- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Mielőtt kérdeznél valamit olvasd el az alábbi Téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
A SONY KD-55X80J és a SONY KD-55X81J között mi a különbség?
Gondolom a láb színe vagy valami hasonló?
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hegylako01
tag
válasz Montesantos #65847 üzenetére
Mi is hasolnóan használjuk a tvket (van oled és lcd is). De én ilyenkor az action menüben kikapcsolom a kijelzőt, hogy ne fogyaszon annyi áramot. Szerintem ez egy tök jó funkció.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz salapp #65854 üzenetére
Köszönöm!
Én sem, azért gondoltam,hogy majd Ti!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
Sonja
nagyúr
válasz hunaqua #65855 üzenetére
Displayspecifications oldal is csak ennyit ír.
Model alias (Other known designations of the model.): SONY KD-55X81J
Ha csalódni akarsz, bízz az emberekben!
-
DJosef
őstag
válasz modflow #65821 üzenetére
Én úgy tudom,hogy a Local Dimming és a VRR olaj és víz nem jár együtt Hz-től függetlenül. Vagy OLED vagy egy jó natív kontrasztal rendelkező LED TV Local Dimming nélkül. Nem reklám csak ezt találtam elsőre pl Samsung Q70T Native Contrast
7,144 : 1[ Szerkesztve ]
Forget about it
-
hunaqua
addikt
válasz hegylako01 #65860 üzenetére
-
salapp
addikt
válasz SF.Drake #65863 üzenetére
A Chris82 által javasolt A80/83J-t javaslom én is. Fiam is annak utódját célozta meg pár éven belül 77-esben vagy 83-masban.
Végül egy visszautasíthatatlan ajánlat révét múlt héten vett egy készletkisöpréses 55A8(H)-t (20-as modell, 21/12-es gyártás).
Hát, mondanom sem kell, pazar (neki elég a 60Hz játékhoz Series X-ről). Fájdalmas beismernem, de a Pana 55GZ950-nél is jobb felskálázásban és mozgásban meg pláne.
Azt a rendkívül minőségi képi világot hozza, amit a W8-ban úgy szeretek, persze OLED-szintre emelve.[ Szerkesztve ]
Cathrine Tate: -Computer says: nooo!
-
Sonja
nagyúr
Szerintetek mi lehet a probléma?! Adva van egy Onkyo házimozi erősítő, ami ARC-os és tudja a HD hangokat is (Dolby TrueHD és DTS-HD MA). A TV összekötve HDMI-n, engedélyezve az ARC, és szépen jönnek is a hangok ahogy azt kell. Kivéve a HD hangokat. Egy Dune HD Real Vision 4K lejátszót használok a HDMI4-es bemeneten. Minden DD és DTS hangot átad (bitstream választva a Dune HD-n), de a HD-s hangok helyett, csak összevissza hang jön (búgó, zúgó zörejek). A TV nem lenne képes a HD hangokat továbbítani ARC-on? Vagy esetleg én állítok be rosszul valamit a TV-n? Valakinek van ötlete?
Szerk.: Nem nagy probléma, ha nem is fog működni. De jobb lett volna.
[ Szerkesztve ]
-
Sonja
nagyúr
válasz Ger_man #65869 üzenetére
Áhh, persze. Pedig még olvastam is erről! Igen, még ez egy régi 2010-es Onkyo HT-R380 erősítő, sima ARC-al. Így már rendben. Köszönöm!
#65868 Celtis: Sajna ez még régi, HDMI 1.4-es erősítő, ezért van a TV-be csatlakoztatva közvetlenül. Köszönöm neked is!
-
fulton
addikt
Sziasztok
Tudnátok ajánlani Sony A83J tv re olyan megbízható alkalmazást amivel meg tudom nyitni a Google fotókat sajnos ami telefonon van azt TV re nem tudom telepíteni. -
Sztlaci
aktív tag
KD-50X80J YouTube alatt a mikrofonos keresés nem működik az utolsó frissítés óta.
Szöveget felismeri, ki is írja egy másodpercig, de nem keres rá, hibaüzenetet dob. Angolul kiírja elpofázza, hogy nem tudja értelmezni. Más program alatt működik.
Nincs újabb frissítés. A rohadás esne bele a frissítésükbe, de minden máséba is, csak elkurni tudják a működő dolgokat. Visszaállítani nem lehet, ha nem engedem, frissíteni, minden indításnál szaraxik, hogy van frissítés. Ötltet? Két hete írtam a Sonynak, semmi reakció.Acer Aspire A317-51G-77QX 17,3"; i7-10510U, 8GB, 512GB SSD
-
mexel
veterán
Sziasztok! Androidos sony tv-n hbomax müxik?
-
Bander78
tag
Hosszú nekifutásra vettem egy 65x95J-t. Elsőre hibásat hoztak, cserélték, ez nagyjából jónak tűnik, de nem vagyok leseggelve. Van 1 db döglött pixel, viszont DSE nincs, elég homogén a kép.
Viszont teljesen fekete jpg kép betöltésekor nem kapcsolnak ki a háttér ledek, pedig a 2 éves samu tévém simán lekapcsolja az összes zónát. Ez a 90J-nél is ilyen? -
nrb263
tag
Sziasztok!
MAX 350K ig keresek 55" TV-t.
Csak Telekom TV műsor (90%-ban gyerekcsatornák) néha sorozat+film MKV megy de ezek reggel 7-től kb este 11 ig folyamatosan.
Nem játszom, nem érdekel a HDMI 2.1 se a 120Hz.
Jelenleg egy 50UH635V VA paneles LG-m van ezt szeretném cserélni.
Ti bizonyára jobban benne vagytok, azért jöttem ide kérdezni.
Köszönöm ha segítesz! Üdv. N. -
Dan-szan
senior tag
Üdv,
XH-9096-n a gyári médialejátszót le lehet törölni / tiltani és cserélni másikra? Ajánlás e téren?
Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
Sonja
nagyúr
válasz Dan-szan #65887 üzenetére
Fizetős van, de csak 900HUF. Vimu Media Player for TV
Minden lejátszik, amit a TV is, és van normális NFS és SMB hálózati lejátszás a DLNA mellett.
-
F-ECT$
titán
válasz nrb263 #65886 üzenetére
Mivel egész nap menne (a logóval a sarokban), ezért LCD-t javaslok, semmiképp sem OLED-et. 55-ös méretben ezért az árért már a csúcs közeli TV-k vannak, XH90 (2020-as modell) vagy XJ90 (2021), de lehet hogy egy olcsóbb 8-as széria is kielégíti az igényeidet.
Dive ever, work never.
-
nrb263
tag
válasz Montesantos #65895 üzenetére
Köszi!
X90-x92-x93 között milehet a kül? -
Dan-szan
senior tag
Köszönet a tippekért .
Kodi-t ismerem az van most is, de mostanában akadozik a lejátszás azért kezdtem érdeklődni.Az igazság csak nézőpont kérdése ! ** Xiaomi Mi MIX 3 ** "Mert játszani jó!" #csakaHONDA
-
vlevi
nagyúr
válasz Dan-szan #65898 üzenetére
Nova lejátszó is jó.
Korábban Archos Player volt a neve.
Sajnos nincs egységesen jó lejátszó, főleg a Dolby Vision tartalmaknál.
Van, amikor az egyik, van, amikor a másik (és néha a gyári!) a jó DV nézéshez.
Hiába játsza le pl. a VLC a DV sávot a filmből, ha az úgy van kódolva, hogy a TV nem ismeri fel, és ződ-lila az egész.
A másik lejátszó egy fél fokkal okosabb, és ilyenkor nem a DV sávot kezdi játszani, hanem a sima HDR-t.
De van olyan eset is, amikor ezt a ződ-lila DV videó sávot megfelelően le tudja játszani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Milyen monitort vegyek?
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- További aktív témák...