- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Huawei Pura 70 - fura lettem
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
seiko
senior tag
válasz nostromo73 #23748 üzenetére
egyáltalán nem befolyásolja az élettartamot a tárolás pozíciója.
-
bandus
veterán
válasz Attila! #23760 üzenetére
az én órám is alapvetően hasonló, szóval tetszik ez a formavilág, de ennél valami miatt nekem az összkép semleges. talán a mutatói, nem tudom ezért mondtam, hogy ízlésről nem érdemes vitatkozni.
de amúgy a minőségével olyan nagy gondok nincsenek, vedd meg nyugodtan ha tatszik.
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
jookomak
őstag
Nagyon elszálltak a certinák árai az elmúlt néhány évben. A kedvenc modellemet 80 körül kezdtem el nézegetni, és 110 volt, mikor megszüntették a forgalmazását. Most alig van 140 alatt automata certina.
Köszönjük chf és áfaemelés! Érdekes, a fizetésem nem lett 1,5x annyi. -
törölt tag
válasz #76385920 #23761 üzenetére
Most látom nem működik az első link...
Talán most...
[link]jookomak!
Valamikor tavaly néztem egy Seiko-t (SNZF15K1) 25 000.-Ft volt ha jól emlékszem. Gondoltam ez elég baráti, majd meglepem magam mikor úgy állok anyagilag. Most 50 000 alatt nemigen van újonnan...
[ Szerkesztve ]
-
Ribi
nagyúr
válasz Attila! #23768 üzenetére
Mondjuk, mert valakinek nem tetszik, hogy ha nincs a kezén hétvégén, akkor állíthatja be újra? Mert valakinek nem csak a mechanius az ÓRA? Inkább csak kinézet miatt veszi meg? Én is majdnem vettem 200-ért, de annyit nem adnék óráért, mechanikusért sem. Számomra sem ér sokkal többet egy mecha. Jó meg minden, de aki nem fanatikus és nem kábítják be, hogy csak mechanikus az igazi, az csak a hátrányait látja.
[ Szerkesztve ]
-
Attila!
tag
-
Ribi
nagyúr
válasz jookomak #23771 üzenetére
Egy luxus cikknek sosem volt hozzámérhető a "valós" értéke.
Az óra pedig kb 20k felett annak számít.
Innentől az, hogy kinek mi éri meg kb egyéni választás. Felesleges bármiféle vita.
Nincs vita, csak próbáltam mondani, hogy miért választhat valaki quartzot. Nincs itt vita. -
WiZARD
addikt
miért baj ha 200ezerért quartz szerkezet van benne?
200ezres mechanikusokban is egy olcsó, tucat szerkezet van...egy deluxe finish eta 2824-2 is csak 190$, szóval nem attól lesz drága a tucat, "olcsó" mechanikus óra, mert mechanikus...
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Misi1979
őstag
Kis érdekesség, hogy miket nem hamisítanak..
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
atkd5331
csendes tag
válasz Attila! #23546 üzenetére
Szia!
Nekem vagy egy Doxa Trofeom [link], kb fél éve. Én meg vagyok vele elégedve. Ronda szerkezettel (Tag Heuer uilyet tokoz), zafírral. Nekem nagyon tetszik a számlap, elsőre beleszerettem. Ugyanakkor igazak a korábban elmondottak, sőt szerintem túlárazottak is kissé a doxák. Én 65ért vettem, ennyit mindenképp megér - sztem - 100ért már sokkal jobban elgondolkodnék rajta!
-
Tothgera30
Ármester
IWC Big Pilot
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
darvak
senior tag
Úgy olvastam, pont, h az elmúlt 12 évben álltak rá, h "rebuilding TAG Heuers reputation as a watchmaker"
Ennek fejében születtek a következő szerkezetek, melyek sajátok, nem?Calibre V (Monaco V4)
Calibre HR03 (Microtimer/ Monaco 69)
Calibre S (Quartz tractor, mechanical chronograph module)
Calibre 1887 (Carrera and 300SLR)
Calibre 360 (Chronograph module only). -
seiko
senior tag
válasz Tothgera30 #23780 üzenetére
A legalsó gyönyörű, csakhát szinte hordhatatlan!
-
seiko
senior tag
válasz darvak #23785 üzenetére
Nem fogok utánabányászni, mert annyira nem érdekel.
De a TH ősidők óta saját kaliberként tünteti fel az összes tokozását, akár a Breitling, Longines, Omega, Panerai, stb.
Némelyiküknek már van "manufaktúra" szerkezete is, de hogy ezek mennyire sajátok........................... -
WiZARD
addikt
válasz Dr.Zoo #23781 üzenetére
nekem is mechanikus óráim vannak, és nem is akarok mást.
ettől még 200ezerbe, de többe is ugyanúgy belefér a quartz és a mechanikus is szerintem.
ezek az órák nem a szerkezettől olcsók, vagy drágák, hanem a névtől...ami a szerkezet miatt drágább, az nem a tucat ETA, hanem valami manufakturálisabb werk, egy Rolex, egy IWC, Patek, JLC, Vacheron, stb...
IWC-nél is ha megnézed elég nagy ugrás van árban a valódi saját werknél, a módosított ETA-hoz képest.
[ Szerkesztve ]
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
Angelo69
senior tag
válasz #76385920 #23765 üzenetére
Ez a tipús amit én szeretnék, titanium nem érdekel...
"Én ilyen egyszerű gyerek vagyok, oxigént alakítok széndioxiddá... semmi váratlan fordulat."
-
orvil
tag
válasz Angelo69 #23791 üzenetére
az altalad belinket es ekozott mi a kulombseg:
Certina DS First Men
arban kicsit tobb mit a fele, azon kivul? -
D-LAN|FuRioN
aktív tag
Sziasztok!
Nem nagyon vagyok egy óra fanatikus, de mostanában, nagyon szemezgetek velük. Lenne viszont egy dolog amit nem nagyon értek. Nekem van egy nagy kedvencem ez pedig az Omega Seamaster Planet Ocean ebben a kiszerelésben. Érdekes itthon ezt a szériát ilyen 1-1,3 MFt -ért dobálják, ebay-en viszont 2000 dollárért találtam. Az most valami hamisítvény lehet vajon? De több órára is érvényes, hogy külföldön töredékébe kerül. Bár ott is van ahol ezt az órát 3800 dollárért adták. Ezek most csak valami átveréses utánzatok, vagy origin, csak kint ennyivel olcsóbb? Köszi előre is a válaszokat!
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
-
Manitou
veterán
válasz D-LAN|FuRioN #23795 üzenetére
Ahhoz képest hogy nem vagy óra fanatikus jól beleválasztottál egy ilyen omegába
-
stangli
senior tag
Nekem most Fossil CH-2573 van.
Nem olyan nagy név, sima divat óra, de a célnak megfelel, és nagyon megvagyok elégedve vele. Csekély 1hónapja használom és zsírul ketyeg...
-
-
D-LAN|FuRioN
aktív tag
válasz Manitou #23796 üzenetére
Tudom ez igaz, de mindennel így vagyok kb. Csak utálok hulladékot venni és általában ami tetszik az drága sajna. Hamisítvány meg nem érdekel. Ezért nem értem a külföldi és az itthoni árakat. Mert ha 2k dolláros nem eredeti csak a 1-1,3MFt -os akkor tényleg neki sem állok gyűjtögetni. :/
\'\'Sebességmámor, mindenki ezzel vádol, a kilóméteróra is csak lehunyt szemmel számol, a gumi lángol, az autó szinte táncol...\'\'
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hálózati / IP kamera
- Milyen processzort vegyek?
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Formula-1
- További aktív témák...
Állásajánlatok