- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Apple Watch
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
runner 125
nagyúr
válasz Gabbana #5549 üzenetére
..még, jó, h nekem egyik barátomnak/haveromnak sincs ilyen. Sőt, már tárgyaltuk is, de én még nem is találkoztam sehol olyannal akinek ilyen lett volna a kezén.
Mind1, igazság szerint én teszek rá, nekem qrván bejön.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
ujskodas
tag
Helló!
Meg tudnátok mondani, hogy milyen óra van Rossi kezén? Tippem van, de nem akarom kinevettetni magam, ha rosszul látom.
http://www.motogphirek.hu/hirek/5801Köszi!
Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
-
ospubis
csendes tag
-
norbertb88
tag
válasz norbertb88 #5555 üzenetére
megnéztem még1szer!
Submariner!!!! -
seiko
senior tag
Steinhart Ocean1 ;-)
-
ujskodas
tag
-
runner 125
nagyúr
Ez szerintem elég elvetemült gondolkodásmód.
Szal', most a szíjon ki látja, h Longi vagy sem?
..ha, az én Tissot szíjam meg fogja adni magát, tuti nem veszek rá "elvből" Tissotot 20-ért, amikor egy Rios is bőven faxán néz ki, és ugyanannyit fog bírni.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
pohár
félisten
válasz runner 125 #5560 üzenetére
jól néz ki? tiszta okádék az a lyukacsos, haggggyyyyad már
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #5560 üzenetére
Szerintem nem is létezik gyári Longines bőrszíj. :-0
-
Palika71
őstag
válasz runner 125 #5541 üzenetére
Szerintem nagyon klassz óra, és tökéletesen nem nép-óra.
Nekem nagyon bejön fém csattal, de neked nem.
A bőr szíj tökéletesen alkalmatlan a strandolásra és az izzadást sem bírja.
Egyedül a rája bőrből készült szíj tartós, vagy valami klassz kaucsuk.
Nekem amúgy a sport óra (mert ez szerintem nagyon az), meg a bőr szíj, valahogy nem jön össze.ujskodas: szerintem is egy új kasztnis Sub. Kár, hogy nem látszik a Massa-é, mert az ám a kemény.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
runner 125
nagyúr
válasz Palika71 #5564 üzenetére
Nem egészen értem az érveidet, ha már sportóra kategóriába raktad (nem az. ) akkor miként párosítod a fém szíjjal?! Egy sportórán tipikusan bőr, kaucsuk, vagy szövet szíj van. Szvsz.
Nah de mind1, mindenki más ízléssel bír...de ettől függetlenül még fémszíjjal ugyanúgy strandképes az óra.
Nekem sincs alapvető problémám a fémszíjjal, egyszerűen jobban illik hozzám szerintem egy bőr. Ennyi.
[ Szerkesztve ]
-
Gabbana
aktív tag
nincs olyan oldal a neten, hogy kinek milyen órája van? Csak kiváncsiságképp.. Massának milyen van egyébként?
Az életben nincs felesleges tapasztalat...
-
runner 125
nagyúr
válasz Gabbana #5566 üzenetére
Valaki már linkel egy oldalt, de ott színészekről volt szó, h adott filmekben milyen óra volt rajtuk.
..de szerintem nem lehet ezt olyan egyszerűen összeállítani, tuti, h nem csak 1 van nekik.
-
ospubis
csendes tag
válasz runner 125 #5565 üzenetére
Szerintem kicsit megengedőbbnek kellene lenni.
Gondolom, a Chopard Mille Miglia elég sportos óra.
Ennek a változataiban van fém, bőr, kaucsuk, a hivatalos honlapon, mindenki azt választ, amit az ízlése,és a pénztárcája megenged.
Véleményem szerint az autógumi mintázatú kaucsuk a legautentikusabb ebben a sorozatban. -
botarobi
tag
Szeretnék tippeket,véleményeket kérni Tőletek ehhez az órához szíjügyben! Köszönöm! http://hu.fortis-watch.hu/rovatok/kollekcio/flieger/pilot_professional/
-
runner 125
nagyúr
válasz botarobi #5569 üzenetére
Ha, kicsit visszaolvasol nem rég volt szó róluk.
Hirsch és Rios szíjakra keress rá, én láttam belőlük ilyet.
ospubis
Teljesen megértő vagyok.
Eszem ágában nem állt rábeszélni, h márpedig bőrszíjjal viselje... Az egész párbeszéd onnan fakadt, h tetszik neki a PRC200, de strand miatt kiesik...
-
botarobi
tag
válasz runner 125 #5570 üzenetére
Kedves Runner!Megnyugtatlak,mostanában rongyosra olvaslak benneteket,ergó az említett két márka nem kerülte el a figyelmemet,a Rios oldala most is meg van nyitva előttem...
Félreértettél tehát,mivel próbálnám egy kicsit ezt a többéves "házasságot" az említett órával feldobni valahogy,de vagyok olyan f@sz,hogy nincs jó ötletem,melyik szíjjal mutatna jól.Néha rákattanok a Nato-szíjra,a következő pillanatban már kaucsukot képzelek el rá.Aztán jön az abszolút képzavar,mégis bőrszíjjal az igazi!Tehát határozott ember vagyok óraügyben,ezt Young kolléga is megerősítheti!Azért köszi,hogy reagáltál(PR200-ról ne kérdezz cserébe)! -
runner 125
nagyúr
válasz botarobi #5571 üzenetére
Jah, bocs félreértettem.
..akkora igazságot ezzel kapcsolatban szerintem senki nem fog tudni mondani, Te fogod hordani.
De, én akár ezzel is el tudom képzelni.
Amúgy kronós? Mert, ha az, akkor jól áll neki a dundibb szíj is, de ha, nem, akkor én mindenképpen valami laposabb, egyszerűbb fekete szíjat választanék.Natoval kapcs; ha, kronós akkor jól mutatna, de ellenkező esetben nem menne hozzá.
Szvsz."Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
botarobi
tag
válasz runner 125 #5572 üzenetére
Sajnos nem kronós...
-
jookomak
őstag
Sziasztok!
Szerintetek megér ez a cucc ennyit? Fémcsat buzgerálásra kéne néha. -
Palika71
őstag
válasz runner 125 #5565 üzenetére
Miért nem sportóra?
Szerintem minden kronó sport óra, ugyanis arra találták ki.
Vagy ha nem, csak szimplán divatcikk.Azért nem jó a bőr és a szövet a sportolásra, mert pikk-pakk lepusztul az izzadtságtól a szíj. Tapasztalat.Pár hét edzés után úgy néz ki, mintha 100 éves volna.
A fém csat örök élet, főleg a szálcsiszolt. A polírozott megint nem való sok mindenre, mert viselés közben nagyon gyorsan megjelennek rajta a kicsi karcok, és azt már otthon nem oldod meg, irány az órás.
-
runner 125
nagyúr
válasz Palika71 #5578 üzenetére
Ez egy valóban korrekt érv (lehet), viszont szvsz egy sportóra ennél sokkal színesebb, még összetettebb, "formásabb".
Nah persze saját vélemény, ezzel nem azt mondom, h nincs benne semmi sportos vonás -mert tény, h van. De alapvetően szerintem az elegáns és a sport vonal határán táncol.
_
( Megvan az óra, már csak át kell venni. )
-
Palika71
őstag
válasz runner 125 #5582 üzenetére
Akkor az is lehet, hogy nem tudom pontosan, hogy melyikre vagy ráizgulva. Belinkelnéd?
-
bandus
veterán
válasz runner 125 #5584 üzenetére
grat to be honest, nem gondoltam volna, hogy sikerül ha publikus azért az árat közölnéd, hogy mennyiért sikerült beszerezni?
nekem nem akar visszaírni az osztrák bolt kedd óta :/ pedig máskor egy nap alatt válaszoltak a levelemre..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #5584 üzenetére
Na, végre!!!!!!
Elégedett vagy az eladóval? ;-) -
-
seiko
senior tag
válasz runner 125 #5590 üzenetére
na, akkor szurkolok! ;-)
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudjátok lehet-e swatch órát javítatni?
Van rajta stopper funkció,de amikor megnyomom a nullázást,akkor nem 12-höz középre áll be, hanem inkánn 5-re picit túl megy.
Meg vannak rajta ilyen kismutatók és azok se középre állnak be mint eddig,hanem kicsit tovább mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest