936 üzenetére
3. kép
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz Mr.Csizmás #8937 üzenetére
Komolyan nem értem melyikre gondolsz.
Hátul a pici? Az fentről Piros, nem fentről Zöld, vagy mit nem látok meg?CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Zolás
addikt
válasz czundermák #8938 üzenetére
Bele lehet kötni, és megtették, mit nem értesz?
Csere érdekel komoly cucokra?Mik azok a Cucok??"A cucoknak két alfaja van.Van a komolytalan mindenhol megtalálható.A másik a komoly(cucokusz komolyikusz)na ez van neki ez sokkal ritkább"By:5teve
-
boogie84
veterán
válasz czundermák #8934 üzenetére
Te egy kiba..ot festő vagy!
A sütiknek is szükségük van szeretetre.
-
bazso29
aktív tag
Hahaha.. Vicces emberek járnak crc-be.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
vulnrea
aktív tag
Okés, viszont érdeklődtem a t-fosnál és semmi konkrétat nem mondtak illetve segíteni sem nagyon segítettek -.-"
Bár 1-2 változtatást megcsináltam a routeren, illetve tűzfalon is állítgattam, de semmi jele nem volt ennek.
Gondolod, hogy a routerrel lehet ge*asz?
-
bazso29
aktív tag
válasz tomsolo #8945 üzenetére
Este még érdekesnek tűnt a neve, hogy a gyerek átnevezett egy autót és átírta a teljesítményét, de reggel olvastam fórumon, hogy ez a Bristol Fighter T. Sima ID csere, mint a lambónál. Mindenesetre tempós kis járgány lesz.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
monocikli
csendes tag
válasz vulnrea #8943 üzenetére
Én is nemrég cseréltem routert a boltban és itthon is. Ezek korszerű újabb típusok, nem kellett vacakolnom portbeállításokkal, csak engedélyezni az upnp-t ill abban a tdu-t.
Innentől megszűnt minden akadás és ping probléma, torrent is mehet háttérben (sávszél korláttal persze).
A játék loader-je a hálózat ellenőrzésekor most már csak annyit ír ki, hogy upnp used, és mindig zöldben van. Korábban a port vacakoltatáskor ez random változott kedvétől függően.
Régi routerek: 5-6 éves d-link és linksys, az újak: netgear WNDR3700 és asus RT-15.
Netszolgáltatás: földimalac upc és t-home.
Segédprogramok nincsenek, oprendszer mindenhol win7 x64.
Remélem segítettem. :-)kilinccsel előre... (Project Cars: Kuplung1973, WOT.: MindenkiAmator) https://www.facebook.com/simBOOT/
-
TGaben
tag
Sziasztok!
Egyszerre csak 1 clubnak lehet tagja az ember? Tehát,ha elfogadtam 1 club felkérést, akkor már sajátot nem is csinálhatok?
-
vulnrea
aktív tag
válasz monocikli #8947 üzenetére
Torrentezés közen nekem nincs gond, lletve az Uplauncher is egyfolytában zöld. Két napja figyelem a játékot 1-2 ismerős embernél laggol be a játék, ahogy megjelennek a layerben, előtte pedig minden okés és laggmentes volt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest