- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz czundermák #8750 üzenetére
Ennyi erővel üthetnének minden gépbe egy 130-as limitet, mert annál többel még autópályán se lehet menni Hawaii-n...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
nyusziharcos
tag
hali szerintem az lesz hogy valahonan letöltöm és ha fut rendesen akkor már ma megis rendelem. amugy halodtam hogy mostmár nincs olyan váltás hogy kuplung és manuális
csak shifter?TDU nick: kistoldi :)
-
Xirtam
veterán
Audi R8 Spyder-t, hol tudom megszerezni?!
-
szabod
senior tag
-
bazso29
aktív tag
Akármi is az, szerintem nem fogják befejezni. Hamarabb lesz Dubai a játékban.
Viszont töltöttem fel 2 különleges crc versenyt, sajnos a nevüket nem tudtam átírni. Az egyik Ibizán egy tengerparti offroad szakasz (nem úton), a másik pedig Oahun a secret islanden egy karika.
- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
Urak, 9 óra magasságában lesz valami csapatás? Jönnék szívesen.
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
Xirtam
veterán
válasz czundermák #8763 üzenetére
Én is szívesen összefutnék veletek! Esetleg egy közbeni mikrofonozást is eltudnék viselni!
Mindenesetre én Ibizán a nagy disco-nál az autópálya szélén leszek! 21:00-kor!
[ Szerkesztve ]
-
bazso29
aktív tag
válasz TESCO-Zsömle #8765 üzenetére
Előbb-utóbb csak kapunk valami újabb helységet.
Mivel a klubom erősen inaktív, ezért úgy döntöttem elkezdem magamat klónozni.
-
-
nyusziharcos
tag
a kocsiból lehet halgatni másnak a zenéjét?
TDU nick: kistoldi :)
-
Xirtam
veterán
válasz czundermák #8767 üzenetére
Jaaaaaaa! Az Apollo egy hulladék volt, ma majd ráülök a Pagani projectre! Viszont jó volt!
-
Pecc
őstag
válasz nyusziharcos #8768 üzenetére
Nem lehet.
-
fatal`
titán
válasz nyusziharcos #8768 üzenetére
Nem lehet. Így is elég lagos, méglagosabb lenne, ha azt is szinkronizálná.
-
nyusziharcos
tag
pedig szerintem az sokat ütött volna rajta :d gondolom van olyan akinek az 1 jobban tetszik nem?
TDU nick: kistoldi :)
-
Tattix
tag
válasz nyusziharcos #8772 üzenetére
Nekem szpesl a tédéú2 jobban teccik.Egy-két dolog van az egyben ami jobb volt vagy a kettőből hiányolom de összességében sztem a 2 jobb
-
bimbilla09
tag
az előbb vittem valami citroen csodát. szegény nagyon régi volt már de jobban csúszkált a fara mint a ferrarimnak ...
-
TOM-202
senior tag
-
bazso29
aktív tag
Annyira különleges, hogy megérdemelt egy videót. Lehet vele próbálkozni pár napig 250 ezerért, sajnos valamiért az ütközést nem veszi büntetésnek, na majd legközelebb keményebb lesz.
-
Xirtam
veterán
Azt hiszem D.Orion javaslata volt, hogy az AM3+ alaplapok külön kategóriába kerüljenek!
[ Szerkesztve ]
-
fatal`
titán
válasz bimbilla09 #8775 üzenetére
Az egy Citroen kacsa volt (2CV), szerintem poén autó, a bogárral együtt. Roncskereséssel tudod megszerezni.
-
bazso29
aktív tag
Top Secret a kis találmányom, és ezt nem önzőségből teszem.
Viszont érdemes lesz majd kipróbálni a későbbi versenyeket is.- A kedvenc szuperhősöm: Ultrium -
-
addikt
Egyre jobban tetszik a játék pedig kicsit féltem mikor megvettem steam en bár ha nincs így leárazva nem hiszem hogy bevásároltam volna belőle de kellemes csalódás
Ma új vidkarit rakok a gépembe és teljes rendszer format lesz annyit szeretnék tudni hogy az online profil menti a dolgaimat szóval nem kell majd előröl kezdenem mindent? Nem játszottam egy percet sem offline. -
fatal`
titán
válasz ImpersonatoR #8786 üzenetére
Nem menti. Dokumentumok mappában van a mentésed. Steamen nem tudom, hogy működik, de érdemes revokeolni a játékot, mert csak 5 lehetőséged van aktiválni (testdrive2.exe /revoke), de lehet, hogy ez csak a lemezes verzióra vonatkozik.
-
addikt
-
fatal`
titán
válasz ImpersonatoR #8788 üzenetére
Akkor ennyi, másra nincs szükség.
-
fatal`
titán
válasz TESCO-Zsömle #8790 üzenetére
Revokeolni, ahogy elnézem ugyanúgy kell. És ha revokeolsz, akkor végtelen, gondolom. Elég nagy faszság lenne, hogy x reinstall után nem használhatod a játékot.
-
válasz TESCO-Zsömle #8790 üzenetére
Steamen 6 aktivációt ba..tam el eddig, még mindig jó.
Érdekesség, például, mikor win reinstall után felteszem a játékot, steam felajánlja a revoke-ot, viszont a játék fennmarad, majd utána ha inditani akarom kér egy cd kulcsot, beirom és működik. Szóval lehet hogy így van megoldva.[ Szerkesztve ]
CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
fatal`
titán
válasz czundermák #8792 üzenetére
Lehetséges, dobozos verzió alatt, ha újraraktad a játékot akkor nem tudsz revokeolni, mert közli, hogy nincs aktiválva.
-
De ezzel a revoke-al értem, hogy a játékot védik, de ne az elöl védjék 5x felhasználható kulccsal aki kipengette érte a lóvét.
Nagyon nem bírom ezt megérteni, vannak játékok amivel sokkal többen játszanak, mégsincs szükség ilyen, talán kimondhatom, ótvar nagy balfaszságokra...CPU tálcák és bővítő kártya állványok: http://bit.ly/3tOpQyO
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz czundermák #8794 üzenetére
Persze. Az embernek nem derogál kipengetni 5-10-20-40 valutát egy JÓ játékért.
Mint látjuk, 5-10 valutát még egy bugos TDU2-ért is kiadnak...
Aki meg nem fizet, azt amúgy se érinti, mert bemásolja a krekket és el van intézve...
sz: Ugye van már állandó internet-kapcsolatot követelő DRM.
Kíváncsi lennék, hányan vennének állandó internet-kapcsolatot követelő gépkocsit, vagy fűnyírót...[ Szerkesztve ]
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
fatal`
titán
válasz czundermák #8794 üzenetére
Persze, hogy baromság az egész. Igazából a SecuROMnál úgy van, hogyha elfogy a lehetőség, akkor ők tudják újra engedélyezni azt az öt lehetőséget. Csakhogy az atari ezt nem engedélyezte nekik. (Gondolták, hogyha valaki elhasználja, akkor majd újra megveszi ezt a hulladék játékot?) Nem másolásvédelemmel kéne vevőket csalogatni, hanem minőségi munkával...
-
Timyyy
őstag
Olyan idegesítőek ezek az új dlc küldetések... ill. kimondottan csak 1... Ibizán a Mustang-os... egyszerűen teljesíthetetlen és már kiidegelt. Az összes többi megvan mind a 2 szigeten már, de ez LEHETETLEN.
Osztrák - olasz mosószerek / élelmiszerek rendelhetők nálam, írj nyugodtan üzenetet!
-
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest