- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Mobil flották
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
young78
tag
http://ekszer-ora.vatera.hu/karora_ferfi/tissot/eredeti_uj_tissot_t_trend_quadrato_stopper_new_190418528.html
a képen két használati van: a jobb oldali az eredeti, a baloldali a hamis. A doboz gyanús, az óra amit fotózott lehet eredeti, amit kapni fogsz ennyiért, az tuti nem. -
runner 125
nagyúr
Nah, kértem tőle is képet, rakott is fel. Bakker ez tényleg fake.
Azt írja Hollandiából kapták, de pl. ami nekem feltűnt, h ezen a képen az eredetinek a mutató felfogatása nincs lefestve, míg a vaterasnak igen.
..noh és a számok felfestése is csúnyább.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #5255 üzenetére
minden hamis, ami NEM Kínában készül!
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #5254 üzenetére
Mennyivel lenne olcsóbb a bizonytalan példány
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
runner 125
nagyúr
-
young78
tag
válasz runner 125 #5254 üzenetére
Csodák nincsenek, tiszta forrásból származó eredeti órákat a hivatalos árhoz képest 20-30-40%-ig lehet találni, de amikor nagy mennyiségben az ár 1/3-ért tűnnek föl, az már a vészcsengő kategória. Pláne hogy az ebay el van lepve velük, az pedig köztudott, hogy a vaterás áruk nagyrésze honann jön.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #5258 üzenetére
Hm, jah. És megér ennyi idegeskedést?
-
runner 125
nagyúr
válasz young78 #5259 üzenetére
Te nem tudsz szerezni eredetit occsóba?
Faxom, h itt már mindenki átbsz mindenkit.
tomcsi23
Most már egészen kikupálódtam, hála a fentebbi postoknak. Szóval ha kapok egy legalább 1600x 1200-as számlapfotót, el lehet dönteni, h fék-e vagy sem.
A hollandoktól ajándékba kapott ezt írta, mire beírtam neki, h mit nézzen meg rajta;
"Hát ez igen érdekes,akkor már az órásokban sem lehet megbízni?Ettől függetlenül igazad van!Most már van egy kis kétségem nekem is!
De azért köszönöm a tippeket!Rögtön helyesbítem a leírását!
Kéti"Megvárom az óravilágos gyereket, remélem tud berakni egy fotót róla.
[ Szerkesztve ]
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #5263 üzenetére
És még mindig ott van, ha véletlen fake, hogy az is "elketyeg" valameddig, ill. hasonlít az eredetire.
-
runner 125
nagyúr
válasz tomcsi23 #5264 üzenetére
Nah mennymá'. Nem vagyok rétinéger, h mindeféle hamis szarokat hordjak.
Mindenképpen eredetit fogok venni, nem akarok beleesni ilyen hibába, ha már egyszer amúgy is sok lóvét kiadok rá.
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #5266 üzenetére
Oké.
Nem akarok én senki másnak a pénzével játszani. Ha rendesen utána nézel, ki lehet fogni egy valódi példányt. Csak lassan az erre fordított idő/energia nem lesz arányban az árkülönbséggel....de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
tomcsi23
veterán
válasz runner 125 #5266 üzenetére
hoztam magammal még egy hsz-t.
[ Szerkesztve ]
-
runner 125
nagyúr
..nagyon komoly az egész vaterás eladói hozzáállás/szaktudás.
Azt gondolná az ember, h aki órákat árul már x éve, legalább saját maga tisztában vele, h mit árul.
A második eladót világosítom fel - nektek köszönhetően, h ő bizony fake PRC 200-at árul.
Elszomorító.
-
MODERÁTOR
válasz runner 125 #5269 üzenetére
Ez vajon eredeti? [link]
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
runner 125
nagyúr
A fotók 100%, h az eredeti óráról készültek, pl. a szíj sem az a durván "tömött", mint amilyen fake PRC 200-asokon van, illetve egyszerűen látszik rajta, h pontos, sokkal precízebb a számlap, mint pl. a többi vateráson.
Viszont nekem ez nem tetszik, illetve ennek nem is olyan "bordázott" a számlapja, mint a feketének..
Vateras eredetinek hirdetett, de fake. VS. Eredeti és még egy eredeti.
Azt hiszem mindenki számára egyértelműen látszik a minőségbéli különbség.
-
runner 125
nagyúr
válasz runner 125 #5271 üzenetére
Most tűnt fel; számlap szélén (nem tudom a nevét annak a résznek) 5 percnél lévő "TACHYMETRE" feliratot tessék megnézni.
VS.
-
runner 125
nagyúr
válasz Manitou #5276 üzenetére
Mester, ebben Te jártas vagyol', olyanról hallottál, h perspektíva, nemde? Most, nehogy már két fotót összemaszkolva/torzítva döntsük el. Vagy ezt a konklúziót abból vontad le, h a fék kicsit késik?
MALK
Ez a Te órád? Ha, igen hol vetted?
Nagyobb felbontású képet kellene feltenni róla. Akkor biztosan eldönthető.
[ Szerkesztve ]
-
Manitou
veterán
válasz runner 125 #5277 üzenetére
Jólvan , tudom más a kamerállás. Nekem ami először gyanus volt az pont a Tachymerte felírat utolsó E betüjének pozíciója viszonyítva az alatta lévő perc vonásához, ha megnézed a két képet látszik, hogy nem ugyanott végződik, bár nem tudom ez mennyire nagy eltérés( illetve mennyire van ilyen mértékű szórás egy ilyen óránál ? ) , de ez akármennyire is eltér a kameraállás ez látszik, így az egymásra tett két képen is, meg anélkül is. Magyarán a MALK által linkelt képen egy hangyányival nagyobb lehet a betük között a távolság így jön ki hogy kicsivel arrébb végződik.
ps: egyébként meg bekussolhatsz nyugodtan
[ Szerkesztve ]
-
MALK
tag
válasz runner 125 #5277 üzenetére
nem nem az enyém az elado küldte rola. ez a két kép összerakás érdekes. de nem bizonyit sajnos semmit
meg kell gondolni ennyi pénz kidobását -
runner 125
nagyúr
Kérjél róla nagyobb fotót. Az a baj, h tényleg elég jól sikerülnek már a replikák is, és néha nagyon minimális a különbség.
Nekem ennek a szíja tűnik gyanúsnak, ha megnézed itt a szíj egyértelműen látszik, h melyiken milyen. A hamis órán sokkal dundibb, mint az origin - az általad linkelten is hasonlóan dundi, úgyhogy meglehet, h fake.
De, ha tudsz nagyobb képet kérj.
-
MALK
tag
válasz runner 125 #5281 üzenetére
hálátlan dolog ilyen szempontbol ez az ebay
lehet h egy sima "citizen" lesz az csak igazi. -
young78
tag
válasz runner 125 #5263 üzenetére
eredetit tudok, olcsót nem, de jóval a hivatalos ár alatt igen.
-
MALK
tag
Amugy barátnömnek vettem karácsonyra Guess órát arrol mi a véleményetek?
tudom h nem svájci de azért joféle szerintem. neki meg tetszik -
zsolesz777
tag
Sziasztok!
Óravásárlást tervezgetek, na semmi komoly.Kb 30 ezrem van rá. max.Fogalmam sincs, hogy milyen márkát válasszak.Tudna valaki ajánlani?Mindenképp sportos,bőrszíjas kellene és talán kerekNézegettem a Fossilokat ( ch2586 és még pár ch-val kezdődő) találtam is árban tetszik is, de érdekelne, hogy megbízhatóak e.Nem tudok semmit a márkáról illetve óráiról...Nagyon köszi, ha segít valaki előre is.
-
young78
tag
válasz zsolesz777 #5290 üzenetére
szétnéznék Orient-Casio vonalon is ebben az árkategóriában...
-
zsolesz777
tag
találam egy szép orientet, de a fossil jobban tetszik.annyira megbízhatatlanok azok az órák?van valakinek tapasztalata?
-
young78
tag
válasz zsolesz777 #5293 üzenetére
teljesen megbízhatók, japán myota szerkezet, de mint óra nem értékelik, inkább divatkiegészítő.
-
bandus
veterán
egy barátomnak van egy méretes darab, nagyon imádja
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Eagl3
veterán
Én az Orientemet nagyon szeretem.
-
zsolesz777
tag
Csak azért kérdeztem, mert írták valahol a topicban, hogy jó ha két évet elketyegnek...az azért nem sok.majd még eldöntöm,a fossil stílusosabb, az orient talán megbízhatóbbnak tűnik...alszom rá egyet.
-
-
runner 125
nagyúr
válasz Manitou #5278 üzenetére
Értem, persze.
..nekem is feltűnt, de ez az, h én sem tudom mekkora a szórás az eredetinél is.
Pl. a linkelt órán az egyértelműen látszik, h az eredetihez hasonlóan, vékony betűtípusból van a "Tachymetre" felirat, ..de ki tudja, h melyik évben/miként nyomtatták rá.
Ez még szerintem kevés ok arra, h valóban rá lehessen fogni.Ahogy eddig megfigyeltem több PRC-200-at, a legjobban kiszúrhatóbb jelek;
- mutatók - és felfogatási pontjaik. (Pl. Origin fém színű a tengelyközép, míg a hamison az is sárga)
- ha, van normális felbontású fotó, egyszerűen látszanak a minőségbéli különbségek a számlapon. Főleg a kis számokon lehet látni a szétfolytságot/pontatlanságot...egyébként Te meg húzzál elfele innen..., tudod hova.
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #5272 üzenetére
a 60-as számot is nézd csak meg: a fake-ben a 0 van a vastag vonal felett, az igaziban pedig a 6-os van ott, kicsit el van csúszva
meg a TACHYMETRE első T-je pont a vonal felett van, a fake-ban az is el van csúszva, na akkor innen a vak is látni fogja hogy mi fake és mi nemGB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest