Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • azbest

    félisten

    Ez a mindenki mindenhez értsen dolog szerintem az itteni viszonyok miatt tűnik természetesnek. Itt spórolásból, pénztelenségből sok mindent nekiáll maga javítani az ember, szabadidejét nem kímélve meg akarja váltani a világot. Máshol meg ahelyett, hogy erre pazarolná az idejét inkább kifizeti az ezzel foglalkozó szakember díját és vagy pihenéssel vagy pénzkereséssel tölti azt az időt. Persze van az, hogy valaki hobbiból foglalkozik valamivel, de normális körülmények között teljesen normális, hogy csak a saját munkáját végezze el valaki.

    Ha valaki rendesen meg van fizetve, akkor többet ér az ideje, mintsem arra pazarolja el, hogy két forintot spóroljon. Más szempontból pedig éppen ezért van munkája egy csomó másik embernek, mert vannak ügyfeleik, akik ki tudják fizetni a munkadíjakat. Ahol meg vannak fizetve az emberek, ott van fizetőképes kereslet is és nem gond felvenni külön embert a másik munkakörre ahelyett, hogy egy ember vinné el a céget a vállán. Még lehet, hogy a saját dolgához jobban is ért, mintha mindent neki kellene tudnia. Persze nem feltétlen, mert jobb helyen egy feladatra sem csak egy ember van, hanem több.

    Szóval csak arra akartam kilyukadni, hogy nem biztos, hogy az ezermester jár jól, könnyen lehet, hogy nyugodtabb az élete a csak egy valamivel foglalkozó kollégának. :)

Új hozzászólás Aktív témák