Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lugosi

    MODERÁTOR

    válasz lorcsi #19190 üzenetére

    Nagyon helyes ez. Hihetetlen, hogy most szembesül vele a biciklisek egy része, hogy basszus de vannak valami szabályok vagy mik, amiket be kell nekik tartani...
    Amilyen módon közlekedik a biciklisek kb 3/4-e, azt mondanám hogy egész évben tartson az akció.
    Félreértés ne essék, nem a biciklisek azok, akikkel probléma van, hanem a szabálytalan biciklisek. Viszont ők az össz bicajosokon belül nagy többségben vannak. Példa: mikor bevezették a kresz-be, hogy egyirányú utcába be lehet hajtani forgalommal szemben, ahol a tábla megengedi. A biciklisek kb 3/4-e a mondat második felét már nem fogta fel, így minden egyirányú utcába bemennek.
    Szerintem egyszerűen vegyék tudomásul, hogy attól még, hogy nem kell rá jogosítvány, szabályokat nekik is be kell tartani. És nem kell rácsodálkozni az evidens 5k-s büntikre.

    Ja, hogy arra rövidebb és azért mennek arra, szabálytalanul. Hát bakker, nekem is rövidebb lenne a Széchenyi térről a Dugonics térre a Kárász utcán keresztül kocsival, akkor én is menjek arra? Ja, hogy kocsival nem lehet. Akkor miért nem lehet felfogni, hogy biciklivel is van, ahol nem lehet, és van AHOGY nem lehet.

Új hozzászólás Aktív témák