-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Ez annyira jól néz ki, hogy kell egy
Aki él és nem boldog, az téved!
-
törölt tag
válasz phranxinatra #57496 üzenetére
Azért az durva, hogy a Legend Diver itthon listaáron 560 ezer, Németországból tokkal vonóval 400 ezer...
-
Deskdiver
senior tag
válasz phranxinatra #57508 üzenetére
Sejtettem ,hogy valakinek feltűnik. Igen, pont az volt az alap koncepció ,hogy ahhoz hasonló legyen. A zafír koronáról sajnos ebben a árkategóriában le kellet mondanom.
[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
380-ért van új
-
csabulaxi
senior tag
-
dilajoska1
őstag
Tud valaki olyan magyar oldalt ahol órához mutatókat lehet rendelni?
Xiaomi Mi 10T Pro Lunar Silver 8/256Gb (GPU Adreno 650 - 925Mhz OC UV [original 587Mhz] + new Vulkan driver)
-
Alan Harper
újonc
Sziasztok!
Erdeklodnek hogy jo minosegu milanoi acel szijat (22mm) hol tudnek itthon vasarolni esetleg van e valakinek elfekvoben mert erdekelne. -
Csigusz 1
aktív tag
Üdv Urak!
Nem karórás kérdésem lenne:
Van egy City Time márkájú (valószínűleg kínai gyártmány) feles-ütős, kétrugós, kulcsos felhúzású, 31 napos járású fali ingaórám:Nem tudom pontosan, hogy mióta van meg, de már több, mint öt éve vettem újonnan.
Nincs vele semmi baj, pontos, lendületesen, szépen jár, nagyon szép a kidolgozása.Ezeket milyen időközönként kell szervizeltetni?
Szeretném, ha még sokáig szolgálna![ Szerkesztve ]
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
MK VII
veterán
válasz Csigusz 1 #57522 üzenetére
Hát ez jogos felvetés..
Kb tök mindegy,hogy mikor szervizelteted..
Leginkább akkor vidd el óráshoz mikor megáll..Szerkezetileg nagyon silány. A rugók amik benne vannak túl erősek és nagyon nagy terhelést tesznek a kerekekre és csapokra működés közben. A csapágy lemezei puha anyagból vannak és a nagy terhelés miatt nagyon el tudnak kopni... 1-2 javítást még elviselnek lyuk összehúzás, tisztítás ilyesmi,de sokat nem. Igazából én azt javaslom,hogy sokat ne költs rá.. Ha nagyon nem működne majd egyszer akkor inkább tartsd meg "szép" emléknek minthogy költs rá.
Én azt mondom,hogy még kb ugyan ennyi időt kibírnak az alkatrészek benne,de hosszú távra egy ilyen órával sajnos nem lehet tervezni.[ Szerkesztve ]
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz Toobee #57526 üzenetére
Olcsó kvarc szerkezetek (van köztük ingás, meg rádióvezérelt is) + óramutatók
Számlapot nem tudom, hogy honnan lehetne szerezni.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
MK VII
veterán
Olcsóbb és legjobb megoldás belerakni egy Quartz szerkezetet. Lehet kapni jó minőségű ingás quartz szerkezeteket.
Vagy kimegy a piacra vhova lakhely szerint és vadászik egy régi órából való normális szerkezetet. Viszont egy órással konzultáljon előtte aki ért a faliórákhoz,mert nem mindegy milyen szerkezethez milyen hosszú a tok.. Illetve,ha nincsenek hozzá súlyok és inga akkor mekkora tömegű súly és milyen hosszú inga kell a helyes működéshez a szerkezetnek. Természetesen rugós szerkezetnél ugye más a helyzet
Bár gondolom,ha ezzel foglalkozik akkor talán már annyira nem dilettáns ebben a témában..
Szép napot[ Szerkesztve ]
-
Pé
senior tag
Igen ahogy írták a többiek is, quartz szerkezetet éri meg beletenni.
Én is csináltam már több faliórát, és innen rendeltem hozzá werket :http://bolthely.hu/ora/lista/4e8632e1d467d_NEMET_ORASZERKEZETEK_
Van egy sima hosszútengelyű, egy rádiókontrolos, meg egy 24 órás a gyerekeknek, amin ábrákkal van jelezve a napirend
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Itthon: http://babosszalon.hu/shop_index.php?o=orak_ws&mid=313&p=&l=3
Németország: http://www.chrono24.hu/longines/legend-diver--id2752071.htm?query=Longines+legend+diver&dosearch=true&searchexplain=1&resultview=list&goal_suggest=1&dosearch=true&urlSubpath=/search/index.htm
-
-
Pé
senior tag
válasz Toobee #57534 üzenetére
Hát passz. Biztos meg lehet úgy csinálni hogy mutatós legyen. Én ingásat még nem csináltam. Olyat majd egyszer a nappaliba szeretnék egy igazi, mechanikus Grandfather Clock-ot
(Meg a dolgozóba egy Jaeger Atmost, meg luxusjachtot, meg Rolls Royce-ot, meg tengerparti kastélyt meg Cindy Crawfordot ..... )
-
g0n21
senior tag
válasz flexxx2 #57535 üzenetére
Ez a fényképező hasonlat igazából annyira finomítható még, hogy az okostelefon - belépő digitálisfénykepezo párja az Orient árfekvésű automata vs. Hasonló ár beli kvarc.
És a fotózás is visszajutott a klasszikus irányokba a tükörreflexesekkel (legalábbis félig), csak ugy mint az óráknál ismét az automata / kézi húzós a no.1Mobilrol vagyok, Ekezetekert sry..
[ Szerkesztve ]
Kronometer.hu // nick: Gonzi // JLC Master Control 2,1m // Squale 1545 GMT 350e // Rado Captain Cook 42mm 650e // Breitling Chronomat B01 42mm 2,2m
-
törölt tag
-
Sungoo
addikt
Áááá, kell!
-
törölt tag
Tényleg! Milyen volt a Breitling party? Képek?
-
törölt tag
válasz ronin s8 #57543 üzenetére
Ilyenkor kicsit sajnálom, hogy Bp-n élek. A Breitling amúgy is az egyik kedvencem, bár tény, hogy a jelenlegi kínálatukból nem sokminden tetszik, de azért tudnék választani.
Nem volt nagyon szottyos Mrs. Monroe? Elég koros már szegénykém?
Nem voltam még ilyen buliban, mi a szokás? Black tie & Bretyó?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen okostelefont vegyek?
- Öregszem
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- PlayStation 5
- Milyen notebookot vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Óvodások homokozója
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest