- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Hamis órák itt nem kívánatosak, semmilyen formában.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabulaxi
senior tag
vajon a román Tudor mennyire Renault, ha az ARO gyártósorán készült?
nekem ezek az autók legalább annyira a vizuális környezetszennyezés kategória, mint a hasonló nevű óra buta nagymutatója.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
-
Misi1979
őstag
válasz resool #125201 üzenetére
Akkor mi lenne, ha mondjuk 2016-ban a Rolex kiadna egy Submarinert mondjuk sw200-al?
Mondjuk féláron. Letarolná a búvár-piacot.
A net népe/órabarátok fellázadnának, frusztrációk törnének felszínre, lám, Roli is csak egy tokozó, ez egy szégyen.
A Rolex bevétele 2016-ban új rekordot állítana fel, presztizse meg csökkenne, bár ez annyira nem mérhető dolog, de mondjuk saccra 10-20%-ot. Hosszútávon lehet meg sem érezné ezt a cég, annyira elől van.
Szerintem örüljünk, hogy mégsem kockáztatnak mint ahogy örülhetnek a jelenlegi tokozó-márkák.
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
Misi1979
őstag
válasz csabulaxi #125205 üzenetére
http://www.ablogtowatch.com/rolex-day-date-40-watches-rolex-3255-movement-baselworld-2015/
(A cikk írója elvileg kint lesz a most vasárnapi börzén)
A kismókusok kenyérre is kenhetik.
-
vadászcsiga
félisten
Rátérhetnénk a következő nagy rejtelyre, egy cég e az aldi meg a lidl?
-
ronin s8
senior tag
válasz Misi1979 #125204 üzenetére
Rövid távon kaszálna, de max. 3 éven belül összeomlana a cég. Azt herélné ki ezzel, ami a Rolex lényege...
Ha igazán kalandor lenne, akkor az egyik évben a meglévő konstrukcióit árulná féláron. Ezt bőven túlélné, és kb. 600%-kal növelné a piaci részesedését. 10-15 konkurrens cég megzuhanna. Utána megint menne minden tovább a mostani árakon.
De mindez sohasem következhetne be, mert Svájcról van szó. Nem Kurdisztánról vagy föleg nem Magyarországról.
[ Szerkesztve ]
"Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
-
CoolBoy323
nagyúr
Casio G-Shock M100 lcd nem megy. CHG felirat villog.
Ez a charge lenne? De fullon volt tegnap
Mi a mano van vele?
-
Magnum_
nagyúr
válasz vadászcsiga #125207 üzenetére
az a szép, hogy az Aldi Bt. formában üzemel itthon...
I humbly and respectfully decline™
-
alphaville
aktív tag
válasz vadászcsiga #125207 üzenetére
Èg ès Föld! Az egyik három forinttal több fizetèst ad.
-
phranxinatra
aktív tag
válasz Wg5113 #125187 üzenetére
Az egy elterjedt tévhit (legenda), hogy a 904 karcállób. Az előnye abban rejlik a 316-tal szemben, hogy ellenállób a korrózióval és bizonyos szavakkal szemben.
(#125199) resool: "Tudor watches utilize the same case material and similar design, similar bracelets and dials, but the movement is typically a Swiss made ETA..."
Jó reggelt kívánok, 2015-öt írunk, ez a mondat úgy baromság, ahogy van. PONT, hogy NEM használnak közös anyagot a tokozáshoz; a különböző acélon kívül a Rolex elég erős nemesfémekben, a Tudor viszont titánban is utazik. Dizájnban élesen elkülönülnek, a számlap totál más, talán a fémszíjban tényleg van némi hasonlóság. Nem kéne az ilyen himuhumi blogokban leírtakat készpénznek venni.[ Szerkesztve ]
-
ronin s8
senior tag
válasz phranxinatra #125215 üzenetére
A 904L-et a '80-as években kezdték fokozatosan bevezetni (először a Sub-oknál). Magasabb a króm és a nikkel tartalma, mint a korábban alkalmazott 316-nak, ezáltal más a színe (fényesebb), keményebb, karcállóbb és korrózióállóbb, ugyanakkor allergénebb is.
[ Szerkesztve ]
-
KelemenUhr
aktív tag
Ne hagyjátok elharapódzni az indulatokat, számomra tök érdekesek ezek a viták (a közjátékot leszámítva), most is csomó mindent megtudtam a két márkáról, jobban utánaolvastam, stb.
ronin s8: Abszolút nem kötekedés, sokkal inkább kíváncsiság, persze csak ha publikus: Hogy lehet az, hogy nem Rolex van a csuklódon? Sosem találkoztam még olyannal, hogy valaki ennyire elkötelezett legyen egy márkával kapcsolatban. (Az átjön az írásaidból, hogy miért.) Talán egyszer azt is írtad, hogy volt Rolexed. Miért váltál meg tőle? Nyilván nem akarok a zsebedben turkálni, abszolút csak kíváncsiság.
[ Szerkesztve ]
...De van egy rossz hírem is: a röntgenfelvétel alapján önben egy csontvázszerű lény él.
-
ronin s8
senior tag
válasz KelemenUhr #125219 üzenetére
Abszulút nem veszem kötekedésnek. Kultúrált hangnemben szinte mindent meg lehet kérdezni.
Vannak prioritások az életben. Az óra mégiscsak egy óra, semmi több. Most vagyok túl egy ingatlanfelújításon, ami elvitt 10 egység Rolexet..."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
phranxinatra
aktív tag
válasz phranxinatra #125215 üzenetére
Te jó ég, hogy miket írtam! Helyesen: ellenállóbb, savakkal, himihumi.
-
resool
aktív tag
válasz ronin s8 #125203 üzenetére
1. eset; Én, mint multimilliárdos alapítok egy müzlis céget, bevezetem az első termékvonalam a Királymüzlit, ahol a legdrágább a alapanyagokkal dolgozom, biogazdaságból vásárolok, egzotikus gabonákat használok. Jól megy a biznisz, de rájövök, hogy basszus, olyan jó a termékem, hogy csak az emberek 1 %-a engedheti meg magának, hogy ilyet egyen reggelire. 40 évig ez elég volt, de ekkor úgy gondolom, hogy mehetne ez jobban is, mi lenne ha az emberek 5-10 % ához eljuthatna a termékem. Na most ezt leglogikusabb úton úgy érhetem a fő termékem presztízsvesztesége nélkül, ha bevezetek egy olcsóbb, néhol kompromisszimokkal ellátott terméket, a 12 eddigi hozzávalómban 4 már nem biogazdaságokból származik, hogy ez ne rontsa az eredeti termékem hírnevét ezért már csak Hercegmüzli néven futtatom, de az én egyik gyáramban készül az én embereim által.
2. eset; Én, mint multimilliárdos felvásárolom a Cerbonát és a Vitalist.
Szerintem van különbség.
[ Szerkesztve ]
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz CoolBoy323 #125210 üzenetére
CHG sem villog már
Meghalt???
-
fagyalllo
őstag
válasz CoolBoy323 #125230 üzenetére
Szerviz, fórumozástól még nem javult meg óra.
- drmobil.hu - eladó órák: https://bit.ly/3kY1lFj
-
ronin s8
senior tag
válasz resool #125223 üzenetére
Van. Az 1. eset nem működik a gyakorlatban. Soha nem indítanak prémium termékkel, vagy ha igen, nagyon hamar jön a forráshiány és a csőd elkerülésére eladják a céget egy nagyobbnak vagy keresnek egy pénzügyi befektetőt, aki saját maga adja tovább (miután kivette belőle a maradék lóvét). Prémium cuccot csak kis szériában, elkötelezett emberek tudnak sikerre vinni, de az sem lesz anyagi siker, csak ha már egy nagyjátékost bevonnak a partiba.
Mind a Rolex, mind az Audi (Porsche) ugyanezt a szisztémát követte/követi. A Rolex is kicsiben indult, és mára szépen sorban felvásárolta a beszállítóit. Az Audi is lényegében a fő egységeket a saját gyáregységeiben gyártja, csak a perifériális elemeket gyártatja beszállítókkal, azokat, amikhez nem kell speciális know-how, ill. amik nem különböznek más márka specifikációitól (elektromos egységek, féktárcsa, bőr, szövet, stb.).
Hidd el, nincs különbség a két modell között. Ma ez a gazdaság receptje."Spongyabob a víz alatt is tud grillezni."
-
WiZARD
addikt
válasz resool #125223 üzenetére
Először van különbség. Aztán évek folytán, amikor ésszerűsítek mindent, összevonok 1-2 dolgot, stb, akkor eltűnik a különbség, összeolvad a kettő.
Skodában régen Skoda motor volt, most meg VW van abban is. Régen jó eséllyel más gyártótól vették a csavarokat. Manapság biztos, hogy azonos specifikációjú csavart nem 2 helyről szerzik be, stb.
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. * phenomestraps.com *
-
bucsher
őstag
válasz CoolBoy323 #125230 üzenetére
RTFM!
If all of the battery power indicators (H, M, L) are flashing and the CHG (charge) message also is flashing, it means the battery level is very low. Expose the watch to bright light as soon as possible.[ Szerkesztve ]
In the pipe - five by five!
-
resool
aktív tag
válasz ronin s8 #125232 üzenetére
Az első eset is működött gyakorlatban, annyi különbséggel, hogy eleinte a Rolex nem volt teljesen elérhetetlen sok ember számára.
De itt most nem a különböző sikermodellekről beszélünk, hanem arról, hogy ugyanannyi köze van-e a Rolexnek a Tudorhoz, mint a VV-nek a Skodahoz. Míg a Rolex esetében az első eset all fent. a VV esetében a második.
Másrészt a Rolexnek és a Tudornak (amennyiben hiszünk a cikkeknek) csak nyersanyag beszállítói vannak (és a Tudornak szerkezet), még a nemesfémeket is ők öntik, csavarokat sem vesznek sehonnan.
De amúgy jó lenne ha a ti véleményeteket is alátámasztanátok valami forrással. Mert többen azt állítjátok, hogy semmi köze a Tudornak Rolexhez, a tulajdonoson kívül és míg ennek ellenkezőjéről számos forrás és cikk tanúskodik, addig erről a véleményről még semmi.[ Szerkesztve ]
-
von toth
tag
válasz KelemenUhr #125219 üzenetére
Hasonló okokból váltam meg komolyabb tételtől, mert az ingatlanra is kellett azért költeni érthető okokból.
Resool: az érvelésed logikus. Arcveszteség nélkül csak más branddel lehet elcsábítani vásárlókat ha ugyanaz a befektetői kör.
-
ronin s8
senior tag
válasz resool #125235 üzenetére
Persze, 40-50 éve még voltak párdarabos elit versenyautó készítő műhelyek Angliában, 120 éve a Peugeot még bicikligyártó volt, és 27 éve még valóban a Skoda gyártotta a motort is. 1950-ben a Longines egy komoly cég volt, a Breitling egy másodosztályú tokozó, akinek egyetlen saját szerkezete sem volt. Ez akkor volt, ma minden másképpen van...
Szerintem tök világos a mai modell. Hány százalékos egyezőséget szeretnél látni...?[ Szerkesztve ]
-
Sungoo
addikt
válasz alphaville #125242 üzenetére
-
squir
aktív tag
válasz vadászcsiga #125244 üzenetére
Na de micsoda tok!
-
Takuun
aktív tag
Ilyet az "IDŐ VASFOGA" művel, vagy a víz
-
csabulaxi
senior tag
válasz squir #125238 üzenetére
nincs ezzel semmi gond, ezen normálisak a mutatók, mondjuk nekem a nap kijelzés kicsit sok.
ami nekem a halálom, mint Orbánnak a pocakos katona, az a pelagos óra mutató.
remélem jó képet teszek be, mert becsukott szemmel rakom be, mert nézni sem bírom, olyan nálam , mint a nato szíj.
"A Világegyetem fényévmilliókkal is mérhetetlen irdatlan nagyságát emberi ésszel lehetetlen fölfogni. A jó hír viszont: nincs is rá semmi szükség, hogy fölfogjuk."
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Hankook téli és nyári gumi szett - 1 szezonosak - 235/45 R 17
- 2 szezonos - Hankook K135 Ventus Prime4 XL 235/45 R 17 97 Y XL nyári gumi
- 1 szezont futott - HANKOOK Winter i cept evo3 W330 235/45 R 17 97 H XL
- Philips AVENT Premium elektromos cumisüveg melegítő (SCF358/00)
- Újszerű Philips kézi gőzölőkészülék GC360/30 valamennyi tartozékkal, dobozában
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest