- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Egyszerű funkcionalitást kínál a frissen bemutatott Galaxy Fit3
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- MIUI / HyperOS topik
- Android szakmai topik
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
Új hozzászólás Aktív témák
-
DJGABI
addikt
Múlt héten megjött a Welcome to.... Tegnap toltunk pár próbajátékot. Remek, baromi feelinges, gyönyörű a doboz, Ganz schön utáni tökéletes lépcsőfok. Kevesebb a random, jobban lehet tervezni. Köszi az ajánlást
<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
-
kozos rendelosdi osszefoglalo: philibert még nyitva ma estig/holnap delelottig, nem tudom pontosan, még kb 50-80 euro hianyzik a harmadik korhoz. Zatut majd még egyszer szervezek ha van valami tetszetos dolog, multkor elfelejtettem hasznalni a par fontnyi pontomat + termeszetesen a serult dnd temple of elemental evil-ert is par zatu-fontot kaptam vissza....
kickstarterek, amihez van szabad hely postaoptimalizalas celjabol, legtobbnel csak 1-2 hely van szabadon. Van ami mar ki van fizetve, van ami majd csak pledge manager nyitaskor lesz aktualis.:
its a wonderful world (race for the galaxy/terraforming mars fele tabloepito)
waste knights veteran of the waste pledge, kicsit sztorimeselosebb, en valami kaland-jatek-kockazat lapozgatos- this war of mineos, 7th continent+tobbharc dolgot varok tole.
dungeonology, errol tudok a legkevesebbet, de jopofan nez ki, sajat gesztenyet kapargatos felfedezos gyujtogetos lopakodos.
Bloodborne tonnaminis sok ks exkluzivos koop cmon-tol, erosen gondolkodom hogy vegyek belole eladasra is. tipikusan még ha sz* is, eladhato, de persze remelhetoleg jo lesz, en szeretem ezt a stilust, a vilag is bejon.
Carnival Zombie Second Edition deluxe, rancfelvarrott elso kiadas, ami nem volt rossz, csak a "kicsit" osszedobott szabalykonyvével sokak lelkén ejtett mely sebet. Kicsit aramvonalasitották, szabalkonyvet atpofoztak, remelhetoleg ezt mar nem csak olaszok keszitik .
Utolso tetel ami eszembe jut: Icaion (+esetleg mysthea), ketto egyutt kiad egy harmadik, koop jatekot, erre is kivancsi vagyok. Nagy a hype, nem tudom mennyire lesz jo.[ Szerkesztve ]
eladó 100+ új/használt társasjátékom: https://tinyurl.com/tarsasjatekok
-
-
Esetleg ha van valakinek kedve new frontiersezni ma este 6tol (18ker,del-pest),dobjon egy uzenetet. Ha addif elolvasom es lesz ido/kedv, akar dead thronera is sort kerithetunk, ha feleolyan jo mint ahogy kinez, jol fogunk szorakozni
Szerk mindketto szabalymagyarazattal, mi se jatszottuk oket. Eddig csak ketten vagyunk innen phrol, de az esemeny mindenkepp megrendezesre kerul.[ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
Engem a társasozás fog csődbe vinni.
Eddig nem nagyon foglalkoztam vele, de most megnéztem ezt az Everdell-t.. tableu building, city building, worker placement.. utóbbitól eltekintve pont ilyenekre kattantunk mostanság rá.
És hogy néz ki.. jézus. Brutál![ Szerkesztve ]
HALA MADRID // 18' Auris HSD
-
Tristis
őstag
válasz Bullitz #1961 üzenetére
Lehet annyira nem vagyok jó ebben, de nekem első ránézésre nem tartalmazott semmit, ami jobb lenne, mint a Mars Terraformálása... Én is nézegettem, de nem látom azt a pluszt, ami átszakítja a fantáziám láncait. Persze jó lenne kipróbálni, de addig is ha a haverom végre rászánja magát, hogy meghívjon egy Mars partira inkább az.
Persze rövidebb, aranyosabb, szebb, egyszerűbb, cukibb. Majd egyszer talán... de inkább Architects of the West Kingdom most.
[ Szerkesztve ]
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
Bullitz
aktív tag
válasz Tristis #1966 üzenetére
Nem sok jobb társas van szerintem a MT-nál, de ha ilyen alapon nézzük, akkor szinte semmi mást nem venne meg az, akinek meg van?
Engem ez a szép világ, illetve hangulat fogott meg, meg persze hogy tabló építősui: Péter, mikor utaljak? na meg hova? =) mármint a IWW miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Bugarov
aktív tag
Múltkor volt téma az It's a Wonderful World, most látom, hogy Rahdo májusi listáján az első helyen hozza.
[ Szerkesztve ]
-
Tristis
őstag
Lords of Hellas - 17.000 Ft
Aki szereti a miniket és az igényes területfoglalós játékot. Ez elég komoly ár!Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
DJGABI
addikt
jövő hét keddtől Aldikban
Exit 3,7k
Alias 5k
[link]<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
nahat nahat. gemklub akcios listat nezegessetek, bar helyenkent szét van esve nalam, nem akcios tetelek is vannak. Erdemes vegigbongeszni.
-
Mr.Csizmás
titán
seafall 12k
lassan hirdetés helyett leadhatom a papírgyűjtésbe az enyémet
szerk.: nálam nem is fog, ellenkezik az elveimmel a legacy játékmód - sajnos amikor vettem, ezt elfelejtettem csekkolni.
[ Szerkesztve ]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
válasz Mr.Csizmás #1977 üzenetére
15-ert vettem akciosan . nem is ez a zavaro, hanem hogy azota se kerult elo
Mas: roll and write hivoknek a railroad ink nagyon ajanlott, szuper kis jatek, akar uj emberek bevonzasara is, bar elsore ugyis beneznek par szabalyt . pontozast ne nezzetek, el van rontva. Ami engem meglepett, kulonbozo a kek es a piros verzio, a kiegesztio kockak masok. Keket jobban szeretik a nepek, legutobb kb 5 keket rendeltunk philibertrol (franciat, nyilvan, mert olcsobb ).
[ Szerkesztve ]
-
Bullitz
aktív tag
Bakker.. megnéztem ezt a Company of Heroes KS-t.. hát ez brutál. Kiváncsi lennék maga a gameplay mennyire jó.. de a kinézete, az ötlet.. és a megvalósítás az nagyon beteg.
-
Azie
őstag
válasz Bugarov #1982 üzenetére
én nem fogom backelni.
népenként 30 gyalog meg 5 jármű nekem ahhoz gagyinak tűnik, hogy wargame legyen, ahhoz meg drága, hogy csak scenariozzunk. + ennyi egység kb egy falusi "összefutottunk" egy másik egységgel szintű kolbászolás, ami szerintem nem volt életszerű már akkor sem."Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Mr.Csizmás
titán
milyen népszerű társast tudnátok mondani, amihez érdemes lenne előállítani 3d nyomtatott dolgokat?
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
Milán13
tag
válasz Mr.Csizmás #1984 üzenetére
Szia,
Többen ráálltak már a dologra. Ami megy mostanában Mars Terraformálása, Terra Mystica ahogy én látom.
Üdv, M.
-
Azie
őstag
-
Azie
őstag
festéket/ecsetet/alapozó-lakk-sprayt honnan érdemes beszerezni? meta/hammertime/szellemlovason kívül van valami titkos favorit?
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
philibert summer sale hamarosan, lesz majd kozos rendeles, de az elso(ket) gyorsan le kell adni, mert a jo cuccok kaposak. Esetleg ha valaki nezegeti/hallja valahol, megkoszonném ha itt is szolna, gyorsan tudjunk reagalni. Egyszeruseg kedveert a tablazatot mar beelesitettem.
mas: NEOM, ajanlott cucc a 7wonders/quadropolis/green fields rajongoknak. 11k jo ar (bgg).
[ Szerkesztve ]
-
Bugarov
aktív tag
-
-
Tristis
őstag
Hát ez a Philibert summer offer most nem lett nagy durr úgy látom.
Ami az unverzumnak Chuck Norris, az az NBA-nek Török Péter.
-
-
Kakaduku
senior tag
Sziasztok!
Valamelyikőtök hallott már erről a honlapról? -
Frod
addikt
Sziasztok!
Fate of the Elder Gods szemtelenül olcsó a Metagames-nél, mi lehet ennek az oka?
Nem lett akkora durranás? Valakinek tapasztalat vele?Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest