- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nostromo73
tag
válasz Miamiquake #23644 üzenetére
Kiegészítőt, sajna nem kaptam hozzá...de amennyiért hozzá jutottam , nem is várhatom el
itt van még két jó kép.... ( nem saját képek )
egyébként tudja valaki hogy mikor jött ki a Fortis ezzel a modellel 655.10.11 ?
kíváncsian várom hogy pontosságban mit fog hozni..[ Szerkesztve ]
-
nostromo73
tag
válasz Misi1979 #23650 üzenetére
a kázión gondolkoztam egy darabig....de aztán.....
Közben az jutott az eszembe, hogy felső antireflex bevonat az üvegen, igényel valami különleges bánásmódot, esetleg valami tipp hogy hogy kellene vigyázni rá ?
általában az eddigi óráimnál puha rongyot használtam az üveg törlésére, bevonatos üvegnél ez probléma lehet?[ Szerkesztve ]
-
Attila!
tag
válasz nostromo73 #23651 üzenetére
Mennyi egy ilyen Fortis?
-
Zozzer888
addikt
válasz TimeCenter #23653 üzenetére
ÁllatFényképezőst csinàl még a Casio?
ZárIdő témafüggő és független blog => http://zar-ido.blogspot.hu/
-
seiko
senior tag
Ez szinkronizálta az időt a műholdak alapján, vagy "csak" pozíciót jelzett ki????????
-
seiko
senior tag
Bizony, ez csak egy 2/1 karóra volt, semmi más.
A Seiko a GPS műholdak jelét használja időszinkronizálásra, ráadásul nem csak egy kisszériás koncepció, mint a Citizen.
Akárhogyan csűrjük-csavarjuk, ez az első szériában gyártott karóra ebben a kategóriában.[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
Azért rakhattak volna bele egy díszített szerkezetet!!!!
-
WiZARD
addikt
hogy pontosan mikori, azt passzolom, de aránylag új modell lehet, mert nem olyan nagyon rég még tritiumosok voltak, és ott T SWISS MADE T volt alul a felirat...
(asszem kb 4-6 éve hagyták el a tritiumot)Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
-
darvak
senior tag
És hol a különbség? Biztos fellőttek 24 db műholdat Cizitenék
Amúgy meg a Navstar-on kívül nincs jelenleg működő navigációs műholdrendszer. Egyedül a Glonass, aminek a 24. műholdját a Citizen óra forgalmazása után lőtték fel (de szerintem ez még halandóknak nem elérhető).Mellesleg attól, h a Ciziten direkt, önszántából limitálta a szériát, még világelső széria marad. Mindez nem változtat a tényen, h az óra működőképes gps+ eco-drive.
Ebből is látszik, h milyen rendesen dolgozik a Seiko PR . Még szerencsére az "Our world's first" dícsőségcsarnokukban semmi nyoma az Astron-nak..
De valami kiskaput úgyis találnak, hogyan lehet megfogalmazni, milyen kis jelzőt kell használni ahhoz, h tényleg el lehessen adni valami szín alatt világelsőnek.De sajnos a világelső gps+ solar óráról már lemaradtak
Kár a gőzért. -
hoffman_
nagyúr
Időközben beléptem az óratulajok közé, ezzel a szerény választással - [link]
Az első komolyabb órám, közel sem az utolsó. 100x ennyit is el tudnék verni órákra, eszméletlen egy találmány, valahol seiko írta, hogy már művészet. Teljességgel osztom A következő valami szolid, elegáns, bőrszíjas darab lesz, de az még elég messze van sajnos
Kérdeznék valamit. Honnan tudja az óra az időzónákat? És ezekhez mind téli-nyári időszámítást is megjegyez, ha szükséges. Előre van minden programozva? Nagyon durva agya van, ha ez offline megy neki. (és akkor a g-shock feature-ökre nem is merek gondolni).
"The time you enjoy wasting is not wasted time."
-
hoffman_
nagyúr
válasz darvak #23671 üzenetére
Köszi
Azt tudom, hogy manuálisan kell belőni, de engem már az is lenyűgöz, hogy tudja. Ránézek, és rögtön tudom, hogy Tokióban este fél 8 van, oltári
Amúgy az EWQ-M600DB-vel volt versenyben, az képeken jobban mutatott sokszor, élőben viszont nagyon nehéz döntés volt. Amúgy csinosabb, mint a fotókon, élőben jobb az összkép, fura
mod:
Nagyon idegenkedtem a fémszíjtól, de kezdem megszokni, kezd tetszeni magamon, és mások is azt mondták, hogy én vagyok hülye, tök jól áll. Ennek is örülök
[ Szerkesztve ]
-
csabulaxi
senior tag
luiz vuttyon már órát is gyárt.
picit orisra hajazA Vostok egyre komolyabbnak tűnik
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
hoffman_
nagyúr
válasz darvak #23673 üzenetére
Közben szerkesztettem Igen, ugyanez, mint a képen. A rádióvezérlésen sokat tépelődtem, de igazából nem törik bele a bicskám, ha évente 2-3x be kell kattintgatom, és az ár se volt elhanyagolható diákként, abban pedig ez volt a jobb
-
szaszmadar
csendes tag
Üdv Seiko!
Én is, mint jó páran akik ide írnak óravásárlás előtt állok. Eléggé fiatal vagyok 18 éves.. Már régóta szeretnék egy tartós karórát de eléggé tanácstalan, talán tudatlan is vagyok hozzá hogy melyik lenne a legmegfelelőbb..
Szóval nagyjából amit szeretnék az az hogy tartós legyen. Nem csak két három évre szeretném.
(Acél legyen úgy a háza mint a szíja. Ha lehet zafír üveg rajta. A dátumon és az időn kívül más nem nagyon kell rá. Legyen vízálló.)
Igazából megy megbízható márkát keresek. 50k forintig tudnék szánni rá:s
Válaszodat előre is köszönöm!
Ata. -
jookomak
őstag
válasz szaszmadar #23680 üzenetére
Én zsigerből a Seiko, Orient vonalat ajánlanám. Automata, acél, vízálló, igaz ennyi pénzért még nem zafírosak. 30k környékén vihetőek.
-
hoffman_
nagyúr
válasz jookomak #23681 üzenetére
Citizenből van zafíros, titán, eco-drive, bár azért a keretet meghaladja sajnos.
[ Szerkesztve ]
-
szaszmadar
csendes tag
A citizen-ről mi a véleményetek? tartós órák? láttam egy titanium-ot ami eléggé tetszett..
-
TimeCenter
tag
Van acéltokos, zafírkristályüveges, 10 BAR nyomásig vízálló, Eco-Drive szerkezetes CITIZEN 50.000 körül is. CITIZEN BM7020
-
szaszmadar
csendes tag
és a casio mennyire tartós meg minőségi?:s
-
TimeCenter
tag
válasz szaszmadar #23685 üzenetére
Sajnos a CASIO kevés zafiros órát csinál. De a minőséggel ebben a kategóriában nincs gond.
Íme egy tárcsás stopperes, acéltokos, 10 BAR vízálló változat. CASIO EF-535 -
szaszmadar
csendes tag
http://www.casio-intl.com/asia-mea/en/wat/watch_detail/MTP-1300D-1AV/
és ez? -
TimeCenter
tag
válasz szaszmadar #23687 üzenetére
Az is jó, lényeg hogy acél legyen, de inkább ajánlom az EDIFICE verziót az 10 BAR nyomásig vízálló. Ha tetszenek a MULTI-HANDS órák ilyen van TOUGH SOLAR változatban is. EF-340SB
Majdnem olyan jó mint az Eco-Drive, csak sokkal lassabban töltődik és kevesebb ideig bírja.[ Szerkesztve ]
-
seiko
senior tag
Én a helyedben gyűjtenék még kb. ugyanennyi pénzt, és vennék egy ETA 2824-es szerkezettel szerelt automata karórát, mondjuk egy Steinhart-ot.
Véleményem szerint egy mechanikus szerkezet sokkal tartósabb, mint egy elektronikus, és meghibásodás esetén javíthatóbb.
Viszont macerásabb, és drágább a fenntartása, valamint a mecha órák pontatlanok, szemben a kvarcokkal.
El kell dönteni, mi az elsődleges szempont, mit-miért vagyunk hajlandóak bevállalni! -
Z0mbi
senior tag
válasz TimeCenter #23686 üzenetére
hat en eddig nem voltam casio parti egyaltalan... de miota sokan linkelgetik be ezeket egyre jobban tetszenek... (bar meg mindig a ra gyurok )
-
szaszmadar
csendes tag
Mi a különbség az EDIFICE és a sima CASIO között?
-
TimeCenter
tag
válasz szaszmadar #23693 üzenetére
1. Sima analóg CASIO MTP órák cseppálló vagy 5 BAR vízállóak. A tokja vagy réz vagy acél. A csatja általában lemezelt.
2. A CASIO EDIFICE órák nemesacél tokozásúak, 10 BAR nyomásig vízállók, a fémcsat szokott tömör is lenni.
-
szaszmadar
csendes tag
Köszönöm szépen!
-
szaszmadar
csendes tag
49,8mm x 43,5mm x 10,2mm melyik mit jelent? a 43,5 az átmérő?
-
szaszmadar
csendes tag
http://casio.timecenter.hu/casio+orak/edifice+multi+karorak/EF-339BK-1A1.ora
ehhez mit szóltok?
-
TimeCenter
tag
válasz szaszmadar #23698 üzenetére
Ez a fekete ionizált bevonat sérülékeny. Ha hosszú években gondolkozol ne ilyet nézzél, hanem ezüst színűt. A három érték az óra méretét jelöli szélesség, magasság, vastagság.
-
Tothgera30
Ármester
"A pokol nem hely, hanem állapot"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Házimozi belépő szinten
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
Állásajánlatok